- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
Onu ve kendini en iyi yaniyan sensin madem oyle kendini cok kaptirmadan bekle en kotusune de hazirlikli ol. Iyi olursa ne ala kotu olursa vardir yaradanin bir bildigi der geceriz :)Aynen canım ona ben de şükrediyorum. Hep diyorum ya Allah boşuna yaşatmıyor hiçbir şeyi. Bu husustaki zamanlama mükemmeldi. Aklımı kalbimi meşgul etmese hala ex sayıklıyor olabilirdim.
Ben konuşmak istemiyorum açık açık. Çünkü adam bunaltılmaktan kaçıyor, ben onu sıkboğaz etmiş olacağım biz neyiz ne olacağız muhabbetleriyle. Zamanla mümkünse kendimi uzak kalmaya alıştıracağım artık. Olacağı varsa her türlü olur zaten.
Bana taktığı lakaplar, ettiği hitaplar bomba zaten ya. Tebessüm ettiriyor kimi zaman. :)
Kimi zaman da karnıma ağrılar giriyor. O hitapları yüzünden bende ateş bacayı sardı bile diyebilirim. Daha çok onlar yüzünden kaptırdım kendimi. Bir kez havadan sudan konuşurken bana hatunum dedi. Efendim? dedim tekrarlamadı uyuz. Ben kapattıktan sonra kendimi anlamsızca yerlerde yuvarlanıp, anamm bana bi şeyler oluyoo derken bulmuştum.
Bu da böyle bir anımdır. :)
Çok salağım yahu yazarken kendim bile kendimden tiksindim kişiliksiz kızlar gibi.
Onu ve kendini en iyi yaniyan sensin madem oyle kendini cok kaptirmadan bekle en kotusune de hazirlikli ol. Iyi olursa ne ala kotu olursa vardir yaradanin bir bildigi der geceriz :)
Hehehe beni çok güldürdün yaaaa yerde mi yuvarlandınnn hahahaD
Durum kötü aşk bacayı sarmış ne olacak şimdi
Aynen canım ona ben de şükrediyorum. Hep diyorum ya Allah boşuna yaşatmıyor hiçbir şeyi. Bu husustaki zamanlama mükemmeldi. Aklımı kalbimi meşgul etmese hala ex sayıklıyor olabilirdim.
Ben konuşmak istemiyorum açık açık. Çünkü adam bunaltılmaktan kaçıyor, ben onu sıkboğaz etmiş olacağım biz neyiz ne olacağız muhabbetleriyle. Zamanla mümkünse kendimi uzak kalmaya alıştıracağım artık. Olacağı varsa her türlü olur zaten.
Hee fındık heee o zamana kadar da sen anlamadan iyice bağlanacaksin ondan sonra olmazsa alsana bir ykim daha..niye diyemiyorsun bak ben zaten yeni yorucu bir ilişkiden çıktım, daha fazla uzulmeme engel olmak istiyorum, yeni ergen çocuk da değilim hata yaptım daha önce mutsuz oldum ve artık mutlu olmak istiyorum..sen inleyken evet kendimi iyi hissediyorum ama arafta kalmakta istemiyorum biz neyiz söyle ona görebir yol cizeyim hhayatıma gibi gibi birsey..Red cvp almadığını sürece hep aklında acaba olacak ve unutmayacaksin. .
ben sana diyeyim neden soyleyemedigini; çünkü olumsuz cvp almaktan korkuyorsun. ..ama korkunun ecele faydası yok dimi..o yüzden gözünü karartma vaktin gelmiş. .anlıyorum seni bu yasadiklarin heyecan veriyor sana ama ne kadar geç o kadar güç. .netlesme zamanı gelmiş hatta geçiyor. .daha fazla üzülmeni istemiyorum canım. .
