Kaç mg başladınız ve kilo kaybı ne zaman başladı?Selam herkese,
Dün akşam 3.dozumu yaptım, diğer dozlardan farklı olarak tuvalete sık çıkarıyor sanki, ilk iki dozda kabızlık durumu vardı. Ve midem bulanıyor bu sabah biraz, normal kahvaltımı yaptım boğazıma kadar geldi nasıl anlatam bilemedim, çok tıkanmış hissettim yani, gece iyi uyumadım, ondan da olabilir belki. Kilo vermem devam ediyor şükür
Ben daha önce yazdığım gibi 0,25’le başladım, dün 3.haftama girdim, 2 haftada 3kg kadar verdim sanıyorum. Bu kabız durumu olmasa daha çok verirdim. Çünkü öncekine göre çok daha az yiyorum (önceden çok abartıyordum)Kaç mg başladınız ve kilo kaybı ne zaman başladı?
Ben 0,25’le başladım ve iştahımı, özellikle abur cubur ve tatlı, Allahım evlerden uzak pislikte şeyler aşırı yiyordum. Yemekte de daha erken doyma oluyor ama hiç yedirmiyor gibi değildi bende de, yesem yerim yani, canım istemiyor o kadar, tarif etmesi zor.Kızlar selam bugün 3. Günüm, gün boyu iştahım yoktu ama akşam için makarna canım istedi ve yedim. Sizin ilk haftanız nasıldı?
Kabızlık için çiya tohumu muhteşem bir çözüm. Tavsiye ederim. Smoothie yapıp içine bir yemek kaşığı çiya tohumu ekleyip için. Yada, bir su bardağı yoğurt, bir çay bardağı süt, bir büyük muz blenderdan geçirip içine bir yemek kaşığı çiya tohumu ekleyip lüpletin. Çiya hem tok tutar hem de bağırsak çalıştırır.. Yoğurt, süt bazına yakışan tüm meyvelerle deneyebilirsiniz.. Günde 2 dolu yemek kaşığı çiya tohumu yeterli olurBen daha önce yazdığım gibi 0,25’le başladım, dün 3.haftama girdim, 2 haftada 3kg kadar verdim sanıyorum. Bu kabız durumu olmasa daha çok verirdim. Çünkü öncekine göre çok daha az yiyorum (önceden çok abartıyordum)
Bu sabah 83.70 çıktım, kendime de not olsun, haftaya kadar nasıl gidiyorum diye
Ben 0,25’le başladım ve iştahımı, özellikle abur cubur ve tatlı, Allahım evlerden uzak pislikte şeyler aşırı yiyordum. Yemekte de daha erken doyma oluyor ama hiç yedirmiyor gibi değildi bende de, yesem yerim yani, canım istemiyor o kadar, tarif etmesi zor.
Bugün mesela 3-5 patates kızartması yedim yanımdakinden hem de gece gece, gündüz de canım çikolata çekti onu yedim ama her gün olmayacağını bilmenin rahatlığıyla yedim, çikolatayı mesela aşırı yavaş yedim normalde 10saniyede götürürdüm. Yani boş mideyle yatırıyorum genelde.
Bir doktorda izlemiştim eğer yemeye devam ederseniz bir süre sonra ilacın etkisi de olmuyormuş, yani yememek konusunda telkin gerekiyor sanırım.
Bende bu gün başladım ama zaten günde bir öğün yiyorum ekmek tüketmem. Bi kaza geçirdim ve 3 ay yattım hareketsiz bir hayat yaşıyorum 1 senedir diyet yapamıyorum çünkü zaten içim yemek almıyor spor yapamıyorum sırtım kırık 7 tane platin var bununla çözebileceğimi söylediler hafta da bir gün mutlakta gece tatlı krizim tutar onun kilo aldırdığını düşünüyoruz şuan bi yan etki görmedim gören olursa lütfen bana yazsın :) hazırlıklı olalımevet 0,25 aldım. Bilmeyenler için belirteyim , eczanelerde reçetesiz olarak mevcut. Bir çoğu sizden aldıkları siparişe göre ertesi gün getirtiyorlar. Uygulaması çok kolay, ağrısız. Bugün 3. gün . Bence zamanla daha da etkili olacak ancak , bugün bile yemeğimi bitiremedim. Hepsini içiniz almıyor .özellikle yağlı yemekleri.73 kg ile başladım... İnşallah tatmin edici sonuçları olur. Bu ara da bu konuda hassas olanlar var, illa ki dr kontrolü diyorlar ama o sizin tercihinize kalmış. Ben dr a gitmeden başladım. Araştırmalarıma göre bir sakıncası da yok. Olsa eczaneler recetesiz vermzdi. Dediğim gibi size kalmış bir karar.. İyi dilekleriniz için teşekkürler
Teşekkürler dönüş yaptığınız için. daha başlamadım inşallah ise yarar. Bazı olumsuz yorumlar okudum bazı kişilerde tesirli olmuyormuş işe yaramıyormuş inşallah öyle bir durumla karşılaşmam18 tık 0,25 mg.. Ben de o şekilde başladım..
0,50’e çıkınca etkilerde nasıl farklar oldu?82 kg ile başladım 79,5 kg ile devam ediyorum. İlk hafta 0,25 mg başlamıştım. Bu pazar 0,50 mg çıkardım.
