özellikle evli olanlara soruyorum. 10 yaş çok mu büyük?

Eski esimle aramizda 6 yas vardi simdiki esimle 14 yas var simdiki esimle daha iyi anlasiyorum..10 yas cook abarti degil

23 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim eşimle aramda 10 yaş var

ben 18 o 28 ken evlendik

bir sorun olmuyor çok şükür

önemli olan anlaşmak,krakter yaşına değilde kişiliğine bak

onunla mutluysan sorun yok.

eşimle benim aramda 12 yaş var Allaha çok şükür bi problemimiz olmadı.
erkeğin olgun olması bence daha iyi ama daha çok yeni tanışmışsınız tanıyın izleyin değerlendirin fikirler uyuşması çok önemli...

ben tanıdıklarımda hep bu konunun çok büyük olmasada biraz sorun olduğunu düşünüyorum ama yaştan daha önemli kriterler var bence. anlaşabilmek, sevmek ve dünya görüşünün benzer olması gibi fakat bunlar bir iki görüşmede anlaşılabilecek şeyler değil.

Yaş ilerledikçe aradaki fark onemsizlesir ama siz henüz 10 yaş fark için kucuksunuz bence

Bence arada en fazla 3 yaş oynayacak evlencegin kisiyle.

Kafa yapilariniz, tarzlariniz daha cok uyusuyor.
Öbur turlu zorlanabilirsin.

10 yas buyuk olmasi, bence cok ciddi bir yaş farkı.
Duşün taşin iyice tanı yinede sen, son karari vericek olan her zaman sensin
Hayirlisi olsun hakkinda

Eşimle aramda 10 yaş var ve çok şükür birbirimizi çok iyi karşılıyoruz çünkü erkekler geç olgunlssiyolar biz kadınlara göre bnce ideal yaş hayırlısı olsun hakkında canim

Bence fazla olgunlasmis bir erkegi degistiremezsin ama seninle yasit kucuk birini istedigin gibi olgunlastirirsin. Erkeklerde yas buyuk olunca bazi konularda hakli bile olsan sesini cikaramazsin

Eşimle aramda 9 yaş var. Hiç bir zaman sorun olmadı bu çünkü kafa yapılarımız tamamen aynı, iyi bir eş. Eğer gerçekten karşındaki adam iyi biriyse kafa dengi ise hiç sorun etme

Erkek buyuk olmali amaaa (buyuk konusmak da istemiyorum) en fazla 5 yas olabilir.
10 yas bayagi fazla açıkçası.
Bizim mahallede bir komşu sizin gibi 10 yaş büyük biriyle evlendi.
Asla ayni hataya dusmeyin der hep.
Adam aşağılık kompleksine giriyormuş karım hem guzel hem benden daha genç diye.

Fazla değil bence ama iyi tanıyın ne insanlar var 20li yaşlarında ici ölen:))

10 yaş cookkk fazla. Benim babannem ile büyükbabam arasında 2 yaş var. Dedem ile ananem arasında sanırım 3 yaş. Babam ve annem arasında 4. İnsanlar kendini yazmis anasını babasını yazmış ya ondan dedim ben de. O kendinden bilmem kaç yaş büyük alanlar ana babasından kopamayanlari alıyor sanırım. Erkek geç olgunlasir diye bir şey de yok aslında hep ailesi yapıyor genelde. Eee o aile de değişmez. Uzak durmakta fayda var.

Evet fazla zamanla emin olun kafa yapınız uymayacak.evlenip boşanmışsa dahada kötü iyice deneyimli olur hata falan kabul etmez sana gelince gözünü açar tecrübeyle sabit.Kendinizden 10 yas büyük biriyle evlenmenizii kesinlikle tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…