biz hiç öyle olamadık kii
bide örnek çiftlere çabuk nazar değiyo:)
o zamaaann kavgaya devammmm!
oda dogru
sizde mi sürekli kavga edenlerden ???tatlımm
bu konuya şöyle cevap veriyim
" İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur...! "
bu konuyla ilgili kısa bi hikaye vardı:) hatırladığım kadarıyla yazayım
evlenmek üzere olan genç bi adam köyün bilge adamının evine ziyarete gitmiş.
genç adam:siz yıllardır evlisiniz, mutlu evliliğin sırrı nedir bana açıklar mısınız demiş.
bilge adam: anlatırım tabi. ama önce bi karpuz yiyelim demiş. hadi hanım bize kilerden bi karpuz getirde kesip yiyelim demiş.
hanımı gitmiş, bi karpuz kapıp gelmiş. bilge adam eliyle vurmuş karpuza
- bu karpuz iyi diil hanım, sana zahmet git de başka getir demiş. hanımı gitmiş, elinde bi karpuzla yine gelmiş. adam yine vurmuş filan karpuza.
-bu da iyi diil. başka bi tane alıver demiş. bu olay bi kaç kez daha tekrarlamış. en son hanımı yine kilere gittiğinde.
bilge adam: işte evlat gördün mü. mutlu evliliğin sırrı bu demiş
genç adam: anlamadım nasıl yani?
bilge adam: kilerde sadece 1 tane karpuz vardı. ama hanımım beni mahçup etmemek için, bunu sana belli etmeden defalarca gidip geldi. benim kusurlarımı kimseye belli etmeden kapattı. ben de aynı şekilde onun kusurlarını kapatırım. işte mutlu evliliğin sırrı budur demiş..
Allah herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin
Allah daim etsin mutlulugunuzu ..Bizim ilişkimiz yeni ama biz hiçbir zaman mırç mırç bir tip olmadık, sevmeyiz de zaten... Ama biz hangi topluma girersek girelim bizi görenler imreniyorlar, ne kadar çok seviyorsunuz birbirinizi, birbirinize bakışlarınız ne hoş diye...
Sağolsun o beni benden çok düşünür, ben de onu... Birbirimizden hiçbir şeyimizi gizlemeyiz, saklamayızz. Birbirimize saygımız sonsuzdur... Bir sorun olduğunda da ikimiz de alttan alırız... Seni seviyorum derken sesi cıvıldar adeta, seni özledim derken de hissederim o hüznü...Benim için şu kadarcık zamanda yaptığı fedakarlıkları saysam bitmez inan... En son geçen gün benimle hastanede sabahladı, üstelik o gün çalışacak ve akşama da yola çıkacakken...
Ben hayatımın erkeğini bulduğuma inanıyorum ve onu çok seviyorum...Allah hayırlısını nasip etsin herkese...
Mutlu ve uyumlu bir çift olmanın sırrı;
-sorunlara çözüm bulma yeteneğiyle
-iletişimdeki süreci kontrol edip yönlendirebilmeyle
-kendi ayrı kimliğini koruyarak ve böylece aradaki heyecanı mesafeyi bitirmemekle
-birbirini önemseyip, değer vermekle
-uyumlu bir cinsel hayatın olması ve
-herşeye rağmen ilişkiyi devam ettirme arzusuyla
ilgili sanırım =) bana göre bunları yapabilenler evlilikte huzuru da yakalarlar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?