Ozempic kullananlar buraya bende başladım.

Kaç mg başladınız ve kilo kaybı ne zaman başladı?

Kızlar selam bugün 3. Günüm, gün boyu iştahım yoktu ama akşam için makarna canım istedi ve yedim. Sizin ilk haftanız nasıldı?

Kaç mg başladınız ve kilo kaybı ne zaman başladı?
Ben daha önce yazdığım gibi 0,25’le başladım, dün 3.haftama girdim, 2 haftada 3kg kadar verdim sanıyorum. Bu kabız durumu olmasa daha çok verirdim. Çünkü öncekine göre çok daha az yiyorum (önceden çok abartıyordum)

Bu sabah 83.70 çıktım, kendime de not olsun, haftaya kadar nasıl gidiyorum diye

Kızlar selam bugün 3. Günüm, gün boyu iştahım yoktu ama akşam için makarna canım istedi ve yedim. Sizin ilk haftanız nasıldı?
Ben 0,25’le başladım ve iştahımı, özellikle abur cubur ve tatlı, Allahım evlerden uzak pislikte şeyler aşırı yiyordum. Yemekte de daha erken doyma oluyor ama hiç yedirmiyor gibi değildi bende de, yesem yerim yani, canım istemiyor o kadar, tarif etmesi zor.

Bugün mesela 3-5 patates kızartması yedim yanımdakinden hem de gece gece, gündüz de canım çikolata çekti onu yedim ama her gün olmayacağını bilmenin rahatlığıyla yedim, çikolatayı mesela aşırı yavaş yedim normalde 10saniyede götürürdüm. Yani boş mideyle yatırıyorum genelde.

Bir doktorda izlemiştim eğer yemeye devam ederseniz bir süre sonra ilacın etkisi de olmuyormuş, yani yememek konusunda telkin gerekiyor sanırım.

Kabızlık için çiya tohumu muhteşem bir çözüm. Tavsiye ederim. Smoothie yapıp içine bir yemek kaşığı çiya tohumu ekleyip için. Yada, bir su bardağı yoğurt, bir çay bardağı süt, bir büyük muz blenderdan geçirip içine bir yemek kaşığı çiya tohumu ekleyip lüpletin. Çiya hem tok tutar hem de bağırsak çalıştırır.. Yoğurt, süt bazına yakışan tüm meyvelerle deneyebilirsiniz.. Günde 2 dolu yemek kaşığı çiya tohumu yeterli olur

Herkese selam,

Kullananlar nasıl gidiyor? Benim kabızlık durumum bu hafta daha iyi sanki, düzenli tartılıyorum, tuvalete çıkabildiğim günlerde daha anlamlı fark görüyorum. 83.35 gördüm en son. Bu ayın sonuna kadar 79.9999 görsem çook mutlu olurum

Enerjim iyi, yemek canım çekmiyor ama şöyle şeyler oluyor; bugün tüm gün boyunca 15.30 gibi 2 haşlanmış yumurta + peynir + 1 tane wasa yedim, akşama da 4-5 kayısı, ve çok okaydim açlık hissetmedim, tam yatıcam az önce arkadaşıma küçük sandiviç yapmıştım sabah onu gördüm buzdolabında, dedim bi ısırık atayım akşam bir şey yemedim beni tutsun, atınca duramadım, hepsini yedim allahtan küçük sade bir şeydi ama üzücü olan onu görene kadar hiç açlık hissetmiyordum zaten, gerek yoktu.

Neyse çok takılmıycam, bu uzun bir süreç olacak sonuçta, böyle de olur napalım.

Herkese bol şans

Bende bu gün başladım ama zaten günde bir öğün yiyorum ekmek tüketmem. Bi kaza geçirdim ve 3 ay yattım hareketsiz bir hayat yaşıyorum 1 senedir diyet yapamıyorum çünkü zaten içim yemek almıyor spor yapamıyorum sırtım kırık 7 tane platin var bununla çözebileceğimi söylediler hafta da bir gün mutlakta gece tatlı krizim tutar onun kilo aldırdığını düşünüyoruz şuan bi yan etki görmedim gören olursa lütfen bana yazsın :) hazırlıklı olalım

Merhaba bende sanırım1.5 ay olmak üzere ozempic kullanıyorum 80.5 ile başladım 75.9 ü gördüm ama son iki haftadır yerimde sayıyorum iştahım bi tekrar arttı sanki ve adetim de gecikti bununla ilgili mi bilmiyorum ama devam etmeyi düşünüyorum çünkü farkettiğim bir şey var ki yesem de kilo almıyorum vermiyorum da ama almıyorum da bu bana göre bir mucize

82 kg ile başladım 79,5 kg ile devam ediyorum. İlk hafta 0,25 mg başlamıştım. Bu pazar 0,50 mg çıkardım.
0,50’e çıkınca etkilerde nasıl farklar oldu?
daha mı memnunsunuz?

Ben de bu hafta ev değiştirmeden dolayı çok istediğim gibi gidemedim, biraz da yedim, biraz tatlı da yedim, aslında canım istemiyor ama stresten zorlayarak yiyorum resmen, önceki halime göre yine çok çok iyiyim, ondan dolayı devam edicem ama farkettiğim ve okuduğum şey; eğer yemeye devam ederseniz iğnenin etkisi de bir süre sonra azalıyor, yani yine kontrol etmeli insan kendini.

