Özetle; "Ben aşığım, çok!"

zamana bırakın bence.ilişki konuları açılmasın siz de kendinizi tutun biraz

Ben zaten açmıyorum, eski meymenetsizden bahsetmek bile keyfimi kaçırmaya yetiyor çünkü. Bana göre bir hataydı ve dersimi aldım.

Ona da sormuyorum. Sadece bu konuyla alakalı bahsetti kendisi de.

Sayıca az da olsalar bayan duygusallığı taşıyan erkekler var.
Olumsuz bakmayalım bence.
Senin de hassas bir kız olduğunu, içinde büyütüp üzülebileceğini düşünerek korkmuş olabilir.
Yani bayan var buluşur, gezer, tozar, yürümedi der sallar. Yeni aşklara yelken açar.
Bayan var 1 aylık görüşmelerin bitişine ölüyorum bitiyorum diye gezer.

Ben zaman ver diyorum. Bu süreçte arkadaşça buluşun, konuşun.
Kafanda bir isim koymaya çalışma, beklentin olmasın.

Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah.

Bu arada exin evlenişine oha diyorum müsadenle

Müsade senindir canım. :)

Ayrıntılar bence daha da oha denilesi. Arkalarından konuşup da onlar yüzünden günaha girmek istemiyorum ama gayet kişiliksiz bir çift olacaklar tahminimce. Beni tanıyan, fiziken bana benzetilen ve bundan haberdar, fotoğraflarımı görmüş hakkımda yaptığı güzel yorumları duyduğum bir kızla evlenmiş yahu. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Tiksindim resmen iyice. Demek amacı mutlu bir yuva kurmak değil çok affedersin yalnızca çiftleşmekmiş.

Vallahi sekerim, oncelikle derim ki hayrli olsun sana tefriciye okuyanlardan biri de bendim :)

Sekerim bence konusmay, gorusmeyi kesme. Olaylari akisina birak. Zaten kotu bir ayriliktan cikmis, sevgiye ilgiye hayir diyecegini sanmam. Bunaltmadan, beklenti koymadan gorus, sen de tadini cikar sevdgiini gormenin :) Bence olaylar zamanla gelisecek, sabirli ol, flortun tadini cikar :)

Belli ki sana değer veriyor yani ben öyle anladım.. Arkadaşlarında dediği gibi akışına bırak ama çokta kaptırma kendini..

Bu tecrübeye sabit ben sözlüme sonradan aşık oldum O baştan beri öyleydi arkadaştık o zamanlar zamanla bende oldum şükür çok mutluyum.. Umarım senin de durumun böyle olur

Ayy Allah razı olsun canım unutur muyum dualarını hiç. :)

Yorumun için de çok teşekkür ediyorum. Aynı fikirdeymişiz, akışına bırakmak en iyisi olacak sanırım. Dualarını esirgeme lütfen.

Aminnnnnnnn :) :) :)

Sonradan sevebilir. Bence kaçan kovalanır taktigini uygulamalisin. Seni seviyorum gibi cümleler asla kurma. Erkekler zoru sever :)

Bu ilişkiyi sağlıklı bulmadım
yeni ilişkiden çıkar çıkmaz yeni
ilişkiye başlamak

Sana değer verdiği belli ama duygusal anlamda çok yoğun olduğu söylenemez..Öyle görünüyor anlattıklarından..Tamam kötü bi ilişkiden çıkmış yorgun bilmem ne..Ama aşk yorgunluk tanırmı be..Bak sende ağır zor bi ilişkiden çıktın ama aşığım diyorsun..Demekki olabiliyor..Üstelik erkeklerde aşık olduğunda bizim gibi ayakları yerden kesiliyor..Sizinki dert ortaklığı gibi bişey olmuş..Kendini kaptırmadan bırakmalısın bence..Eğer arkadaş kalmak üzmüyorsa tamam ama bence bıçak gibi kesmelisin..Varsa sana ilgisi o zman görürsün..

