Ozentiler

Sebep. Sanirim siz de insanlari taklit ederek yasiyorsunuz
Evet .
Birilerinde bir şeyler görüyorum mankenlerde moda dergilerinde sinda bunda beğendiğimi yapıyorum . ??
Yoksa sen kendin mi icat ediyordun eyeliner çekmek hmmm baya ilginç bir şey . Kendin mi buldun

Çok komik. Sen ruj sürmenin, rimelin, yeleğin sana özel orjinal şeyler olduğunu mu sanıyordun? Yaş kaç?
Bana ozel ddegil bunlari herkes yapiyor ama herkes rujsurer ama herkes pembe ruj surmez kimk kirmizi kahve surer bunlarin tarzi yok ve hep benim tarzimi caliyorlar herkes yelek giyer ama ya boyu rengi farklidir sizin u yazdiginizla herkes ayni seyi giyiyir ayni makyaji yapiyor gibi anlasiliyoe

Evet .
Birilerinde bir şeyler görüyorum mankenlerde moda dergilerinde sinda bunda beğendiğimi yapıyorum . ??
Yoksa sen kendin mi icat ediyordun eyeliner çekmek hmmm baya ilginç bir şey . Kendin mi buldun
Tatlim herkes eyeliner cekiyor ama kimi kuyruklu kimk kuyruksuz kimi kalin kimi ince. Elbete biz de bir yerlerde goruyoruz ama ayni ailenin icinde hep ayni seyler sıkiyor

yani sizi begenmelerı kotu bırşey mi
elbette hepımızın basına gelmıstır bu tarz olaylar adın demet sanırım ben demetım demedıklerı surece sagda solda demetın bır kac gıyım kusamını ornek almalarında sorun yok

begenılıyorsun guzel degıl mı bu

hı sunu soyleyeyım lise donemlerımde bı arkadasım vardı kolu komsu ustumd bısey begenmesın analı kızlı ertyesı gun azmedıp aynısını alırlardı tum dolabımız boyle boyle aynı olmustu cok sinir olurdum

uni yıllarında da boyle bı kız cıktı karsıma ne yaparsam ne alırsam aynısını gorurdumm aynısını hatta bır gun pişti olduk e tabı bıraz sinir bozucu ama gülüp geçıyosun hayatta daha onemlı takacak seyler var cunku

Gayet normal şeyler bunlar, abartma ya gerek yok.

Senin giydiğin,sürdüğün şeylerin ertesi günü aynı şeyleri giyip sürüyorlarsa, demek ki onlardada aynı şey var.

Bunları kullanmaları gayet normal.

46 yaşında mısın gerçekten?
Nereden çıktı o 18 im

Ahaha gercekte oyle bir de benim sorun su yengem halam 2 kuzenim yaoiyor bunu 5 li takılıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…