Çok fark etti. Şeker isteği hiç yok. Hatta türk kahvemin bile şekeri ortadan az şekerliye döndü. Tokluk hissi arttı.. Anlamlı bir kilo kaybım yok ama hızlıca kilo vermek istemediğim için sorun etmiyorum. Sadece şeker tadı değil, vücudun şekere çevirdiği her şeye karşı bir isteksizlik var. Karbonhidratlı gıdalar, alkollü içkiler gibi.. 0,50mg ile devam etmeyi planlıyorum.

Süpermiş, benim iyice etkisi azaldı, yarınki dozumu ben de 0,5 olarak yapacağım, umarım ilk zamanlara dönebilirim, çok karışık birkaç haftaydı motivasyonum da bozuldu sanki, neyse inşallah halledicem ve 0,5 bana daha iyi olacak

Çok teşekkürler yanıtınız için

Doktor bana da verdi hatta ısrarla kullanmamı söyledi halbuki 15 kg fazlam var ben kullanmıyorum vallahi zor ya da kolay diyetle çözmeye çalışıyorum
Bana özelden yazabilir misiniz doktorum adını rica etsem. Ben kendim kullanmaya başladım, kilo kaybı olmadı ama bir sürü yan etkisi oldu. Acaba yanlış mı kullandım diye düşünüyorum

15 kg fazlam var. Bir yıl içinde vermeyi planlıyorum. 52 yaşımdayım. Kilo vermek için vücudumu strese sokmak istemiyorum. İki ayda 10 kg verdiğim de olmuştu ama sonuç hüsran. Çok yoğun çalışıyorum. Hareketli bir hayatım var. Yeme konusunda 20 yaşımda ne isem hala aynı. Değişen tek yeş YAŞ. Yaşla birlikte gelen menopoz, insülin direnci gibi bonuslar. Kendime, 20 yaşımdaki kiloma (54 kg) dönmek gibi anlamsız ve hırpalayıcı hedefler yerine, 65 kg ulaşıp bu kiloyu sabitlemek gibi gerçekçi hedefler koydum. Dinamik ve temiz yaşlanma hedefliyorum.

Umarım gönlünüzce olur

0,5 bana vurdu açıkçası, Salı günü 4 haftadan sonra dozumu yükselttim ve mide krampları, gaz sancıları yaşıyorum ondan beri, uyurken hatta ilk gün baya kötü oldum, boğazımın üstüne asit geliyordu sürekli, nasıl anlatıcam bilemiyorum ama yoğun reflü atakları ve kusma refleksi gibi, uyuyamadım acıdan resmen, şansa o gün de geç yemek yemiştim ve baharatlı falan baya çarptı. İlk kez yandık dedim.

Bugün baya araştırdım, çok kişide oluyormuş bu, probiyotik, hafif yemek, yatmadan erkenden yemek işini bitirmek tavsiye edilmiş, öyle yapmaya çalıştım bu gece, biraz daha iyi. Umarım uyuyabilirim bu gece

Şöyle düşünüyorum; 0,25 yaparken daha hafif beslendiğim de oldu ama ağır yesem bile -ki dediğim gibi kendimi zorlaya zorlaya yiyordum arada- daha düşük bir doz olduğu için, doyma ya da sindirim hızı daha farklıydı, 0.5te daha uzun tok hissetmek için daha yavaşmış, yani bu dozda kafana göre yiyince patlıyorsun, az hafif yemelisin; 0.25’te daha özgürsün gibi bir şeye çıkıyor sanki

Neyse umarım geçer tüm yan etkiler, yoksa haftaya 0.25ten devam geri

kızlar hepinize verdiğiniz bilgi için teşekkür ediyorum ama tam olarak kimse hafta hafta kaç kilo verdiğini yazmamaış bir kaç arkadaş belirtmiş , süreçler bilgilendirici ama düzenli kullanımda kaç kilodan kaça düştüğünü belirten yok bu konuda aydınlatırmısınız

bende tahlillerimi yaptırdım ve doktoruma götürüp başlayacağım,, merakla sizlerin yazdıklarınızı okuyorum

Kızlar merhaba ben de yeni duydum bu iğneyi.internette biraz araştırdım ama pek net bilgiler bulamadım o yüzden sizlere sormak istiyorum.
1) bu iğneyi doktor kontrolünde almak istersek hangi doktora randevu almamız gerekir
2) şeker ve kolesterolüm sınırda ve obez 2. Sınıfım sizce doktor bana yazar mı
3) yazmadan yani reçetesiz alınabiliyor deniliyor eğer böyle olursa fiyatı ne kadar oluyor bir yerde 8 bin TL yazmışlardı ama sadece bir iğne mi yoksa bir aylık iğne mi anlayamadım
4) bahsedilen iğne günde kaç kere ve her gün mü vuruluyor
Bilginiz varsa yanıtlarsanız sevinirim

merhaba reçeteyi sgk karşılıyor mu ne kadar bir fiyatı var iğnenin kilo verebildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…