Özenilen çift olmanın sırrı ?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
23: seLammm ....
bir konu hakkında fikirlerini almak istedim kızlar

ya böyle mutlu mutlu çiftleri görünce cok özeniyorum .. çok tatlılar .. birbirlerine bakısları olsun hareketleri olsun çok sıcak sevgi dolu
burda da öyle olan çiftler cok .. takip ettigim kadarıyla biliyorum .. Allah daha cok huzur ve mutluluk versin sizlere
ama mesela bazı ciftlerde var ikide bir didişen kavga eden .. çook sevdikleri halde sürekli birbirini yiyen biri de biz ..bisüreden sonra bu durum artık sıkmaya baslıyor ..diger mutlu ciftler gibi hiçbir sorun olmasın istiyor insan.. sizce bunun formülü ne ?? nasıl basarıyosunuz ?? nelere dikkat etmek gerekir ???:26:
fikirlerinizi belirtirseniz cok memnun olrum ..şimdiden cok cok teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
biz hiç öyle olamadık kii
bide örnek çiftlere çabuk nazar değiyo:)
o zamaaann kavgaya devammmm!

:) canım çok mutlu bir çiftiz ama nasıl desem öyle vıcık vıcık sevgi gösterilerimiz yok..sevmem zaten öyle bir görüntüyü..
bizimki sakin sessiz adam..çok konuşsa çekemezdim sanırım...tek çare tüketmemek...bu her anlamda geçerli:)
çok muhabbet samimiyetlerine girmeden dengeli bir ilişki tutturmak sanırım sırrı:) birde saygıyı hiç bozmamak..

oda dogru

sizde mi sürekli kavga edenlerden ??? tatlımm

ahh hiç sorma bizim durum çok karışık tatlım

bakalım diğerlerinden taktik alalım ilerisi için

Bizim öyle tartışmamız küslüğümüz olmaz pek,nişandan sonra iyice azaldı.2 yıldır beraberiz ve 9 aydır da nişanlıyız bu arada.Bir sırrı var mı bilmiyorum ama en başta gerçekten her iki tarafın da seviyor olması lazım bunun için,ayrıca bi diğer arkadaşın da belirttiği gibi saygı da çok önemli.Bu zamana kadar en ufak bi kötü söz,argo kelime çıkmamıştır ikimizin ağzından da.Arkadaşlarımdan aldığım tepkilere göre özenilen bi çiftiz,bizimle ilgili bazı şeyleri arkadaşlarıma anlattığımda herkes ağzının suyunu silsin diyor içlerinden bazıları biraz da karakter işi herhalde galiba sanırsam:44: sevgiyi abartıp vıcık vıcık olmanın da anlamı yok tabi

tek sırrı var, o da tahammül ve anlayış.. her şeye bıtbıtt yapmakla ömür geçmiyo aksine ömür tüketiliyo karşılıklı.... hoşgörülü olunca durum budur.. şayet 4 yıllık bi ilişkiyi ayakta tutan dişi kuş olarak yorumum budur

Biz 4.5 senedir çıkıyoruz..hatta çıkmanın ötesi her ortamda beraberiz..Çevremizdeki bütün çiftler ya ayrıldılar ya hep kavgalar..Ben kimsenin sevdiğiyle kavga etmesinden yana değilim..Bu hayatta hiç gelemediğim şey üzüntü ve mutsuzluk durgunluk hali ...

öncelikle 2 tarafında sevmesi hatta aşık olması lazım ..fedekarlık kesinkez şart 2 taraf içinde şart..sonra anlayışş ve tatlı dil..eğer tatlı dil ve ilgi olmazsa da sevdiğinize iyi niyetinizi belli edemezsiniz kızlar..

biz her haftanın 5 günü beraberiz ve her eve gidişte bana o gün için teşekkür eden melek bi sevgilim var..Bende onla aramıza gircek hertürlü sıkıntıyı sorunu ortadan kaldırırım..bide çok sevgimi belli ederim sonuçta kim ne derse desin erkekler gerçkten koca bi bebekler...bölee dilerim herkes çok mutlu olsun

mutlu evliliğin sırrı boşanmak diyorlar mutlu ilişkininde sırrı ayrılıp barışmaktır

Bizim ilişkimiz yeni ama biz hiçbir zaman mırç mırç bir tip olmadık, sevmeyiz de zaten... Ama biz hangi topluma girersek girelim bizi görenler imreniyorlar, ne kadar çok seviyorsunuz birbirinizi, birbirinize bakışlarınız ne hoş diye...

Sağolsun o beni benden çok düşünür, ben de onu... Birbirimizden hiçbir şeyimizi gizlemeyiz, saklamayızz. Birbirimize saygımız sonsuzdur... Bir sorun olduğunda da ikimiz de alttan alırız... Seni seviyorum derken sesi cıvıldar adeta, seni özledim derken de hissederim o hüznü... Benim için şu kadarcık zamanda yaptığı fedakarlıkları saysam bitmez inan... En son geçen gün benimle hastanede sabahladı, üstelik o gün çalışacak ve akşama da yola çıkacakken...

