Ozempic serüveni

Kızlar nasıl gidiyor benim toplamda 9 kilo oldu 7 haftada az veriyorum ama devam ediyorum

Merhaba kızlar bende Ozempic kullanmaya başladım bugün 4. Günüm hafif mide bulantım var ama arada yiyorum ya tıktıklıyorum sürekli birşeylerden. Sizde durumlar ne ekimden beri güncelleme yapan yok hala kullanan var mı aranızda

Merhaba başlığı açalı baya bir zaman geçmiş merak ettim acaba insülininiz düzeldi mi çocuk istiyorum demişsiniz acaba sonuç aldınız mı bende aynı süreçteyim şu an iğnede 2. Ayım merak ettim

Selam kızlar bugün 2. Dozumu uyguladım, bir haftada 1 kg vermişim. Sizce nasıl, bana biraz az geldi
normal diyetle daha çok verirdiniz. sanki değmiyor gibi. bir de bilimsel çalışmaları hala devam ediyor. yan etkilerde hoş seyler görmüyorum. kemik erimesi vs..

merhaba bugün 5. günüm perşembe günü dr tavsiyesi ile başladım 18 tık ilk hafta sersem gibiyim başım dönüyor sürekli uyumak istiyorum işe zor gidiyorum perşembe günü ikinci dozu yapacağım 1 ay sonra kontrol olacak bakalım kilo verebilecekmiyim
insülin direncim var 450 çıkıyor feritin bitik d vitamini bitik b12 bitik ayrıca fibromiyaljim var hareketlerim kısıtlı sürekli ağrım var
şuan 93 kiloyum
hafta hafta paylaşırım

`