Özetle; "Ben aşığım, çok!"

fndkfndk

Kûn fe yekûn <3
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
3.389
729
398
Merhaba hanımlar. Çoktandır foruma girmiyordum, kafamdaki sorulara birlikte cevap buluruz belki diye düşündüm ve ne yaptığımı merak eden arkadaşlar için bir nevi durum güncellemesi yapmak istedim. :)

Burada boğa burcu erkeğiyle alakalı bilgi toplama amaçlı bir konu açmıştım, hatırlayanlarınız olacaktır...

Bahsi geçen kişi, çocukluk aşkımla görüştük biz. Ama tabi öncesinde olanlardan size bahsetmem gerekecek...

Biz kendisiyle görüşüyor, yazışıyorduk ben memleketteyken. Bir gün çok aptalca bir sebepten ufak bir tartışmamız oldu. O bu tarz şeyleri uzatmayan bir yapıya sahip ama ben bozuk attım bir müddet. Bundan da hoşlanmadığı için ufak bir soğukluk girdi araya.

Ben yaşadığım şehre gidince yeniden konuşmaya başladık. Buluşmak için gün belirledik. Fakat bir gün öncesinde benimle konuşması gereken bir konu olduğunu söyledi.

"Ciddi bir ilişkiden yakın zaman önce çıktım, çok kötü bitti ve yıprandım, yoruldum. Şu an yeni bir ilişkiye sıcak bakmıyorum. Seninle bu tarz konular konuşmadık ve bu yüzden benden beklentin nedir hiç bilmiyorum ama yüzyüze görüştükten sonra ciddi bir ilişkiye başlamak istersen şu an bunu sana veremem. Bunları da buluşmadan önce bilmen gerektiğini düşündüm çünkü seni kaybetmekten ve üzmekten çok korkuyorum." dedi.

Hayal kırıklığına uğramakla beraber bu davranışı, dürüst oluşu çok hoşuma gitti. Çünkü ben de berbat bir ilişkiden yeni kurtuldum, esasen ben de hazır değilim. Doğru olan bu yani... Onu anlayışla karşılamama çok sevindi ve görüştük.

Fakat görüşünce en duygusal anda yine aynı şeyleri tekrarlama ihtiyacı duydu. Görüşmeye devam ettikçe üzülmemden, beni duygusal açıdan yıpratmaktan korktuğunu ve hep bunu düşüneceğini söyledi. Ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim ve sen de anlayışla karşıladın ama arada hiçbir şey olmadan görüşmek sana zamanla ağır gelmeyecek mi, sen herhangi bir kız değilsin seni tanıyorum dedi. Özetle takmış durumda beni üzme konusuna. Sürekli bunu tekrarlıyordu. Bir şekilde öyle olmadığına ikna ettim çünkü görüşmeye devam etmeyi, hayatımda bir şekilde kalmasını çok istiyordum.

Çünkü konu başlığında belirttiğim gibi "aşık oldum. " Hoş zaten çocukluk aşkımdı, ikinci kez aşık oldum. Resmen dizlerimin bağı çözüldü ona baktıkça...

O günden sonra ikimiz de çektik kendimizi... Zaten onu tanıyorum az çok, eskisi kadar ilgi göstermeyecektir çünkü madem benimle ciddi bir ilişki düşünmüyorsun o zaman neden devam ediyor bu ilgi diyeceğimi çok iyi biliyor.

Ne zaman konuşsak çok kibar, çok ilgili davranıyor. Başından savdığını falan hiç düşündürtmüyor bana.
Geçen gün de buluşmak istediğini söyledi, o gün başka işim vardı görüşemedim ve irtibatta kalalım bu haftasonu buluşalım diye konuştuk.

Fakat şu an aklım çok karışık...

Görüşmeye devam etmeli miyim bilmiyorum. Deli gibi istiyorum onunla vakit geçirmeyi ama bu doğru mu onu da bilmiyorum.

Merak ediyorum bir insan birine ilk görüşmede aşık olmazsa bir daha olamaz mı...

Az çok gözlemledim ve tahmin edebiliyorum aslında onu... Bunaltacağımı düşünüp kendini geri çektiği ihtimali kurcalıyor bu aralar da kafamı. Acaba diyorum biz iki arkadaş gibi görüşsek zamanla daha iyi mi karar veririz bazı şeylere...

Çok uzattım ve kafa karışıklığım satırlarımdan bile belli oluyor farkındayım ama bence sizlerin yardımına ihtiyacım var hanımlar.

Bir de ricamdır; lütfen negatif yorumlarda bulunmayın vazgeç falan demeyin çünkü gerçekten morale inanılmaz ihtiyacım var.

Yuh bu ne hız ne zaman evlendi
Kiminle
Konularını hatırlıyorum o yüzden

Konularımda bahsettiğim eski görümcekin en yakın arkadaşının ablasıyla. :) Kızı da kardeşini de tanıyorum, kız fiziken bana benzetilen ve bundan haberi olan bir kızdı. :)

Aklının ötekinde olduğunu sanmıyorum öyle hissetmedim. İlişkiyi kendisinin bitirdiğini söyledi ve söylerken inanılmaz soğuttu kendinden diye bahsetti. Ki şimdiye kadar hep dürüst davrandı bana, bu konuda da kıvıracağını açıkçası sanmıyorum. :)

Uzgunum ama bence senden gercekten etkilense uzun iliskiden ciktim yorgunum vs demezdi. Erkekler bizden de kolay atlatiyor ayrilik hengamesini. Hatta bir cogu once yeni sevgili yedekleyip sonra digerini terk ediyor.

