- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi hanzade1991
-
Benle esim gibisiniz hic sikinti değil benim icin. Esim kucuk ben buyuk tamamliyoruz kafa olarakta anlasiyoruz. Olgun saha iyi. Gezmeyi herkes sever ama asiri degil heralde onunkisi. Hele sevsin asik olsunbide zamanla insanlarin istekleri de değişir. Hakkinizda hayirli olsunmerhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
Benimde babam annemden 10 yaş büyük...bizde zor katlanan annem...Eşimle aramda 7 yaş var.Ve bence erkek kadından daha büyük olmalı...Çünkü erkekler geç olgunlaşıyor...Annemle babam arasın da da 10 yaş var...Her zaman diyorum babam anneme nasıl katlanıyorDemek ki yaştan dolayıymış
Benim esimlede aramda 10 yaş var bence çok önemli deyil seçtikten sonramerhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
değilmerhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
Benim de esimle aramızda 10 yaş var bende 16 yaşında evlendim ve yaş hic bir zmana problem olmadi23 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim eşimle aramda 10 yaş var
ben 18 o 28 ken evlendik
bir sorun olmuyor çok şükür
önemli olan anlaşmak,krakter yaşına değilde kişiliğine bak
onunla mutluysan sorun yok.
Şimdi değil ama ilerleyen zamanlarda o 10 yaş büyük sorun oluyor. Arkadaşlarımdan gördüm. Tek sorun gezip tozma değil. Mesela sizin 35 yaşınızda ki sabrınız ve anlayışınızla onunkisi bir olmuyor. Mesela siz kalkıp bu müzikte içimden dans etmek geldi dediğinizde onda enerji olmuyor vb.merhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?