- Konu Sahibi hanzade1991
-
Benim esimle aramda bes yas var . Bence 10 yas fazla canm ya. Cok bunalirsin kafa yapiniz uymaz . O daha olgun olcak senin isteklerin yaptiklarin ona cocukca gelecek iyi dusun bence
merhaba 23 yasındayım bir arkadasımın vasıtasıyla biriyle tanıstım resmimi falan göstermişler bir gün bulustuk oturduk kafa yapılarımızda uydu fakat o gezip tozma taraftarı değil açıkcası bende değilim ama yaşı 33 göstermiyo yasını bu sorun mu 10 yas fark fazlamı evlilikte:44:
Bence iyi daha fazla olmamalı tabii benmde nişanlımla aramda 8 yaş var. olgun bende olgunum birbirimizin dilinden anlıyoruz.erkeğin olgunu makbuldur...
Anlaştıysanız çok da güzel olur. Erkeklerin 20li yaşlardaki saçmalıklarını çoktan atlattıgı için kafan rahat olur :)
annanemin bir lafı var 'genç alan yumruk yer olgun alan funduk(yani fındık yer karadenizliyizde:1) aklıma geldi yazmak istedim
annanemin bir lafı var 'genç alan yumruk yer olgun alan funduk(yani fındık yer karadenizliyizde:1) aklıma geldi yazmak istedim
tatlim selam,ben 28im esim 40 yasinda...bence erkegin tohumuna bagli yas olayi...gecende 33 yasinda bi tamirci geldi esime hangi universiteye gidiyosun dmis :)) cok genctir 27 filan diyolar yasina,sacta beyaz yok,ici cocuk kipir kipir...babasi da 60 ama saclar topuz,kupeler var dedemde...kosan bi kiz gorsun o da pesinden kosar vs...bbaya bak oglunu al yani,ben yas farkini hissetmiyorum ne gorunus ne hissiyat olarak ama olgunlugu ile de beni pisiren bi insandir...yasi dert etme ama aileye bak,biraz zaman gecir bakalim bizimkiler gibi kuduruk mu ici mi gecmis...hic ergen triplerimiz yok,olgun yasin getirisi cok fazla oldu bana,cok mutluyum evimde...kendi yasitim unide cok oldu ama ipe sapa gelmez huylar,alkol gorunce hemen kendini kaybetmeler,sevismiyorsan giderimler neler neler...nisanliyken konsolosluk islemleri icin ayni otel odasinda kaldik,kicini dondu uyudu,saygilari var olgun erkeklerin kadinlari birey olarak goruyorlar,yasitimla asla olamazdim,cekilecek cile degil...
karadenizliyiz ay ne içinin gecmesi kıpır kıpır deli dolu hepsi babaları harıc o hasta ama çok esprililer 8 kardesler hepsi birbirinden kaçık ama hepsi cana yakın ınsanlar ben ailelerini biliyodm ama hiç dikkat etmemiştim ona en yakın arkadasımın kaynı o vesile oldu yasını söyleyınce çok çekindim ettim ama adam yaslı değil umarım ailem sever çünkü ben sevdim gibi ama daha öncede dedm biraz daha zaman..
fındık derken:26:
yani iyi birşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?