- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.119
- 113
Bırakın sınıf anneliği üstün makamı ile kendi kendini tatmin etsin bir müddet :))
Geçen senede oğlumun sınıf annesi , sevgili velilerim diye hitap ederdi bize
Keske sinif annesi olmasa ama ogretmenimiz para isinle ugrasmak istemiyormus.Ben öğretmenim ve ilk gün dahil hiç bi veliyi sınıfa almam. Oturma düzenini ben belirlerim ve işime karısan insanlara sinir olurum meslektaş olarak tavsiyede bulunanlar hariç. Bütün annelerin numarasından rehberde bi grup yapıyordum herhangi bi duyurum varsa ordan toplu mesaj yoluyla yapardım. Bu sınıf annesi olayını çok sevmiyorum ben
Bu çok komikmiş.Seçmen kitlesine hitap eden siyasetçi sanki..
Kim icin soyluyorsunuz? Anlasilmadi da tamGörmemişin çocuğu olmuş... Evet bir ögretmen olarak söylüyorum...
Bende tam bu konuyu konusmak icin o gün sınıfa çıkmıstım.benim kız tenefüstede orda olmamı istiyordu.ögretmene söyledim evet kızım annen dogru söylüyor yasak dedi de evime gittim.okulda velileri görünce kızım inanmıyor yasak olduguna.onlar burda sen niye gitmek istiyorsun diyor.birde bu sınıf annesi okul bahcesinde arkadas gurubunla oturup fosur fosur sigara iciyor. evlerine gitmiyorlar.Konunuz cok baska ama ben sizi okurken darlandim yahu.
Okul acilali 10 gun oldu ve hala okulda , ve hatta sinifta bekleyen ve her surece dahil olmaya calisan bir veli kalabaligi
Bazen ogretmenlere cidden aciyorum ben.
Sınıf annesi icinmi dedinizGörmemişin çocuğu olmuş... Evet bir ögretmen olarak söylüyorum...
Ay ben çok üzüldüm bu yazdığınıza, ben de sene sonunda öğretmene bu tarz şeyler almıştım, bir sene boyunca verdiği emeğin karşılığı bana göre asla olamaz, benim için değerli olduğunu göstermek istemiştim ama üzüldüm okuyunca demek böyle algılanıyor.Ne kadar itici...
Bana da öğretmenler gününde toplanıp hediye almışlar, daha doğrusu hediyeler. Yeni evliyim diye battaniye, tepsi, nevresim takımı diye madame cocodan bir araba böyle saçma sapan şeyler. Okula getirdiler kamyon yükü gibi, çok itici bir görüntüydü. Daha sonra anneler gününde "artık siz de bize bir şeyler alırsınız" demişti sınıf temsilcim, en azından ona almalıymışım :)
Çocukmu rahatsızlığını dile getirdi yoksa cocugun annesimi.ögretmenimizin nasıl tepki verecegini bilebilsem keske .ögretmenimizi zor durumda bırakmakta istemiyorum.iki veli arasında kalmaktan hoşnut olmayabilir.bilmiyorum ögretmeni üzmeden anlatmalıyım nu durumuAy ben sınıf annesi de dahil hiçbir veliyi sınıfa almam. Bırak müdahale etmeyi çoçuklara, sınıfa giremez veliler . Geçen yıllarda böyle bir veli sınıfa gelip bir öğrencimi rahatsız etmişti . Yaptığına pişman ettim bir daha okula gelemedi . Öğretmene rahatsızlığınızı belirtin . Sadece siz değil başkaları da bu durumdan rahatsız ise veli toplantısında dile getirin emin olun burnunu sokamaz bir daha hiçbir şeye. Sınıf annesi ,sınıf babası ,sınıfın yedi ceddi de olsa haddini bilecek .
Insallah dediginiz gibi sakinlesirBir öğretmen olarak söylüyorum, öğretmenlerin en sevmediği veli tipidir :) kendi haline bırakın. Bir süre sonra sakinleşir :)
Çevre edinmiş ona güveniyor.sevmeyler var ama karısmak istwmiyorlarKizinin yerini degistirmesine müsade etmeseydin keske. Hanil efendi kendisini .ok saniyor besbellim eminim havasi kisa zamanda söner. Öbür velilerde rahatsiz ise bu kadini degistirebilirsiniz muhtemelen
Insallah bizim ögretmende bozar cunku başka şekil aklı başına gelmez.şuan kendini şöhretli biri gibi görüyor.çok fazla havalı.Hic onemseme,neden geriliyosun ki?Birak takilsin.Kizinin yerine mudahale etmesine karasi cikmalisin sadece.Ogretmeniniz ona birakmaz zaten.Ben boyle velilerimi hemen bozuyorumyoksa oturma plani,cocuklar arasindaki problemler ne varsa karisiyor boyleleri
Aynen :)şu sınıf annelerindeki öz güven millieğitimbakanında yok inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?