Ozentiler

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Kizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?

Şu açıdan bakmaya ne dersiniz; giydikleriniz veya yaptığınız makyaj size yakistigi için onlarda da bunlara karşı bir beğeni duygusu oluşuyor ve kendilerinde deniyorlar. Kaldı ki, bahsettiğiniz şeylerin dünya üzerindeki mucidi de siz değilsiniz. Aynı bakış açısıyla siz de birilerine özenmiş olmaz mısınız?

Gercekte olumlu birisiniz ben sizinkadar iyiniyetli degilim sanırım. Haklisiniz ben bulmadim bunlari ama ben yaptıktan hemen sonra neden kizima aldigim kiyafetlere oyuncaklara bile bizde alalim hemen modundalar

Gercekte olumlu birisiniz ben sizinkadar iyiniyetli degilim sanırım. Haklisiniz ben bulmadim bunlari ama ben yaptıktan hemen sonra neden kizima aldigim kiyafetlere oyuncaklara bile bizde alalim hemen modundalar

Ben olsam aynı gün pişti olmadıkça hiç takılmam. Kızınızın oyuncağını da fabrika tek üretmedigine göre başka çocuklarda mutlaka olacak aynısından. O çocuk kuzeni oluversin ne var bunda. Demek ki sizin ürün seçimindeki zevkinizi takdir ediyorlar. Hayat çok kısa, bu ayrıntılara takılmak sizi yormuyor mu?[/QUOTE]

Son düzenleme:
En sevmediğim insan tipi sensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…