- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Gercekte olumlu birisiniz ben sizinkadar iyiniyetli degilim sanırım. Haklisiniz ben bulmadim bunlari ama ben yaptıktan hemen sonra neden kizima aldigim kiyafetlere oyuncaklara bile bizde alalim hemen modundalarŞu açıdan bakmaya ne dersiniz; giydiklerimiz veya yaptığınız makyaj size yakistigi için onlarda da bunlara karşı bir beğeni duygusu oluşuyor ve kendilerinde deniyorlar. Kaldı ki, bahsettiğiniz şeylerin dünya üzerindeki mucidi de siz değilsiniz. Aynı bakış açısıyla siz de birilerine özenmiş olmaz mısınız?
Gercekte olumlu birisiniz ben sizinkadar iyiniyetli degilim sanırım. Haklisiniz ben bulmadim bunlari ama ben yaptıktan hemen sonra neden kizima aldigim kiyafetlere oyuncaklara bile bizde alalim hemen modundalar
Surekli yaptiklarinizi yapan insanlar var ailenizde. Can sıkıcı sacimi kestim modele bile ozendilerBunun nesi problem?
Elbette herkes yapiyor. Ama durum soyle ben bugun beyaz giydim kirmii ruj surdum ertesi gun onlarda ayni.İyide sizin şu yaptıklarınızı her normal insan zaten yapıyor. Bi etrafa baksanıza... Herkes sizi mi taklit ediyor yani şimdi
Olamaz mi anlattigim gibi buun ne yaptimsa ertesi gun onlarda yapiyorbu kadar çok kişi hepsi size mi özeniyor?
NasılfarklibOzentilik farkli bisey guzel kardesim.
Kizima degil kiz kardesim var 2 yasinda ona yaptiklarimi taklit ediyorlarGercekte olumlu birisiniz ben sizinkadar iyiniyetli degilim sanırım. Haklisiniz ben bulmadim bunlari ama ben yaptıktan hemen sonra neden kizima aldigim kiyafetlere oyuncaklara bile bizde alalim hemen modundalar
Elbette herkes yapiyor. Ama durum soyle ben bugun beyaz giydim kirmii ruj surdum ertesi gun onlarda ayni.
En sevmediğim insan tipi sensinKizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?
Sizi seviyorum:) mutluyum simdiNe güzel, tarzınızı takip ediyorlar. Yok saymayı basaramiyorsaniz bu durumu, en azından derdim var diyeceğinize mutlu olun.
Olamaz mi anlattigim gibi buun ne yaptimsa ertesi gun onlarda yapiyor
Sebep. Sanirim siz de insanlari taklit ederek yasiyorsunuzEn sevmediğim insan tipi sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?