Özellikle mi yapıyor ?

Açma telefonu geleceği saat bellidir dışarı çik evinde duramiyo belli sakin sir falan vermeyin

Siz niye Ahmet biseyleri duyacak diye korkuyosunuz bakim.
Hiiiii

Mantıklı davranan bir insan zaten sizin '' sır '' demenize bile gerek kalmadan bazı şeyleri ikinizin arasında tutabilmeli. Yani sır demenize ya da kimseye bahsetme demenize bile gerek yok. Şahsen ben böyle şeylerden hoşlanmam da yapmamda yapanı da uyarırım. Benimde yakın arkadaşım vardı birbirimize birçok şey anlattık ama konusu açılsa bile bilmiyormuş gibi yapar sessiz kalırdı en kötü gözümün içine bakardı ben ne söyleyeceğim diye ona göre konuşacaktı çünkü O halleri çok tatlıydı hatırladıkça özlüyorum onu mesela :) Ama tabi her ortamda bi patavatsız çıkıyor uyarınızı yapın en iyisi :)

Aliye bozulmamissiniz ama
Ahmet duyacak diye ödünuz kopuyor
Var bence ahmetle ilgili biseyler
Çok mu yakışıklı
Arkadaşım bunları dediğinde ortamda Ali yoktu ve onunla önceden yakın arkadaş olduğumuz için biliyor muhabbetlerimi tanıyor beni. Ayrıca Ahmet nişanlı ve benim için 3.kişi durumunda bir samimiyetimiz yok beni tanımıyor. Bir şeye kızmak için illaki birinden hoslanmamiza gerek yok, bunun bilincinde olun bence. Veya birinin bilmesinde sakınca görmeyip öbürüne güvenmeyebiliriz veya herhangi bir sebepten bilmesini istemeyebiliriz bunlar çok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…