Ozentiler

Arkadaşımız aslında kitlesel üretimin kişileri aynılaştırdığı ve aynılaşan kişilerin de bunu inkar için "özenti" kelimesini kullanıp kendisini başkalarından farklı bir pozisyona sokup değerli hissettirdiğine dair bir eleştiri yapmak istemiş ve bunu tartışmak için böyle bir üslup kullanmış. Kimse arkadaşı anlamamış.
M mutsuzdemet hanım vermek istediğiniz mesajı ben gayet iyi anladım, iyi geceler dilerim.

Beni anlamaniza cook sevindim ama ben sizin anlayamadim cok uzgunum yanlis anlamayin diliniz bana biraz agir geldi ama cok begendim tesekkur ederiiim

a tşk ederım ben de sizi :)

siz de magazada sezonda bulunan kıyafetı hemen gıymeyın kı hemen alamasınlar ben lıse donemlerımde ne osn boyle bı kaddarlık yapmıstım o kıza ama begenılmek guzel
Ahaha guzel olabilir ama beni sinir ediyor dogrusu. pekala oyle yapcam. Zaten cogu zaman ayni seyleri giyip giyip gidiyorum canimi daha fazla sikmasinlae diye

Yaşınızdan dolayı Ergen benmerkezciligine sahipsiniz sanırım. Yanlış anlamayın, kınamak, dalga geçmek için yazmıyorum.
Gerçekten de büyüdükçe aslında bunların tam da böyle olmadığını görebilirsiniz. çünkü ailedeki herkesin bir kişiye bu şekilde özenmesi biraz zor.
Filmlerdeki figüranlar esas karaktere özenip, onu rahatsız edebilir ancak gerçek hayatta insanların işi gücü var. kimse başkasının hayatına figüran olmak istemez.
Üzmeyin kendinizi yaşınız ve siz büyüyünce geçer.

Beni anlamaniza cook sevindim ama ben sizin anlayamadim cok uzgunum yanlis anlamayin diliniz bana biraz agir geldi ama cok begendim tesekkur ederiiim
Hahjaahjaja benim söylediğimi söylemiş işte yani diyor ki sen kendini farklı mi sanıyorsun

Iyiniyetinizi anliyorum ama benim bircok arkadasimda var ben onlar icin ayni seyi söylemiyorum. Dedigim gibi ailemdenbirkac kisi yapiyor bu durum csnimi sıktı belki de haklisiniz buyudukce değişir fikrim

Sinir bozucu oldugunu düşünüyorum ben de. Ya boşvereceksin ya da rahatsızlıgını anlatacak soracaksın neden böyle yaptıklarını
Bu sefer inatlasirlar daha once kuzenime demistim benim bircok seyimi yapiyorsun diue o da sacmalama dedi daha sonra artarsk devam etti bu davranislar

Kız ben olsam mutlu olurdum demek ki yakıştırıyorum, onlar da istiyor diye. Ne güzel örnek oluyorsunuz :)

O zaman sen de bi süre aynı taktiği dene. Onların yaptıklarını yap onlar gibi davran. Hoşuna gitmese de tarzları bi süre taklit et idare et. Empati kursunlar. Empati iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…