özellikle evli olanlara soruyorum. 10 yaş çok mu büyük?

Benim esimle aramda bes yas var . Bence 10 yas fazla canm ya. Cok bunalirsin kafa yapiniz uymaz . O daha olgun olcak senin isteklerin yaptiklarin ona cocukca gelecek iyi dusun bence

ama bende çocuk değilim ki maalesef sartlar gereği hayata erken atıldım ve olgunum hatta onun bazı istekleri bana çocukca geliyo diyebilirim bilmiyorum biraz daha kafamda oturması gerekıyo belkı de bıraz daha zaman çünkü çok iyi kaliteli adam gibi biri ve ben bazen rol mü kesiyo diye düşünüyorum

ben hep derim en az 3 en fazla 10 yaş diye bende yaşı bana yakınla anlaşamam gibi geliyo nişanlımda benden 4 yaş büyük

Anlaştıysanız çok da güzel olur. Erkeklerin 20li yaşlardaki saçmalıklarını çoktan atlattıgı için kafan rahat olur :)

Büyük konuşmak gibi olmasın ama ,

10 yaş çok fazlaa ; 4-5 yaş olsa neyse de 10 yaş abi gibi olur

Bence iyi daha fazla olmamalı tabii benmde nişanlımla aramda 8 yaş var. olgun bende olgunum birbirimizin dilinden anlıyoruz.erkeğin olgunu makbuldur...

Hiçcccc de coook degil... ewlenecksen kendnden yaşça byuk bir erkekle ewlenmek en iyisii.. iyi bir insansaa seni sewecegne inaniyorsaan hiic kacirmaa..
Sewgilerr

Bence iyi daha fazla olmamalı tabii benmde nişanlımla aramda 8 yaş var. olgun bende olgunum birbirimizin dilinden anlıyoruz.erkeğin olgunu makbuldur...

Snaa katilliyormmm, ayaktaa da alkişlayabilirmm...
Bnde eşimn 30yasina grmesni iplee cekiyrmmm. Suan 27 dhaaa var yani

Anlaştıysanız çok da güzel olur. Erkeklerin 20li yaşlardaki saçmalıklarını çoktan atlattıgı için kafan rahat olur :)

Buna daaa katiliyorrmmmm

annanemin bir lafı var 'genç alan yumruk yer olgun alan funduk(yani fındık yer karadenizliyizde:1) aklıma geldi yazmak istedim

benim de eşimle aramda 10 yaş var çok da iyi anlaşıyoruz. 5 yıl flört ettikten sonra evlendik. tanıştığımızda ben daha 25 yaşındaydım eğer o zaman evlenseydik sorun olabilirdi ama. sonuçta karşında senden daha olgun daha tecrübeli bi adam var. uçuk kaçık şeyler de yapmak istiyosun zaman zaman, o ne düşünür diyip cayıyosun, caymasan onun için sorun olabilir. yani özetle 30 yaşında bi kadınla 40 yaşında bi adam yürütebilir ama 20 li yaşlarda çok zor 30 lu yaşlardaki bi adamla evlilik.

Son düzenleme:
tatlim selam,ben 28im esim 40 yasinda...bence erkegin tohumuna bagli yas olayi...gecende 33 yasinda bi tamirci geldi esime hangi universiteye gidiyosun dmis :)) cok genctir 27 filan diyolar yasina,sacta beyaz yok,ici cocuk kipir kipir...babasi da 60 ama saclar topuz,kupeler var dedemde...kosan bi kiz gorsun o da pesinden kosar vs...bbaya bak oglunu al yani,ben yas farkini hissetmiyorum ne gorunus ne hissiyat olarak ama olgunlugu ile de beni pisiren bi insandir...yasi dert etme ama aileye bak,biraz zaman gecir bakalim bizimkiler gibi kuduruk mu ici mi gecmis...hic ergen triplerimiz yok,olgun yasin getirisi cok fazla oldu bana,cok mutluyum evimde...kendi yasitim unide cok oldu ama ipe sapa gelmez huylar,alkol gorunce hemen kendini kaybetmeler,sevismiyorsan giderimler neler neler...nisanliyken konsolosluk islemleri icin ayni otel odasinda kaldik,kicini dondu uyudu,saygilari var olgun erkeklerin kadinlari birey olarak goruyorlar,yasitimla asla olamazdim,cekilecek cile degil...

karadenizliyiz ay ne içinin gecmesi kıpır kıpır deli dolu hepsi babaları harıc o hasta ama çok esprililer 8 kardesler hepsi birbirinden kaçık ama hepsi cana yakın ınsanlar ben ailelerini biliyodm ama hiç dikkat etmemiştim ona en yakın arkadasımın kaynı o vesile oldu yasını söyleyınce çok çekindim ettim ama adam yaslı değil umarım ailem sever çünkü ben sevdim gibi ama daha öncede dedm biraz daha zaman..

karadeniz insani eser gurler bazen ama tam komedidir bilirim,biz de kiz aldik karadenizden...cok sandlisin masallah hem karadenizli hem olgun...hic tedirgin olma nasilsa is sende bitiyor,senin de dedigin gibi az bir zaman gerek beraber,herseyin hayirlisi olsun,hep derim Allah benim esim gibisini butun bekar kizlara nasip etsin ovmek icin demiyorum yanlis anlasilmasin,olgun erkek kadinin her halinden anlar ne yapar eder mutlu eder onun icin diyorum...hayirlisi olsn,guzel haberlerini aliriz insallah :)

Benim eşimle 8 yaş var aramda. Sorun olmadığına göre 10 yaş da problem olmaz. Hatta bana göre sağlam bir evlilik için erkeğin en az 5 yaş en fazla 10 yaş büyük olması şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…