- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
demk ki zevkın guzel gıydıgın yakısıyorAhaha gercekte oyle bir de benim sorun su yengem halam 2 kuzenim yaoiyor bunu 5 li takılıyoruz
Tesekkur ederiim seviyorum siziii <3demk ki zevkın guzel gıydıgın yakısıyor
Beni anlamaniza cook sevindim ama ben sizin anlayamadim cok uzgunum yanlis anlamayin diliniz bana biraz agir geldi ama cok begendim tesekkur ederiiimArkadaşımız aslında kitlesel üretimin kişileri aynılaştırdığı ve aynılaşan kişilerin de bunu inkar için "özenti" kelimesini kullanıp kendisini başkarlarından farklı bir pozisyona sokup değerli hissettirdiğine dair bir eleştiri yapmak istemiş ve bunu tartışmak için böyle bir üslup kullanmış. Kimse arkadaşı anlamamış.
M mutsuzdemet hanım vermek istediğiniz mesajı ben gayet iyi anladım, iyi geceler dilerim.
18 demişti sanırımYaşınız kaç?
18Yaşınız kaç?
a tşk ederım ben de sizi :)Tesekkur ederiim seviyorum siziii <3
Ahaha guzel olabilir ama beni sinir ediyor dogrusu.a tşk ederım ben de sizi :)
siz de magazada sezonda bulunan kıyafetı hemen gıymeyın kı hemen alamasınlar ben lıse donemlerımde ne osn boyle bı kaddarlık yapmıstım o kızaama begenılmek guzel
Haklisin aslinda. Dert degil ki bunlar:) ama can sıkıyor bazen
HahjaahjajaBeni anlamaniza cook sevindim ama ben sizin anlayamadim cok uzgunum yanlis anlamayin diliniz bana biraz agir geldi ama cok begendim tesekkur ederiiim
Iyiniyetinizi anliyorum ama benim bircok arkadasimda var ben onlar icin ayni seyi söylemiyorum. Dedigim gibi ailemdenbirkac kisi yapiyor bu durum csnimi sıktı belki de haklisiniz buyudukce değişir fikrimYaşınızdan dolayı Ergen benmerkezciligine sahipsiniz sanırım. Yanlış anlamayın, kınamak, dalga geçmek için yazmıyorum.
Gerçekten de büyüdükçe aslında bunların tam da böyle olmadığını görebilirsiniz. çünkü ailedeki herkesin bir kişiye bu şekilde özenmesi biraz zor.
Filmlerdeki figüranlar esas karaktere özenip, onu rahatsız edebilir ancak gerçek hayatta insanların işi gücü var. kimse başkasının hayatına figüran olmak istemez.
Üzmeyin kendinizi yaşınız ve siz büyüyünce geçer.
Bu sefer inatlasirlar daha once kuzenime demistim benim bircok seyimi yapiyorsun diue o da sacmalama dedi daha sonra artarsk devam etti bu davranislarSinir bozucu oldugunu düşünüyorum ben de. Ya boşvereceksin ya da rahatsızlıgını anlatacak soracaksın neden böyle yaptıklarını
Kız ben olsam mutlu olurdum demek ki yakıştırıyorum, onlar da istiyor diye. Ne güzel örnek oluyorsunuz :)Kizlar cok sinirlerimi bozan bir durum var. Bazi kuzenelerim halam yengem bana ozeniyor. Birgun eyeliner cekiyorum ertesi gun onlarda cekiyor bordo ruj suruyorum onlarda bordo suruyor. Yelek giyiyorum yelek giyiyorlar bircok sey de alidigim ve yaptigim seyleri taklit ediyorlar cok sıkıldım bu durumdan. Hepsi yakinim kirmak da istemiyorum siz boyle problemler yasiyor musunuzben mi abartiyorum?
Ay ay arkadaslarim da oyle dedi ne guzel oste diye. Ben de bilmiyorum sevmiyorum ya amasizin gibi dusuncdm:)Kız ben olsam mutlu olurdum demek ki yakıştırıyorum, onlar da istiyor diye. Ne güzel örnek oluyorsunuz :)
Fena fikir degilO zaman sen de bi süre aynı taktiği dene. Onların yaptıklarını yap onlar gibi davran. Hoşuna gitmese de tarzları bi süre taklit et idare et. Empati kursunlar. Empati iyidir:)
Ay ay arkadaslarim da oyle dedi ne guzel oste diye. Ben de bilmiyorum sevmiyorum ya amasizin gibi dusuncdm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?