Flort ne ki buna hazir olmayi bekleyeceksin? Alt tarafi sohbet muhabbet gonul hoslugu. Hatta millet evli barkliyken karisini aldatiyo iki kisiyi bile idare ediyo. Tam tersi gonul kirikligindan sonra daha iyi gelir taze iliskiler

Ben bahane oldugunu dusunuyorum kesinlikle. Ve bence senden etkilenmeyen erkege kapini kapamalisin. Arkadas olarak da gorusme. Sen kendini kaptiracaksin o sadece seninle vakit gecirecek, bi gun baskasini sevince de seni birakip gidecek. Hic ugrasma

Ayyy

Bence çocuğun da gönlü var sende ama dedigngbi takmis seni uzmemeye..biraz zamana birak bence ama duygularndan vazgeçme sakin yani onu zamana birak o da istiycek gibime geliyo

Bence çocuğun da gönlü var sende ama dedigngbi takmis seni uzmemeye..biraz zamana birak bence ama duygularndan vazgeçme sakin yani onu zamana birak o da istiycek gibime geliyo

Vazgeçemiyorum ki zaten dediğim gibi ilk aşkımdı, bambaşkaymış onunla olan her şey.

Zamana bırakmayı ben de düşünüyorum, baktım çok yoruluyorum belki vazgeçmeye çalışırım diyorum ama bakalım...

bence mantığı ve vicdanı arasında kalmış..seni seviyor ama arkadaş olarak,dost olarak sanırım ya da bir ilişkinin enkazını çocukluk aşkıyla atlatmaya çalışıyor ama seni yıpratacağını da düşünüyor..gerçekten sana değer verdiğini,önemsediğini hissettim ben ancak bu aşık olmak anlamında değil..seninle görüşse umut vermiş olacak bunu istemiyor o yüzden seni üzmek istemediğini ilişkiye hazır olmadığını sürekli tekrarlıyor ama seninle görüşmek de ona iyi geliyor belli ki..işte mantığı ve vicdanı arasında gidip geliyor..

iyi düşün derim,bu arkadaşlığın neresindesin ve neresinde kalacaksın bu çok önemli.onun için zor günlerde sığınılacak bir liman mısın yoksa sevgili adayı mı?

Diğerine ne hissettiğini bilemiyorum ama seni gerçekten sevecek kişiyle tanıştığında onun gözlerindeki ışığa baktiginda şimdikinin acemi bir yalancı olduğunu anlayacaksın tatlı kız :-*

Diğerine ne hissettiğini bilemiyorum ama seni gerçekten sevecek kişiyle tanıştığında onun gözlerindeki ışığa baktiginda şimdikinin acemi bir yalancı olduğunu anlayacaksın tatlı kız :-*

Ayy iltifat için teşekkür ederim lakin o kadar vahim mi gözüküyor durum dışarıdan bakınca ya...

Aynen öyle zaten genel olarak vicdan konusunda çok problem yaşıyor, sadece bana olan davranışlarında değil bu...

İnşallah sevgili adayıyımdır ben çok inanıyorum ki onunla mutlu olacağıma. Keşke onu da inandırabilsem ama umursamıyor gibi davranmaya çalışıyorum, hislerimi gizliyorum kendi çapımda.

Açıkçası ben pek anormal olduğunu düşünmüyorum bu söylediklerin.. Bana klasik erkek bahanesi gibi de gelmedi.. Öncesinde çok güzel bir şekilde belirtmiş bence hoş bir davranış.. Görüşmeye devam et yada etme diyemem zaman ne gösterir bilinmez fakat ilk görüşte aşk olmazsa bir daha olmaz mı diye sormuşsunuz ya kesinlikle olur sonradan da aşık olabilir =)

Birbirinizin kirginliklari sizi yakın tutan nokta findik. Olmaz diye bir sey yok. Ikiniz birbirinize tutunarak ayaga kalkabilirsiniz. Kaybedislerin verdigi aciyla da birbirinize daha sıkı baglanirsiniz bana göre. Hakkinda hayirlisi insallah canim.

Akışına bırak. Evlilik dusunmuyo diye hemen gorusmeyikesme zaten Belliki kopamiyosunuz. Denemeden nasıl bi yolda yuruyxeginizi bilemezsiniz. Belki tanıdıkça sogursun bu bana gire değil dersin belki daha çok seversin belki fikirleri değişir. Görüşmek onemli

Amin canım çok teşekkür ederim yorumun çok mutlu etti beni, böyle bir huzur verdi. :) Aslında seni özelden bir rahatsız mı etsem ki bir konu hakkında...

Evet aynen öyle dürüst davranmasını çok seviyorum beni daha çok çekiyor. Görüştükten sonra bunları söylese benden hoşlanmadı bahaneler uyduruyor derdim ama görüşmeden önce söyleyip sana ters geliyorsa hiç görüşmeyelim demesi çok hoşuma gitti benim de.

Ayrıca son cümlen nasıl umut doldurdu içime bir bilsen... :)

Aynı fikirdeyiz yani. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…