Ben hayatımın erkeğini bulduğuma inanıyorum ve onu çok seviyorum... Allah hayırlısını nasip etsin herkese...

Son düzenleme:
şimdiii nasıl diyeyim nasıl başlayayım bilmiyorum tatlişler
öncelikle her çifti dışarıdan gördüğün gibi zannetme bence:) çoğu çift fazla dışarıya yansıtmak istemez kendi içlerinde yaşadıkları sorunları, kavgaları..e bir ortamda çocuk gibi afra tafra yapcaklarına herzaman ki gibi davranmayı yeğlerler..yani çoğu arkadaşımdan görüyorum biliyorum..yukarda bir arkadaşın yorumunu okudumda evet tüketmemek gerekiyor bazı şeyleri,çok mıç mıç olmaya gerek yok,,bence ne kadar sevgili,karı koca olsa da insanlar aralarında bi çizgi olmalı:)

Sevgi Herkeste Var.. Bence Saygıdır Bu İşin Sırrı...

Çok Şey Var Ama, Hepsini Kapsayan Tek Cümleyle Kapatmak İstiyorum..

Başkalarının Yanında; Tartışmadığınız, 0-6 Yaş Esprisi Yapmadığınız, Birbirinizin Ailesi Hakkında Gerizekalı Gibi Yorum Yapmadığınız Sürece İlişkinizin Kalitesini Zaten Belli Ediyorsunuzdur..

Bence doğru kişiyi bulmakla başlıyor herşey.. Karşımızdaki doğru kişi değilse malesef sevgi de saygı da yetmiyor..

bu konuya şöyle cevap veriyim

" İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur...! "

bu konuya şöyle cevap veriyim

" İyi Geçinmek İki Kişinin Kusursuz Olmasıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmesiyle Olur...! "

bu konuyla ilgili kısa bi hikaye vardı:) hatırladığım kadarıyla yazayım

evlenmek üzere olan genç bi adam köyün bilge adamının evine ziyarete gitmiş.

genç adam:siz yıllardır evlisiniz, mutlu evliliğin sırrı nedir bana açıklar mısınız demiş.
bilge adam: anlatırım tabi. ama önce bi karpuz yiyelim demiş. hadi hanım bize kilerden bi karpuz getirde kesip yiyelim demiş.
hanımı gitmiş, bi karpuz kapıp gelmiş. bilge adam eliyle vurmuş karpuza
- bu karpuz iyi diil hanım, sana zahmet git de başka getir demiş. hanımı gitmiş, elinde bi karpuzla yine gelmiş. adam yine vurmuş filan karpuza.
-bu da iyi diil. başka bi tane alıver demiş. bu olay bi kaç kez daha tekrarlamış. en son hanımı yine kilere gittiğinde.
bilge adam: işte evlat gördün mü. mutlu evliliğin sırrı bu demiş
genç adam: anlamadım nasıl yani?
bilge adam: kilerde sadece 1 tane karpuz vardı. ama hanımım beni mahçup etmemek için, bunu sana belli etmeden defalarca gidip geldi. benim kusurlarımı kimseye belli etmeden kapattı. ben de aynı şekilde onun kusurlarını kapatırım. işte mutlu evliliğin sırrı budur demiş..

Allah herkese mutlu huzurlu evlilikler nasip etsin

cook qüzel bir örnekti bu hikaye cok saqol ...

Allah daim etsin mutlulugunuzu ..
söyledigin şeyler gercekten düşünülmesi gereken seyler.. sen sırrını bulmussun anlasılan

Mutlu ve uyumlu bir çift olmanın sırrı;

-sorunlara çözüm bulma yeteneğiyle
-iletişimdeki süreci kontrol edip yönlendirebilmeyle
-kendi ayrı kimliğini koruyarak ve böylece aradaki heyecanı mesafeyi bitirmemekle
-birbirini önemseyip, değer vermekle
-uyumlu bir cinsel hayatın olması ve
-herşeye rağmen ilişkiyi devam ettirme arzusuyla

ilgili sanırım =) bana göre bunları yapabilenler evlilikte huzuru da yakalarlar =)

arkadaş şifreyi vermiş sanırım.. cok bildiğimden değil tabide..ama bana göre altın kurallardır bunlar.. en gerekliside karşılıklı anlayış.

bıde kıskanclıga dur dıyebılmek sanırım..Ben nasıl becerebılıyorum cozemedım :):) kendi adıma içim içimi kemirirken gereksız yere kıskanabılme yetenegı üstüne kendımı susturabılme başarısı..ilk defa kıskandıgım tek ınsan oyken.

bıde asla sınırlıyken karar vermemek ve konuşmamak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…