Dayanamam diye bir sey yok insan olum acisina bile dayaniyorsa her seye dayanir. Bir sey olacaksa seffaf olmali findigim. Nisanlimi tanidigimda ben de cok yaraliydim az buz seyler yasamamistim. Yaklasti tavlayana kadar cani cikti tamam dedim kayboldu ortadan. Cok da alismistim varligina ama guclu durdum. Bir muddet sonra tekrar muhabbete kalkti dedim ki bak ben cok kotu seyler yasadim, cok uzuldum yiprandim boyle gel gitlerlerle beni uzeceksen hic girme benim hayatima. Uzun uzun konustuk o gun bugundur beraberiz cok sukur... Ama o zaman ben bu konusmayi yapmasaydim belki de bu durumda olmayacaktik. Boyle yaparak hayatini anlamsizlastiriyorsun, ne yedigin yemekten ne calistigin dersten bir sey anliyorsun. Erteleme hayatini ahmet gider mehmet gelir dunyadaki tek erkek o degil.Aynen öyle canım. Hiç hazır değilim alacağım o cevaba. Hayatımda bir şekilde olsun istiyorum. Hayatımdan tamamen çıkarsa ben onu özlediğimde ne yapacağım. Sesini falan duyamayacağım.Dayanamam ki
Dayanamam diye bir sey yok insan olum acisina bile dayaniyorsa her seye dayanir. Bir sey olacaksa seffaf olmali findigim. Nisanlimi tanidigimda ben de cok yaraliydim az buz seyler yasamamistim. Yaklasti tavlayana kadar cani cikti tamam dedim kayboldu ortadan. Cok da alismistim varligina ama guclu durdum. Bir muddet sonra tekrar muhabbete kalkti dedim ki bak ben cok kotu seyler yasadim, cok uzuldum yiprandim boyle gel gitlerlerle beni uzeceksen hic girme benim hayatima. Uzun uzun konustuk o gun bugundur beraberiz cok sukur... Ama o zaman ben bu konusmayi yapmasaydim belki de bu durumda olmayacaktik. Boyle yaparak hayatini anlamsizlastiriyorsun, ne yedigin yemekten ne calistigin dersten bir sey anliyorsun. Erteleme hayatini ahmet gider mehmet gelir dunyadaki tek erkek o degil.
Belki de dusundugun gibi olmayacak. Tamam kendini hazirla ama bu sure cok uzun olmasin. Kalbin cok guzel senin, uzulmeni istemiyorum canim.İşte mantığım tamamen senin gibi düşünse de şu an duygusal olarak hazır değilim hiç reddedilmeye. Kendimi hazırlamam, teskin etmem lazım canım önce.
Belki de dusundugun gibi olmayacak. Tamam kendini hazirla ama bu sure cok uzun olmasin. Kalbin cok guzel senin, uzulmeni istemiyorum canim.
Farkında degilsin ama sen cok guclu bir kizsin inaniyorum ben her sey guzel olacak ama onunla ama onsuz ama yüzün gulecekOyyyyİnşallah mümkün olduğu kadar az hasarla atlatırım canım bu dönemi ya...
Oyyy :) Arada başını ağrıtırım, olur mu? :)Farkında degilsin ama sen cok guclu bir kizsin inaniyorum ben her sey guzel olacak ama onunla ama onsuz ama yüzün gulecek
Seve seve :) Ben hep buralardayim canimOyyy :) Arada başını ağrıtırım, olur mu? :)
27 sayfayı okudum tamamen, ilişkiler konusunda tavsiye veremem çünkü kelin ilacı olsa kendi başına sürer
eski nişanlına çok güldüm nasıl bir telaşa girmişse hemen evlenmiş
kendi toparlamana çok sevindim fındık, yeni enişte hakkında fikrim yok, umarım her şey gönlünce olur.
Seve seve :) Ben hep buralardayim canim
Aynen öyle canım. Hiç hazır değilim alacağım o cevaba. Hayatımda bir şekilde olsun istiyorum. Hayatımdan tamamen çıkarsa ben onu özlediğimde ne yapacağım. Sesini falan duyamayacağım.Dayanamam ki
Allah söyletti o zaman enişte diyeFarkındayım aşağıda adını gördüm dedim konuyu okuyor sanırım.:)
Rahmetli konusunda yorum dahi yapmıyorum farkındaysan kuzu. :)
Bu arada enişte dedin ya canını yerim senin diyesim geldi fena şekilde.
İyi ki varsın ya o kötü günlerimde de desteğini esirgememiştin canım çok çok sağolasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?