Özellikle yurtdışında yaşayanlardan yardım istiyorum, yeğenime motive edici bişey göndermek istiyorum

kalemtiras

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
299
359
23
35
Merhabalar
Hiç araştırmadım hiç bilmediğim bir konu zamanım yok o sebeple buraya açmak istedim. Yeğenim en kiymetlim bugün üniversiteye başlıyor. Nothingham da bir yurtta kalmaya başladı konuştuğumda çok gergindi öyle çok bilmis bir kız değil kendi halinde sakin bir yapısı var. Ona motive edici bişey göndermek istiyorum çiçek olur başka bişey olur birde buranın ciceksepeti gibi düşünün var mı hızlıca yardım alabileceğim bir site. Yardım lütfen.

Yurtdışında hollanda da yaşıyor sanırım isminden anladığım kadarıyla ?

Huhuuu ingiltere hiç bilgim yok isminden yola çıkaracak hollanda dedim ben almanyada yaşıyorum acaba nasıl yapsak ki ? Amazon dan sipariş verebiliyor mu acaba

Uber Eats diye uygulama var, orada çiçek de satılıyor. Onu indirip o şekilde yapabilirsiniz. Ama uygulama Türkiye'deyseniz çıkmayabilir App Store'da falan, onun için VPN gerekir. ChatGPT'ye bu isteğinizi yazarsanız adım adım anlatır VPN ve Uber Eats kısmını.

Nottingham
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…