Ozempic serüveni

esinnurr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
13
4
1
29
Selam kızlar, bugün itibariyle ozempic serüvenim başladı. Gelişmeleri gün gün yazacağım. Öncelikle şu konuya değineyim; kendi başıma aldığım bir karar değildi. Tamamen doktor kontrolü altında ilerleyen bir süreç. Ozempic serüvenime başlamadan önce çok çaba gösterdim. Yaklaşık 1 yıldır evliyim ve bu süreçte 15 kilo aldım. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğimiz için buna bir dur demeye karar verdim ve tedavim başladı. Kendimi bildim bileli kilo problemim vardı ama bu kadar değildi. pcos ve insülin direnciyle savaşıyordum zaten. Bunlara ek olarak Tiroidlerimin yavaş çalışması da eklendi ve geçen gün detaylı doktor kontrolü vs. ile testosteron hormonumun da çok yüksek olduğunu öğrendim. Endokrin dr ve kadın doğum ile beraber ilerliyoruz. Haliyle Düzensiz adet görüyorum 2 ayda bir vs. Bunun için doktorum inositol önerdi (pembe renk şase) ve yaklaşık 20 gündür kullanıyorum ilk defa günü gününe adet oldum. Gelelim ozempic konusuna, doktorum hamile kalmak istediğimi bildiği için kilo verme sürecini hızlandırmak adı altında ozempic verdi. Bunun yanında magnezyum,d vitamini kullanıyorum ve tiroid ilacı kullanıyorum.. Velhasıl bu sürece bugün başladım güncel kilom 90,40 gelişmeleri gün gün paylaşacağım. Sizde benim gibi bu süreçten geçiyorsanız gelin birlikte sohbet edelim ve bilgi paylaşımı yapalım

merhaba bende dün başladım ama bugun su gibi ishal ve mide bulantısı yaşıyorum umarım şikayetlerim birkaç güne geçer

merhaba bende dün başladım ama bugun su gibi ishal ve mide bulantısı yaşıyorum umarım şikayetlerim birkaç güne geçer
Benim ilk günüm herhangi bir belirti yaşamadım sadece çok az midem bulanıyor gibi. Süreç içinde bu belirtiler çok normalmiş. Sende 0,25 mg ile mi başladın

Evet 0.25 mg ile başladım bugün iyiyim şükür
Kaç kilo ile başladın ve hiç kilo verdin mi ? İştahın kapandı mı ?
Ben hiç rahatsızlık hissetmedim bu arada. Mide bulantım ilk gün oldu o da çok kısa sürdü bugün 3. Günüm. Sadece 2 gündür biraz ishalim o da sorun değil

82 kiloyum.iştahımda çok bi kapanma olmadı bugün 4. Günüm daha bakalım belki 2. Dozdan sonra olur ishalden dolayı midem ve bağırsaklarım boşaldığı için 80 kilo çıktım.sizin kilo ve iştah durumunuz nedir

Merhaba kızlar, ben de doktorumun önerisiyle pazartesi başlayacağım inşallah. Son 3 yılda 20 kilo alarak hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum ve diyet, akupunktur, biorezonans gibi birçok şey denememe rağmen bir türlü eski kiloma dönemedim.

Bizi de gelişmelerden haberdar et yazan bi yazıyor sonrası yok bende öyle iştah kesilmesi olmadı Salı günü ikinci dozu vuruyorum onun dışında yan etki yaşamıyorum

Bizi de gelişmelerden haberdar et yazan bi yazıyor sonrası yok bende öyle iştah kesilmesi olmadı Salı günü ikinci dozu vuruyorum onun dışında yan etki yaşamıyorum
İlk haftanız nasıl geçti, kilo verebildiniz mi? Bu arada aynı kilodayım sizinle, boyum 160. Yan etkilerinden ben de çok korkuyorum özellikle mide bulantısından

ben de ilacı yarın alıcam ankaradan 0.50 lik siparis verdim bende baslıyorum haydı hep birliktee

aiiy cok reklam goruyorum kac kez baslamaya karar verdim sonra bıraktım. öneren ve çevremde yaptıran hıc yok benim onu. eskiden victoza kullanırken uc dort kilo vermistim o yuzden ozempice baslıyım dıyorum

Ben başlangıçta kilomu yanlış yazmışım 91,40 kilo ile başladım şuan 89 kiloyum. İştah durumunda aşırı bir kapanma olmadı ama gece atıştırma yapıyordum onu yapmıyorum artık canım istemiyor.

Gelişmeleri bize de haber et. Aynı durumu yaşıyoruz bir çoğumuz

ben de ilacı yarın alıcam ankaradan 0.50 lik siparis verdim bende baslıyorum haydı

İlk haftanız nasıl geçti, kilo verebildiniz mi? Bu arada aynı kilodayım sizinle, boyum 160. Yan etkilerinden ben de çok korkuyorum özellikle mide bulantısından
Aşırı bir mide bulantısı bende olmadı bence korkma. rahatsız edecek seviyede değildi çünkü ilk 3 gün sürdü biraz mide bulantısı ve biraz da ishal.

aiiy cok reklam goruyorum kac kez baslamaya karar verdim sonra bıraktım. öneren ve çevremde yaptıran hıc yok benim onu. eskiden victoza kullanırken uc dort kilo vermistim o yuzden ozempice baslıyım dıyorum
Doktor kontrolü altında daha sağlıklı bir ilerleme olur diye düşünüyorum. Çoğu kişi doktor kontrolünde olmadan başlayınca yan etkileri daha çok oluyor diye okudum birçok yerde

Hangi doktor yazıyor bu ilacı,bende hasimato rahatsızlığından dolayı çok zor kilo veriyorum, çok ta kilo aldım bu hafta endokrin e randevum var acaba söylersem yazar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…