Ne çabuk ..
Daha nişanı atalı kaç ay oldu. ..
Yuh bu ne hız ne zaman evlendi4,5 ay oldu ve eski nişanlım bir başkasıyla evlendi bile...
Ama konumuz bu değil ve ondan bahsetmek istemiyorum ben...
Yuh bu ne hız ne zaman evlendi
Kiminle
Konularını hatırlıyorum o yüzden
İyi bir kız oldugun için sana açık kapı bırakıyor ama aslında seni oyaladiginin farkında çünkü kalbi ısınmamis aklı ötekinde malesef ve bunun vicdan azabiyla sürekli sizi üzmek istemedigini söylüyor
Uzgunum ama bence senden gercekten etkilense uzun iliskiden ciktim yorgunum vs demezdi. Erkekler bizden de kolay atlatiyor ayrilik hengamesini. Hatta bir cogu once yeni sevgili yedekleyip sonra digerini terk ediyor.
Flort ne ki buna hazir olmayi bekleyeceksin? Alt tarafi sohbet muhabbet gonul hoslugu. Hatta millet evli barkliyken karisini aldatiyo iki kisiyi bile idare ediyo. Tam tersi gonul kirikligindan sonra daha iyi gelir taze iliskiler
Ben bahane oldugunu dusunuyorum kesinlikle. Ve bence senden etkilenmeyen erkege kapini kapamalisin. Arkadas olarak da gorusme. Sen kendini kaptiracaksin o sadece seninle vakit gecirecek, bi gun baskasini sevince de seni birakip gidecek. Hic ugrasma
Bence çocuğun da gönlü var sende ama dedigngbi takmis seni uzmemeye..biraz zamana birak bence ama duygularndan vazgeçme sakin yani onu zamana birak o da istiycek gibime geliyo
Diğerine ne hissettiğini bilemiyorum ama seni gerçekten sevecek kişiyle tanıştığında onun gözlerindeki ışığa baktiginda şimdikinin acemi bir yalancı olduğunu anlayacaksın tatlı kız :-*Aklının ötekinde olduğunu sanmıyorum öyle hissetmedim. İlişkiyi kendisinin bitirdiğini söyledi ve söylerken inanılmaz soğuttu kendinden diye bahsetti. Ki şimdiye kadar hep dürüst davrandı bana, bu konuda da kıvıracağını açıkçası sanmıyorum. :)
Diğerine ne hissettiğini bilemiyorum ama seni gerçekten sevecek kişiyle tanıştığında onun gözlerindeki ışığa baktiginda şimdikinin acemi bir yalancı olduğunu anlayacaksın tatlı kız :-*
bence mantığı ve vicdanı arasında kalmış..seni seviyor ama arkadaş olarak,dost olarak sanırım ya da bir ilişkinin enkazını çocukluk aşkıyla atlatmaya çalışıyor ama seni yıpratacağını da düşünüyor..gerçekten sana değer verdiğini,önemsediğini hissettim ben ancak bu aşık olmak anlamında değil..seninle görüşse umut vermiş olacak bunu istemiyor o yüzden seni üzmek istemediğini ilişkiye hazır olmadığını sürekli tekrarlıyor ama seninle görüşmek de ona iyi geliyor belli ki..işte mantığı ve vicdanı arasında gidip geliyor..
iyi düşün derim,bu arkadaşlığın neresindesin ve neresinde kalacaksın bu çok önemli.onun için zor günlerde sığınılacak bir liman mısın yoksa sevgili adayı mı?
Birbirinizin kirginliklari sizi yakın tutan nokta findik. Olmaz diye bir sey yok. Ikiniz birbirinize tutunarak ayaga kalkabilirsiniz. Kaybedislerin verdigi aciyla da birbirinize daha sıkı baglanirsiniz bana göre. Hakkinda hayirlisi insallah canim.
Açıkçası ben pek anormal olduğunu düşünmüyorum bu söylediklerin.. Bana klasik erkek bahanesi gibi de gelmedi.. Öncesinde çok güzel bir şekilde belirtmiş bence hoş bir davranış.. Görüşmeye devam et yada etme diyemem zaman ne gösterir bilinmez fakat ilk görüşte aşk olmazsa bir daha olmaz mı diye sormuşsunuz ya kesinlikle olur sonradan da aşık olabilir =)
Akışına bırak. Evlilik dusunmuyo diye hemen gorusmeyikesme zaten Belliki kopamiyosunuz. Denemeden nasıl bi yolda yuruyxeginizi bilemezsiniz. Belki tanıdıkça sogursun bu bana gire değil dersin belki daha çok seversin belki fikirleri değişir. Görüşmek onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?