evet 0,25 aldım. Bilmeyenler için belirteyim , eczanelerde reçetesiz olarak mevcut. Bir çoğu sizden aldıkları siparişe göre ertesi gün getirtiyorlar. Uygulaması çok kolay, ağrısız. Bugün 3. gün . Bence zamanla daha da etkili olacak ancak , bugün bile yemeğimi bitiremedim. Hepsini içiniz almıyor .özellikle yağlı yemekleri.73 kg ile başladım... İnşallah tatmin edici sonuçları olur. Bu ara da bu konuda hassas olanlar var, illa ki dr kontrolü diyorlar ama o sizin tercihinize kalmış. Ben dr a gitmeden başladım. Araştırmalarıma göre bir sakıncası da yok. Olsa eczaneler recetesiz vermzdi. Dediğim gibi size kalmış bir karar.. İyi dilekleriniz için teşekkürlerMerhaba ilk doz için 0.25 mg mı aldınız? Umarım zamanla beklediğiniz iştah azalması olur
Kalemi 36 tık sesi duyacak kadar çevrin 0,5 olur ve 8 hafta giderBişey sormak istiyorum ilaç oldukça pahalı herkes için kullanım sürdürülebilirliği biraz zorki benim için de aynı ……
1.0 mg’lık kalemi 8 haftada kullanmam mümkün mü? — sadece kullandığın kalemin doz ayarlı olduğundan emin olmak istiyorum
bu kalemden 0.5 mg kullanabilirsem 8 hafta ilaç bana yetecek
Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederimKalemi 36 tık sesi duyacak kadar çevrin 0,5 olur ve 8 hafta gider
1mg lık kalem nasıl 8 hafta gider? Bilmediğim için soruyorum.Kalemi 36 tık sesi duyacak kadar çevrin 0,5 olur ve 8 hafta gider
0.25 le başlanıyor ve 4 hafta kullanılıyor toplamda 1 mg 4 hafta sonun da1mg lık kalem nasıl 8 hafta gider? Bilmediğim için soruyorum.
Merhaba, siz kaç mgla başladınız ilk ay 7 kilo verirken? İkinci ay neden gitmedi ve de? Aslında sürecinizden biraz bahsebilir misiniz zahmet olmazsaSelam bu ayın 15 inde 2.ayım olacak . 9 kilo verdim .
İlk ay 7 kilo verdim . İkinci ay 3 kilo zor duruyor
Haftada bir 1 mg doz içeriyormuş. Toplam 4 mg. Anladım. Teşekkür ederim. Salı günü 0,25 mg başlıyorum.0.25 le başlanıyor ve 4 hafta kullanılıyor toplamda 1 mg 4 hafta sonun da
0.5 mg 4 hafta 2 mg daha gitti sonuçta 3 mg eksildi ve hala 1 mg lık doz daha var
Şu an için hapı yok sahte olarak hapı var diye satış varHaftada bir 1 mg doz içeriyormuş. Toplam 4 mg. Anladım. Teşekkür ederim. Salı günü 0,25 mg başlıyorum.
Merak edenlerin youtube da evrim ağacı kanalının detaylı ozempic değerlendirmesini izlemesini öneririm. İngilizce biliyorsanız yada chrome sayfa çeviri özelliğinden faydalanarak, Reddit platformundan Ozempic timeline başlığını takip edebilirsiniz. İnanılmaz faydalı bir buluş. Her anlamda, sağlık alanında bir devrim. İlacın hap versiyonu yapılmış. Böylelikle yakın zamanda ucuzlayacak.
Evet hapı yok.. Sadece hap için çalışmalar var.. Bu arada iğnenin de sahteleri varmış.. Eczane dışında hiçbir yerden satın alınmamalı.Şu an için hapı yok sahte olarak hapı var diye satış var
Dikkat etmek gerekiyor
O kadar benzer duygulardayım ki valla ağlayacaktım mesajınıza. Hayatını geri almak niyetiyle adım atan tüm kızkardeşlerin yolu su gibi aksın.Az önce 1mg ilk Ozempic iğneğimi aldım.. Heyecandan ellerim titriyor hala. Soğukda saklamak gerekiyormuş. Söylendiği gibi iğnemi hazırlayıp, 0,25 mg doz için 18 tık saydım. İşaretleyip iğnemi yaptım. Ve son on yılım için oturup hüngür hüngür ağladım. Hayatım boyunca asla kilo sorunu yaşamadım. 40 yaşımda anne oldum. 47 yaşımda menopoza girdim. 52 yaşımda sabitlenmiş 80 kg la hayata küsmüştüm. Bugün hayatımı geri almak için bir adım attım. Heycanlı ve mutluyum.
Klasik yöntemleri deneyip sürekli başarısız olan ve hayatını geri isteyen kız kardeşlerim, korkmayın. Deneyin.. Tüm gelişmeleri paylaşacağım.
Boy 164 cm
Kilo 82 kg
Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Bende bugün Ozempic aldım ama 0,50 şeklinde planından ilk başta 0,25 seklinde kullanmak istiyorum. Kaç tık çevirmem gerek yardımcı alır musunuz teşekkürler. Umarım iş yararKalemi 36 tık sesi duyacak kadar çevrin 0,5 olur ve 8 hafta gider
18 tık 0,25 mg.. Ben de o şekilde başladım..Merhabalar bir şey sormak istiyorum. Bende bugün Ozempic aldım ama 0,50 şeklinde planından ilk başta 0,25 seklinde kullanmak istiyorum. Kaç tık çevirmem gerek yardımcı alır musunuz teşekkürler. Umarım iş yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?