- 18 Nisan 2025
- 110
- 16
- 13
- 25
- Konu Sahibi anneeeolmakkk
-
Kaç kilo ile başladınız ? Ben dün ilk defa vurdum internette mide bulantısı falan yapar yazıyorlardı bende hiçbir yan etkisi olmadı ve tokluk hissi veriyor dün akşam yemeğinden beri bir şey yemedim normalde yemeden asla duramamMerhabaa , ben 10 hazirandan beri kullanıyorum 3.5 kg verebildim. Hiç bir yan etki olmadı bende ama kalori sayıyorum ve protein alımına dikkat ediyorum. Spor da yapmaya çalışıyorum beklediğimden az verdim gibi geliyo bana hep 0.25 yaptım 4 doz yaptım şimdiye kadar . Bakalım nasıl devam edecek. Siz de yazarsanız nasıl geçtiğini sevinirim çünkü hiç kimseyi bulamıyorum
88 ile başladım bende bakalım70.400 le başladım ama çok yavaş normalde de kilo vermem 15 kg hedefim bakalım ne olacak
Ozempic geri ödeme kapsamında değil diye biliyorum sgk karşılamıyor hiçbir şartta. Başka bir ilaçtan bahsediyorsunuz sanırım.Bana devlet sekerim icin ucretsiz verdigi halde ufak bir arastirma yaptiktan sonra kullanmadim ben. Yabanci forumlarda bu ve bu tarz igneleri kullanip pankreas kanserine yakalanan bir suru kisiye denk geldim.
Turkiye'de evet soylediginiz gibi ama ben yurt dışındaydım..Diyabet hastasi oldugum için devlet karşılıyor.Ozempic geri ödeme kapsamında değil diye biliyorum sgk karşılamıyor hiçbir şartta. Başka bir ilaçtan bahsediyorsunuz sanırım.
Pekı yeme içme neler yaptınızBen 2 haftada 4 kilo verdim üçüncü dozu da bugün vuruldum bakalım
Bence super kilo vermıssınızBen 16 haziran başladım 81,3 ile 4. dozu dün yaptım 77 olmusum, 3 haftada 4kg bence iyi çünkü vücudum birden 3 haftada 10 kg vermesi de normal olamazdi
Ben ketojenık diyet ve carnıvore ile desteklemeyi düşünüyorum bırde doktorum hergun 45 dk yürüyüş dedıKızlar merhabalar bugün ozempice başladım doktorumun tavsiyesi ile kullanıp olumlu sonuçlar alanlar var mı nelere dikkat etmeyelim yazarsanız çok sevinirim
Ben 1 mg lik aldım eczacı öyle daha uyguna geliyor fiyat dedi. 18 click sayıp sonra vurdu. 0.25 18 click, 0.50 36 click, 1 mg 72 clikc dediKızlar dozu kaca kadar sayıyorsunuz benım 18 cıxgı sz mı cok mu
Cok teşekkür ederim kac kg ile başladınız ve neler yaptınız söyler misinizBen 1 mg lik aldım eczacı öyle daha uyguna geliyor fiyat dedi. 18 click sayıp sonra vurdu. 0.25 18 click, 0.50 36 click, 1 mg 72 clikc dedi
Bende 0.25 ıle basladım kilom 106 boyum 1.62Bende ilk dozumu dün akşam saat 5 de eczanede vuruldum kolumdan. Yemek yemiştim saat 3 gibi sonrasında sadece 1 dilim ekmek ve biraz kasar peynir yedim. Sabah daha kahvaltı etmedim. Zaten 11 gibi ediyorum kahvaltımı. Ama tokluk hisdim fazla yok gibi. Bakalim dönüş ne olacak. 0.25 ile başladım. Kilom 88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?