Merhaba hanımlar. Çoktandır foruma girmiyordum, kafamdaki sorulara birlikte cevap buluruz belki diye düşündüm ve ne yaptığımı merak eden arkadaşlar için bir nevi durum güncellemesi yapmak istedim. :)
Burada boğa burcu erkeğiyle alakalı bilgi toplama amaçlı bir konu açmıştım, hatırlayanlarınız olacaktır...
Bahsi geçen kişi, çocukluk aşkımla görüştük biz. Ama tabi öncesinde olanlardan size bahsetmem gerekecek...
Biz kendisiyle görüşüyor, yazışıyorduk ben memleketteyken. Bir gün çok aptalca bir sebepten ufak bir tartışmamız oldu. O bu tarz şeyleri uzatmayan bir yapıya sahip ama ben bozuk attım bir müddet. Bundan da hoşlanmadığı için ufak bir soğukluk girdi araya.
Ben yaşadığım şehre gidince yeniden konuşmaya başladık. Buluşmak için gün belirledik. Fakat bir gün öncesinde benimle konuşması gereken bir konu olduğunu söyledi.
"Ciddi bir ilişkiden yakın zaman önce çıktım, çok kötü bitti ve yıprandım, yoruldum. Şu an yeni bir ilişkiye sıcak bakmıyorum. Seninle bu tarz konular konuşmadık ve bu yüzden benden beklentin nedir hiç bilmiyorum ama yüzyüze görüştükten sonra ciddi bir ilişkiye başlamak istersen şu an bunu sana veremem. Bunları da buluşmadan önce bilmen gerektiğini düşündüm çünkü seni kaybetmekten ve üzmekten çok korkuyorum." dedi.
Hayal kırıklığına uğramakla beraber bu davranışı, dürüst oluşu çok hoşuma gitti. Çünkü ben de berbat bir ilişkiden yeni kurtuldum, esasen ben de hazır değilim. Doğru olan bu yani... Onu anlayışla karşılamama çok sevindi ve görüştük.
Fakat görüşünce en duygusal anda yine aynı şeyleri tekrarlama ihtiyacı duydu. Görüşmeye devam ettikçe üzülmemden, beni duygusal açıdan yıpratmaktan korktuğunu ve hep bunu düşüneceğini söyledi. Ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim ve sen de anlayışla karşıladın ama arada hiçbir şey olmadan görüşmek sana zamanla ağır gelmeyecek mi, sen herhangi bir kız değilsin seni tanıyorum dedi. Özetle takmış durumda beni üzme konusuna. Sürekli bunu tekrarlıyordu. Bir şekilde öyle olmadığına ikna ettim çünkü görüşmeye devam etmeyi, hayatımda bir şekilde kalmasını çok istiyordum.
Çünkü konu başlığında belirttiğim gibi "aşık oldum. "Hoş zaten çocukluk aşkımdı, ikinci kez aşık oldum. Resmen dizlerimin bağı çözüldü ona baktıkça...
O günden sonra ikimiz de çektik kendimizi... Zaten onu tanıyorum az çok, eskisi kadar ilgi göstermeyecektir çünkü madem benimle ciddi bir ilişki düşünmüyorsun o zaman neden devam ediyor bu ilgi diyeceğimi çok iyi biliyor.
Ne zaman konuşsak çok kibar, çok ilgili davranıyor. Başından savdığını falan hiç düşündürtmüyor bana.
Geçen gün de buluşmak istediğini söyledi, o gün başka işim vardı görüşemedim ve irtibatta kalalım bu haftasonu buluşalım diye konuştuk.
Fakat şu an aklım çok karışık...
Görüşmeye devam etmeli miyim bilmiyorum. Deli gibi istiyorum onunla vakit geçirmeyi ama bu doğru mu onu da bilmiyorum.
Merak ediyorum bir insan birine ilk görüşmede aşık olmazsa bir daha olamaz mı...
Az çok gözlemledim ve tahmin edebiliyorum aslında onu... Bunaltacağımı düşünüp kendini geri çektiği ihtimali kurcalıyor bu aralar da kafamı. Acaba diyorum biz iki arkadaş gibi görüşsek zamanla daha iyi mi karar veririz bazı şeylere...
