Ozempic kullananlar buraya bende başladım.

Merhaba ilk doz için 0.25 mg mı aldınız? Umarım zamanla beklediğiniz iştah azalması olur
evet 0,25 aldım. Bilmeyenler için belirteyim , eczanelerde reçetesiz olarak mevcut. Bir çoğu sizden aldıkları siparişe göre ertesi gün getirtiyorlar. Uygulaması çok kolay, ağrısız. Bugün 3. gün . Bence zamanla daha da etkili olacak ancak , bugün bile yemeğimi bitiremedim. Hepsini içiniz almıyor .özellikle yağlı yemekleri.73 kg ile başladım... İnşallah tatmin edici sonuçları olur. Bu ara da bu konuda hassas olanlar var, illa ki dr kontrolü diyorlar ama o sizin tercihinize kalmış. Ben dr a gitmeden başladım. Araştırmalarıma göre bir sakıncası da yok. Olsa eczaneler recetesiz vermzdi. Dediğim gibi size kalmış bir karar.. İyi dilekleriniz için teşekkürler

Kalemi 36 tık sesi duyacak kadar çevrin 0,5 olur ve 8 hafta gider

Selam kızlar ben de bugün ilk dozumu vurdum.0.25 mg ile başladım. Kesinlikle kontrolsüz kullanım söz konusu değil. Pcos,insülin direnci,testestoron seviyemin yüksekliği sebebiyle kullanma kararı aldık doktorumla. Gelişmeleri yazacağım

Merhaba bende dün başladım.0.25 yaptım.bugun su gibi ishal ve mide bulantısı yaşıyorum.onun verdiği halsizlik var doğru düzgün bişey yiyemedim bulantıdan

Selamlar herkese,

Ben de insülün direncinden dolayı başladım, salı günü 3.dozu yapıcam, 0,25mg devam ediyorum. Bana baya iyi geldi. Tok hissediyorum ama öyle hiçbir şey yiyemem gibi değil. Daha az yediriyor diyim. Ve en sevdiğim şey gün içinde artık şeker bağımlısı haline gelmiştim, sürekli şekerli karbonhidratlı şeyler canım çekiyor, hiç doymuyordum. Onları bıçak gibi kesti, canım bir şey istemiyor. Benim için çok iyi oldu bu.
3kg vermiş görünüyorum totalde, bakalım devam. Tek sorun sanki biraz kabızlık yapıyor ama onun haricinde Şimdilik şükür memnunum.

0,5’e geçer miyim bilmiyorum, yarın daha iyi okuyacağım burada yazılanları ve güncelleme yaparım arada.

Selam bu ayın 15 inde 2.ayım olacak . 9 kilo verdim .
İlk ay 7 kilo verdim . İkinci ay 3 kilo zor duruyor
Merhaba, siz kaç mgla başladınız ilk ay 7 kilo verirken? İkinci ay neden gitmedi ve de? Aslında sürecinizden biraz bahsebilir misiniz zahmet olmazsa

Merhaba kızlar ben de doktorumun önerisiyle yarın başlayacağım ozempic inşallah. 3 yıldır toplam 20 kg alarak hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum. Bu süreçte akapuntur, biorezonans, diyet birçok şey denedim ama bir türlü zayıflayamadım.

0.25 le başlanıyor ve 4 hafta kullanılıyor toplamda 1 mg 4 hafta sonun da
0.5 mg 4 hafta 2 mg daha gitti sonuçta 3 mg eksildi ve hala 1 mg lık doz daha var
Haftada bir 1 mg doz içeriyormuş. Toplam 4 mg. Anladım. Teşekkür ederim. Salı günü 0,25 mg başlıyorum.

Merak edenlerin youtube da evrim ağacı kanalının detaylı ozempic değerlendirmesini izlemesini öneririm. İngilizce biliyorsanız yada chrome sayfa çeviri özelliğinden faydalanarak, Reddit platformundan Ozempic timeline başlığını takip edebilirsiniz. İnanılmaz faydalı bir buluş. Her anlamda, sağlık alanında bir devrim. İlacın hap versiyonu yapılmış. Böylelikle yakın zamanda ucuzlayacak.

Şu an için hapı yok sahte olarak hapı var diye satış var
Dikkat etmek gerekiyor

Az önce 1mg ilk Ozempic iğneğimi aldım.. Heyecandan ellerim titriyor hala. Soğukda saklamak gerekiyormuş. Söylendiği gibi iğnemi hazırlayıp, 0,25 mg doz için 18 tık saydım. İşaretleyip iğnemi yaptım. Ve son on yılım için oturup hüngür hüngür ağladım. Hayatım boyunca asla kilo sorunu yaşamadım. 40 yaşımda anne oldum. 47 yaşımda menopoza girdim. 52 yaşımda sabitlenmiş 80 kg la hayata küsmüştüm. Bugün hayatımı geri almak için bir adım attım. Heycanlı ve mutluyum.
Klasik yöntemleri deneyip sürekli başarısız olan ve hayatını geri isteyen kız kardeşlerim, korkmayın. Deneyin.. Tüm gelişmeleri paylaşacağım.
Boy 164 cm
Kilo 82 kg

O kadar benzer duygulardayım ki valla ağlayacaktım mesajınıza. Hayatını geri almak niyetiyle adım atan tüm kızkardeşlerin yolu su gibi aksın.

yarın 3.iğnemi yapacağım, yani garip yemesem yemem ama bir yandan da bir şeyler yemem gerektiğini biliyorum, yemeye başladığımda da ay bir lokma yeter değil normal oranda yiyorum. Hani daha az ama abartılı bir durum değil, ama yemek de aramıyorum işte böyle saçma bir şekilde gidiyorum, kim ne anlarsa artık.

Bu akşam yemeğim anormal geçe kaldı, aşırı hareketli bir gün olsa da negatif etki yapabilir bu durum, yarın tartıyı merak ediyorum.

Kalemi 36 tık sesi duyacak kadar çevrin 0,5 olur ve 8 hafta gider
Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Bende bugün Ozempic aldım ama 0,50 şeklinde planından ilk başta 0,25 seklinde kullanmak istiyorum. Kaç tık çevirmem gerek yardımcı alır musunuz teşekkürler. Umarım iş yarar

Selam herkese,

Dün akşam 3.dozumu yaptım, diğer dozlardan farklı olarak tuvalete sık çıkarıyor sanki, ilk iki dozda kabızlık durumu vardı. Ve midem bulanıyor bu sabah biraz, normal kahvaltımı yaptım boğazıma kadar geldi nasıl anlatam bilemedim, çok tıkanmış hissettim yani, gece iyi uyumadım, ondan da olabilir belki. Kilo vermem devam ediyor şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…