- 2 Mayıs 2011
- 1.075
- 481
- 198
- Konu Sahibi hanzade1991
-
Yaş ilerledikçe aradaki fark onemsizlesir ama siz henüz 10 yaş fark için kucuksunuz bencemerhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
Eşimle aramda 10 yaş var ve çok şükür birbirimizi çok iyi karşılıyoruz çünkü erkekler geç olgunlssiyolar biz kadınlara göre bnce ideal yaş hayırlısı olsun hakkında canimmerhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
Evet fazla zamanla emin olun kafa yapınız uymayacak.evlenip boşanmışsa dahada kötü iyice deneyimli olur hata falan kabul etmez sana gelince gözünü açar tecrübeyle sabit.Kendinizden 10 yas büyük biriyle evlenmenizii kesinlikle tavsiye etmem.merhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?