Çok uzattım ve kafa karışıklığım satırlarımdan bile belli oluyor farkındayım ama bence sizlerin yardımına ihtiyacım var hanımlar.
Bir de ricamdır; lütfen negatif yorumlarda bulunmayın vazgeç falan demeyin çünkü gerçekten morale inanılmaz ihtiyacım var.
evet zamanla belki olabilir şeklinde bir açık kapı bırakmamış sanki...Ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim ve sen de anlayışla karşıladın ama arada hiçbir şey olmadan görüşmek sana zamanla ağır gelmeyecek mi, sen herhangi bir kız değilsin seni tanıyorum dedi.... Bu kısım birtek bana mı masum gelmedi :/
aaa çok şaşırdım bu ne hız böyle.4,5 ay oldu ve eski nişanlım bir başkasıyla evlendi bile...
Ama konumuz bu değil ve ondan bahsetmek istemiyorum ben...
Vallahi duayi mi yanlis mi ettik, eksik mi ettik bilmiyorum ama gelen erkeklerin hepsinde bir kulp ciktiBu sefer mutlu son olur umarim.
Yıpratmış,laçkalaşmış bir ilişkiden çıktıktan sonra aylarca yas tutman gerekmez.
1 ay mı bunun süresi ? 1 yıl mı ? Kime göre ve neye göre ?
Sevgi yoktu,saygı hiç yoktu.Bitmişti,sürünüyordu.
Eski ilişkimle aynıydı senin durumun.
Benim hırto da anlayışsız,saygısız,kendini bir nane sanan bir tipti.
Tek farkı seninkinin memur olmasıydı.
Sevgisini,saygısını tüketmişti ben de.2 yıllıktı ama unutması 1 ay bile sürmedi.
Çünkü öncesinde öyle soğutmuş,öyle yok etmişti kendisini...
Her neyse...
Çocukluk aşkından da uzak durmanı tavsiye ederim.Ne şiş yansın ne kebap hesabı yapıyor.
findik sonuc olumlu olumsuz farketmeksizin bir baskası icin kalbini carpmasına cok sevindim...
eger goruseceksen beklentiye kapılmamaya özen goster diyecegim ancak "aşık oldum" dedigin kisiden uzak durmak ne derece mumkun, arkadas kaldıgınız sure icinde o birinden etkilenirse ne kadar kırılırsın vs bunları dusununce gorusme diyesim geliyor.
öte yandan bir ilişkiye "evlenecegiz" diye baslamak da bana saglıklı gelmiyor,
birseyler yasarsın, birbirinizi tanırsınız ve aranızdaki bag güclenip onunla beraber yurumek istedigine inanırsın o sekilde bir adım atarsın...
cocugun derdi senin iliskiler icin boyle dusunmedigini bildiginden dolayı, yurumezse kırmıs olmaktan korkmak.
sana durust davranmıs ancak keske daha acık olsaydı diye de dusundum...
cunku senden fena halde etkilense boyle bir sorgulamayı pek yapmazdı, o da bir gercek...
yine de onyargılı olmak istemiyorum cunku bir iliskiden cıkınca insan ayakları daha yere bassın istiyor, mumkun oldugunca mantıgına gore karar vermeye calısıyor, ona da hak veriyorum...
fakat bu durumda kalbi pır pır ucacakmıs gibi olsa onu kilitlemeye calısıyor... hal boyle olunca oyle biri kendisine surekli sınırlar koymaktan kurtulmadıgı muddetce senin caban da bosa kurek cekmeye donebilir...
bunlar sadece olasılık, sadece her ne yasayacaksan goze alman gerek... yapamam diyorsan simdiden uzaklas bence.
bence bulustugunuzda ne yasadiginiza bagli... bir erkek bir kizdan birseyler aliyordur hep gorusur...sizin farkli anladigim kadariyla siz birbirinize ilac oluyorsunuz. Umut olmasin ama sahsi fikrim ve tecrubelerimden belki o eski iliskisinden guvenemiyordur ama senden farkindaysan vazgecmiyor cok karisik durum evet ama hislerim onun sana bos olmadigi... ikinizinde cani yanmis sende kalbine merhem arama cok iyi dusun o guzel kalbini en guzel insana ac zamana birak kalp aceleye gelmez...