Ben de bu hafta ev değiştirmeden dolayı çok istediğim gibi gidemedim, biraz da yedim, biraz tatlı da yedim, aslında canım istemiyor ama stresten zorlayarak yiyorum resmen, önceki halime göre yine çok çok iyiyim, ondan dolayı devam edicem ama farkettiğim ve okuduğum şey; eğer yemeye devam ederseniz iğnenin etkisi de bir süre sonra azalıyor, yani yine kontrol etmeli insan kendini.Merhaba bende sanırım1.5 ay olmak üzere ozempic kullanıyorum 80.5 ile başladım 75.9 ü gördüm ama son iki haftadır yerimde sayıyorum iştahım bi tekrar arttı sanki ve adetim de gecikti bununla ilgili mi bilmiyorum ama devam etmeyi düşünüyorum çünkü farkettiğim bir şey var ki yesem de kilo almıyorum vermiyorum da ama almıyorum da bu bana göre bir mucize
Çok fark etti. Şeker isteği hiç yok. Hatta türk kahvemin bile şekeri ortadan az şekerliye döndü. Tokluk hissi arttı.. Anlamlı bir kilo kaybım yok ama hızlıca kilo vermek istemediğim için sorun etmiyorum. Sadece şeker tadı değil, vücudun şekere çevirdiği her şeye karşı bir isteksizlik var. Karbonhidratlı gıdalar, alkollü içkiler gibi.. 0,50mg ile devam etmeyi planlıyorum.0,50’e çıkınca etkilerde nasıl farklar oldu?
daha mı memnunsunuz?
Ben de bu hafta ev değiştirmeden dolayı çok istediğim gibi gidemedim, biraz da yedim, biraz tatlı da yedim, aslında canım istemiyor ama stresten zorlayarak yiyorum resmen, önceki halime göre yine çok çok iyiyim, ondan dolayı devam edicem ama farkettiğim ve okuduğum şey; eğer yemeye devam ederseniz iğnenin etkisi de bir süre sonra azalıyor, yani yine kontrol etmeli insan kendini.
Süpermiş, benim iyice etkisi azaldı, yarınki dozumu ben de 0,5 olarak yapacağım, umarım ilk zamanlara dönebilirim, çok karışık birkaç haftaydı motivasyonum da bozuldu sanki, neyse inşallah halledicem ve 0,5 bana daha iyi olacakÇok fark etti. Şeker isteği hiç yok. Hatta türk kahvemin bile şekeri ortadan az şekerliye döndü. Tokluk hissi arttı.. Anlamlı bir kilo kaybım yok ama hızlıca kilo vermek istemediğim için sorun etmiyorum. Sadece şeker tadı değil, vücudun şekere çevirdiği her şeye karşı bir isteksizlik var. Karbonhidratlı gıdalar, alkollü içkiler gibi.. 0,50mg ile devam etmeyi planlıyorum.
Bana özelden yazabilir misiniz doktorum adını rica etsem. Ben kendim kullanmaya başladım, kilo kaybı olmadı ama bir sürü yan etkisi oldu. Acaba yanlış mı kullandım diye düşünüyorumDoktor bana da verdi hatta ısrarla kullanmamı söyledi halbuki 15 kg fazlam var ben kullanmıyorum vallahi zor ya da kolay diyetle çözmeye çalışıyorum
15 kg fazlam var. Bir yıl içinde vermeyi planlıyorum. 52 yaşımdayım. Kilo vermek için vücudumu strese sokmak istemiyorum. İki ayda 10 kg verdiğim de olmuştu ama sonuç hüsran. Çok yoğun çalışıyorum. Hareketli bir hayatım var. Yeme konusunda 20 yaşımda ne isem hala aynı. Değişen tek yeş YAŞ. Yaşla birlikte gelen menopoz, insülin direnci gibi bonuslar. Kendime, 20 yaşımdaki kiloma (54 kg) dönmek gibi anlamsız ve hırpalayıcı hedefler yerine, 65 kg ulaşıp bu kiloyu sabitlemek gibi gerçekçi hedefler koydum. Dinamik ve temiz yaşlanma hedefliyorum.Süpermiş, benim iyice etkisi azaldı, yarınki dozumu ben de 0,5 olarak yapacağım, umarım ilk zamanlara dönebilirim, çok karışık birkaç haftaydı motivasyonum da bozuldu sanki, neyse inşallah halledicem ve 0,5 bana daha iyi olacak
Çok teşekkürler yanıtınız için
Umarım gönlünüzce olur15 kg fazlam var. Bir yıl içinde vermeyi planlıyorum. 52 yaşımdayım. Kilo vermek için vücudumu strese sokmak istemiyorum. İki ayda 10 kg verdiğim de olmuştu ama sonuç hüsran. Çok yoğun çalışıyorum. Hareketli bir hayatım var. Yeme konusunda 20 yaşımda ne isem hala aynı. Değişen tek yeş YAŞ. Yaşla birlikte gelen menopoz, insülin direnci gibi bonuslar. Kendime, 20 yaşımdaki kiloma (54 kg) dönmek gibi anlamsız ve hırpalayıcı hedefler yerine, 65 kg ulaşıp bu kiloyu sabitlemek gibi gerçekçi hedefler koydum. Dinamik ve temiz yaşlanma hedefliyorum.
Merhaba, Başladınız mı ne durumdasınız? Banada dr um onerdı de emin degilim sonuc alınıyor mu ?bende tahlillerimi yaptırdım ve doktoruma götürüp başlayacağım,, merakla sizlerin yazdıklarınızı okuyorum
merhaba reçeteyi sgk karşılıyor mu ne kadar bir fiyatı var iğnenin kilo verebildiniz miKontrolsüz kullanmıyorum herşeyin yan etkisi var en zararsız dediğimiz ilaçların bile ve bence internete yansıtıldığı gibi asla değil
Daha çok diyetisyenler vs için yapılmış yorumlar gibi
Sosyal medyada satılan yüzlerce zayıflama ürünü var bitkisel onların daha zararlı olduğunu ve ise yaramadığını düşünüyorum
Bide iğne iştah kesiyo sadece bu yüzden kilo veriliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?