özellikle evli olanlara soruyorum. 10 yaş çok mu büyük?

Benle esim gibisiniz hic sikinti değil benim icin. Esim kucuk ben buyuk tamamliyoruz kafa olarakta anlasiyoruz. Olgun saha iyi. Gezmeyi herkes sever ama asiri degil heralde onunkisi. Hele sevsin asik olsunbide zamanla insanlarin istekleri de değişir. Hakkinizda hayirli olsun

10 yaş çok fazla... İçi geçmiş bir adamla yaşarsınız ilerleyen yıllarda...

Benimde babam annemden 10 yaş büyük...bizde zor katlanan annem...

Daha yaşlı bir adamla zor geçiyor hayat...

Benim esimlede aramda 10 yaş var bence çok önemli deyil seçtikten sonra

değil

sen 30 o 40 olsaydı tamam neysede daha 23 yaşında gençliğinin baharında 33 yaşındaki adamla napcaksın. evilik için daha erken. hayatını yaşa yaşıtlarınla. tabi bu benim fikrim sen bilirsin.

Benim de esimle aramızda 10 yaş var bende 16 yaşında evlendim ve yaş hic bir zmana problem olmadi

Benimde esimle aramızda 11 yaş var bu karşıdaki insanın yaşam tarzına kafa yapısına göre değişir mesela benim eşim küçük yerde cocukluundan beri çalışarak büyümüş olarak yüzden kafalar hiç uyutmaz sinema tiyatro çarşı pazar hiç sevmez çünkü hiç gitmemiş aile yapisida öyle biz uyusamiyoruz bi türlü beraber tek eglencemiz pikniksizin gorustugunuz kişi size uyan biriyse hiç sıkıntı olmaz ama bunu bastakine bakarak karar verme başta bütün erkekler aynı yaşam tarzını izle öyle karar ver

Esimle Aramizda 11 yas var.sorumlulygunu bilen harika bir es.her hafta disari cikarir tatilimizede goturur yani benim esim beni gezdirir eglendirir.tek sorun cok bilmis bazen beni cocugu gibi saniyor onun disinda bir sorunumuz yok cok sukur

Şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda o 10 yaş büyük sorun oluyor. Arkadaşlarımdan gördüm. Tek sorun gezip tozma değil. Mesela sizin 35 yaşınızda ki sabrınız ve anlayışınızla onunkisi bir olmuyor. Mesela siz kalkıp bu müzikte içimden dans etmek geldi dediğinizde onda enerji olmuyor vb.

bence normal canım daha olgun düşünceye sahiptir.

Ben sizin için 10 yaşın fazla olduğunu düşünenlrrdenim. Siz 33 olsanız, karşı taraf 43 olsa olabilirdi fakat şimdi uygun olmamış. Sizin yaşlara en fazla 5 yaş büyük abcakmolur.

bence olabilir. daha doğrusu bu kişilerin olgunluklarına bağlı yani o 33 yaşında çok daha olgun siz 23 yaşında çok daha çocuksu iseniz olmaz ama ruh dünyaları yakınsa olabilir.

Bence normal. Erkekler çok geç olgunlaşıyor en azından ergen kaprisiyle uğraşmazsınız. Hayata karşı da 20 li yaşlardaki gibi aç olmaz, Doymuştur ve aile kurmak istiyordur.

Ooo hortlak konuuu ennn sevdigiiiimmmmm

Konu sahibi 6 yil olmus naptınız evlendiniz mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…