Özellikle öğretmenlerdende yorum bekliyorum.karşımızda haddini bilmeyen kadın var.

Keske sinif annesi olmasa ama ogretmenimiz para isinle ugrasmak istemiyormus.

Konunuz cok baska ama ben sizi okurken darlandim yahu.
Okul acilali 10 gun oldu ve hala okulda , ve hatta sinifta bekleyen ve her surece dahil olmaya calisan bir veli kalabaligi
Bazen ogretmenlere cidden aciyorum ben.
Bende tam bu konuyu konusmak icin o gün sınıfa çıkmıstım.benim kız tenefüstede orda olmamı istiyordu.ögretmene söyledim evet kızım annen dogru söylüyor yasak dedi de evime gittim.okulda velileri görünce kızım inanmıyor yasak olduguna.onlar burda sen niye gitmek istiyorsun diyor.birde bu sınıf annesi okul bahcesinde arkadas gurubunla oturup fosur fosur sigara iciyor. evlerine gitmiyorlar.

Ay ben çok üzüldüm bu yazdığınıza, ben de sene sonunda öğretmene bu tarz şeyler almıştım, bir sene boyunca verdiği emeğin karşılığı bana göre asla olamaz, benim için değerli olduğunu göstermek istemiştim ama üzüldüm okuyunca demek böyle algılanıyor.

Ay ben sınıf annesi de dahil hiçbir veliyi sınıfa almam. Bırak müdahale etmeyi çoçuklara, sınıfa giremez veliler . Geçen yıllarda böyle bir veli sınıfa gelip bir öğrencimi rahatsız etmişti . Yaptığına pişman ettim bir daha okula gelemedi . Öğretmene rahatsızlığınızı belirtin . Sadece siz değil başkaları da bu durumdan rahatsız ise veli toplantısında dile getirin emin olun burnunu sokamaz bir daha hiçbir şeye. Sınıf annesi ,sınıf babası ,sınıfın yedi ceddi de olsa haddini bilecek .

Yahu kaldirsinlar su sacma isi
Bir sinif ogretmeni her sey ile ilgilenebilecek yeterlilige sahiptir zaten. Alinacaklari da alabilir. Sanatsal ve bilimsel aktiviteleri de yonlendirebilecek ogretmenden daha donanimli kim olabilir ki allah askina? Ne alaka sinif annesi?

Hic onemseme,neden geriliyosun ki?Birak takilsin.Kizinin yerine mudahale etmesine karasi cikmalisin sadece.Ogretmeniniz ona birakmaz zaten.Ben boyle velilerimi hemen bozuyorum yoksa oturma plani,cocuklar arasindaki problemler ne varsa karisiyor boyleleri

Çocukmu rahatsızlığını dile getirdi yoksa cocugun annesimi.ögretmenimizin nasıl tepki verecegini bilebilsem keske .ögretmenimizi zor durumda bırakmakta istemiyorum.iki veli arasında kalmaktan hoşnut olmayabilir.bilmiyorum ögretmeni üzmeden anlatmalıyım nu durumu

Kizinin yerini degistirmesine müsade etmeseydin keske. Hanil efendi kendisini .ok saniyor besbellim eminim havasi kisa zamanda söner. Öbür velilerde rahatsiz ise bu kadini degistirebilirsiniz muhtemelen

Kizinin yerini degistirmesine müsade etmeseydin keske. Hanil efendi kendisini .ok saniyor besbellim eminim havasi kisa zamanda söner. Öbür velilerde rahatsiz ise bu kadini degistirebilirsiniz muhtemelen
Çevre edinmiş ona güveniyor.sevmeyler var ama karısmak istwmiyorlar

Insallah bizim ögretmende bozar cunku başka şekil aklı başına gelmez.şuan kendini şöhretli biri gibi görüyor.çok fazla havalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…