Özellikle evliler yazabilir mi?

Bu soruyu ben de çok merak ediyorum,adına evlilik deyin birlikte yaşamak deyin ileride o insandan sıkılırsam ne yapacağım diye düşünüyorum bazen,zaman zaman kendi başıma oturmak istersem ya da ayrı yatmak istersem mesela,sürekli bir insanla olma düşüncesi ruhumu daraltıyor.Böyle hissedip evlenince ya da biriyle yaşamaya başlayınca aşan oldu mu ? Yoksa hala içten içe bunu hissediyorlar mı çok merak ediyorum.

Böyle düşünüyorsun çünkü henüz doğru insanı bulmadın. :)) doğru insanı bulunca sıkılmıyorsun inan ki. Ben özgürlüğüme çok düşkün bir insanım ama evlendiğime hiç pişman değilim. 6 yılı geçti evliliğim, bir gün olsun ay evde tek kalsam demedim ya da tek yatmak istemedim. Çünkü birini sevince her şeyiyle seviyorsun. ❤️

İyi düşünülmeli bence çok sevdiğim bir eşim var bana değer veren gönlümü hoş tutan beraber çok güzel vakit geçirdiğim bir adam ama bazen öyle bir an oluyor ki la bir git diyorsun hele ki çocuktan sonra falan 🤣😂 ara ara neden evlendim falan diyorum. 🙄😁😁

Arkadaşlar merhaba merak ediyorum evlilik güzel bir şey mi? Lütfen yazarsanız çok sevinirim. Ben 25 yaşındayım ciddi de bi ilişkim var. Evlililere sorum; 1) evlendiğinize memnun musunuz? Hayal ettiğiniz gibi mi? Gerçekten çok merak ediyorum. 2) evlilikten sıkıldığınız oluyor mu ben mesela tek kalmak rahat rahat takılmak yatmak isterim ama aynı evi paylaştığınız biri var sonucta bu durum can sıkmıyor mu? Evlilikten soğudum evlenesim yok iliskin olan kişi avukat cokta iyi biri yani bana karşı da çok iyi davranıyor ama bilmiyorum evlenesim yok ama yalnız da ölmek istemem ailemde evlenmemi cok istiyor. Evlilik eğlenceli mi pişman oldunuz mu hiç evlendiğinize?
1-Keşke evlenmeseydim.
2-Asla hayal ettiğim gibi değil evlenmeden önce dünyanın en iyi adamı bu derdim şimdi bir hödüğün teki ☹️.
3-Tek kalmak mı kalırsınız elbet kalırsınız nasılsa evlenince eşiniz ilgisizin Teki olucak hiç kalmadığınız kadar tek kalıcaksınız merak etmeyin.
☹️☹️☹️☹️

eş seçmek hayat seçmektir. Evleneceğin adama göre karşılıklı evlilikten ne beklediğinize göre değişir. Bana sorarsan doğru adamla yapılırsa evlilik çok güzel 3 yıldır evliyim gene dünyaya gelsem gene onu seçerim

Bu sorularin cevabi o evlilikte mutlu olmana gore degisir. Seven bunlari da sorgulamaz ayrica. Kendinizden karsinizdaki kisiyi gercekten istediginizden emin olmadan evlenmeyin.

Dört aylık evliyim ve başlarında öyle sıkıntılar yaşadım ki çok zordu alışmak eşime ve evliliğe. Ben ailemden yana sevgisiz ve ilgisiz büyüdüm ama eşim bunları bana fazlasıyla veriyor bu yüzden benim için evlilik çok güzel bir şey. Tabi bizim çizgilerinin var. En önemlisi saygı mesela. Bunun gibi olmazsa olmazlar var. Bunlara dikkat edilemediği sürece evlilik de güzel olmaz tabiki. Bir de elbette sorumluluk var. Mesela eşim çalışıyor ben şimdilik çalışmıyorum. Bu yüzden de evdeki işleri kendi görevim biliyorum ve elimden geldigi kadar her şeyi yapmak için gayret ediyorum. Tembellik yapamıyorum. Tabiki arada kaçamaklar oluyor. Ama eşim de tutup bugun neden yemek yok, bu nedem ütüsüz demez. Ben de maddi olarak eşime baskı yapmam. Yarım birgün çalışırsam da ev işleri tabiki yarı yarıya olacak. Bir de birlikte yapacaklarınız ne kadar çoksa o kadar baglı olursunuz birbirinize. Gezme, okuma, oyun, film ne olursa olsun paylaşım alanınız geniş olmalı. Ayrıca bu demek degil ki birbirinizi kısıtlama hakkınız var. İkimiz de evlilik öncesi arkadaşlıklarımızı ihmal etmeyiz. Bu da çok önemli.
Bence evlilik dogru kişi ile çok güzel

Farklı dinamikleri olan bir yapı evlilik.Ancak deneyimleyip karar verebilirsiniz sizin için iyi mi kötü mü.Ben kendimi evlilik insanı sanıyordum örneğin ama değilmişim.

Karşındakini seviyosan dünyanın en güzel şeyi..her gün daha çok aşık oluyorum sanki..vakit geçirmeye doyamıyorum..eşin arkadşn herşyn oluyor..bide ondan bi parça taşımaya başlıyorsan içinde..senden mutlusu yok..

Back
X