Sonradan sevebilir. Bence kaçan kovalanır taktigini uygulamalisin. Seni seviyorum gibi cümleler asla kurma. Erkekler zoru sever :)

Yok canım kurmuyorum zaten. Normal davranıyorum, kendi çapımda saklıyorum duygularımı. :)

Bu ilişkiyi sağlıklı bulmadım
yeni ilişkiden çıkar çıkmaz yeni
ilişkiye başlamak

İlişkiye başlamadık ki işte. O da sizin gibi düşünüyor olacak. :)

Ahh keşke kesebilsem bıçak gibi ilgimi.

Yıpratmış,laçkalaşmış bir ilişkiden çıktıktan sonra aylarca yas tutman gerekmez.
1 ay mı bunun süresi ? 1 yıl mı ? Kime göre ve neye göre ?
Sevgi yoktu,saygı hiç yoktu.Bitmişti,sürünüyordu.
Eski ilişkimle aynıydı senin durumun.
Benim hırto da anlayışsız,saygısız,kendini bir nane sanan bir tipti.
Tek farkı seninkinin memur olmasıydı.
Sevgisini,saygısını tüketmişti ben de.2 yıllıktı ama unutması 1 ay bile sürmedi.
Çünkü öncesinde öyle soğutmuş,öyle yok etmişti kendisini...
Her neyse...

Çocukluk aşkından da uzak durmanı tavsiye ederim.Ne şiş yansın ne kebap hesabı yapıyor.

findik sonuc olumlu olumsuz farketmeksizin bir baskası icin kalbini carpmasına cok sevindim...

eger goruseceksen beklentiye kapılmamaya özen goster diyecegim ancak "aşık oldum" dedigin kisiden uzak durmak ne derece mumkun, arkadas kaldıgınız sure icinde o birinden etkilenirse ne kadar kırılırsın vs bunları dusununce gorusme diyesim geliyor.

öte yandan bir ilişkiye "evlenecegiz" diye baslamak da bana saglıklı gelmiyor,
birseyler yasarsın, birbirinizi tanırsınız ve aranızdaki bag güclenip onunla beraber yurumek istedigine inanırsın o sekilde bir adım atarsın...
cocugun derdi senin iliskiler icin boyle dusunmedigini bildiginden dolayı, yurumezse kırmıs olmaktan korkmak.
sana durust davranmıs ancak keske daha acık olsaydı diye de dusundum...
cunku senden fena halde etkilense boyle bir sorgulamayı pek yapmazdı, o da bir gercek...
yine de onyargılı olmak istemiyorum cunku bir iliskiden cıkınca insan ayakları daha yere bassın istiyor, mumkun oldugunca mantıgına gore karar vermeye calısıyor, ona da hak veriyorum...
fakat bu durumda kalbi pır pır ucacakmıs gibi olsa onu kilitlemeye calısıyor... hal boyle olunca oyle biri kendisine surekli sınırlar koymaktan kurtulmadıgı muddetce senin caban da bosa kurek cekmeye donebilir...
bunlar sadece olasılık, sadece her ne yasayacaksan goze alman gerek... yapamam diyorsan simdiden uzaklas bence.

bence bulustugunuzda ne yasadiginiza bagli... bir erkek bir kizdan birseyler aliyordur hep gorusur...sizin farkli anladigim kadariyla siz birbirinize ilac oluyorsunuz. Umut olmasin ama sahsi fikrim ve tecrubelerimden belki o eski iliskisinden guvenemiyordur ama senden farkindaysan vazgecmiyor cok karisik durum evet ama hislerim onun sana bos olmadigi... ikinizinde cani yanmis sende kalbine merhem arama cok iyi dusun o guzel kalbini en guzel insana ac zamana birak kalp aceleye gelmez...

Cocuk ne seninle ne sensiz sendromuna yakalanmis sen stockholm sendromuna. Nedir bu aci cektirene asik olma hali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…