Cocuk ne seninle ne sensiz sendromuna yakalanmis sen stockholm sendromuna. Nedir bu aci cektirene asik olma hali.
Kel alaka olacak ama bana da tefriciye okuduk, nerde benim hayallerimin erkegi
tüm olumsuz yorumlara katılıyorum..
konu sahibi özür dilerim ama buna çok güldüm ahaha ilahi
Birgün aniden seni hayatından soyutlayacak..sen arzulayan ve çok isteyen taraf olduğun için ister istemez beklentilerin olacak,sahiplenmek ve sahiplenilmek duygusu ağır basacak..o da bunu hissettiği an bu iş olmaz zaten sana demiştim deyip sonlandıracak..sende o aşkı yureğine gömüp yoluna devam edeceksin..Yıllar sonra karşına çıkıp sen beni bekleyebilirdin,mucadele edebilirdin kaçtın da diyebilir..Böyle tuhaftır bu tip erkekler...Hatta kendine kızar keşke senin elinden tutsaydım bırakmasaydım diye..
Ne desem bilemedim sana...
Bence hiç zorlama oluruna bırak kısmetinse olur.
Yazını okuyunca aklıma bir yakınımın ilişkisi geldi.İş arkadaşıyla yürüyerek işten çıkıp eve her gün birlikte yürüyorlarmış.Önce sadece akşamları sonra hem sabah hem akşam erkek işyerinde epey gözde bir beymiş.Kızda hanım hanımcık vasat güzelliği olan birisi.Çok alışmışlar birbirlerine hoşlanma durumları olmuş.Bir gün demişki kıza bizim ilişkimizi bir tren olarak düşün nasıl binmesini biliyosan inmesinide bileceksin bu iş evliliğe gitmez arkadaşız demiş.Sonunda nemi oldu şu an evliler 13 yıllık ve üç çocukları var .Bu bayan epey zorluklar çekti ama mutlu sayılabilecek bir evilikleri var.O yüzden oluruna bırak bence çok hevesli gibide davranma kısmetse olur zaten değilse ben senden başkasıyla evlenmem dese nafile..
...Ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim ve sen de anlayışla karşıladın ama arada hiçbir şey olmadan görüşmek sana zamanla ağır gelmeyecek mi, sen herhangi bir kız değilsin seni tanıyorum dedi.... Bu kısım birtek bana mı masum gelmedi :/
Kac yasinda bu adam?
zamana bırak ..
acele etme ..
fındıkcım eski nisanlından kurtulduguna cok sevindim ..
çok Aşıksan bile belli etme
Arkadaşça yolunuzda ilerleyin..Kimbilir belki birgün kendi mutluluğunun sen olduğunu anlar? Elinden tutar ve bırakmaz..Umarım herşey gonlunce olur....
evet zamanla belki olabilir şeklinde bir açık kapı bırakmamış sanki
zamana bırakalım dememiş ama görüşme teklifi de karşı taraftan gelmiş.
senin sohbetinden hoşlanıyor belki.
belki seni daha iyi tanımaya çalışıyor.
görüşmeye devam edebilirsin ama sıkarsan-bunaltırsan
geri adım atar.fazla kendini kaptırmadan,sık boğaz etmeden birbirinizi tanımaya çalışın.
aaa çok şaşırdım bu ne hız böyle.
bunu negatif yorum olarak algılamazssan:)) açıkcası senin hızına da şaşırdım.çünkü ne kadar büyük travma yaşadığını hatırlıyorum da neyse.
senin için de şunu söyleyebilirim ki ilişkinize ihtiyacı olan zamanı ver.
aceleci olma.adam kendişini açıklıkla ifade etmiş.daha ne yapacak.sakinlikle ve sukunetle bişeylerin oturmasına-yaraların sarılmasına ve kendiliğinden filizlenmesine müsaade etmelisin.
belki sen de bu çocuğu tutunacak dal gibi görüyosun, eski nişanlını sevdiğini görüyordum uzunca da bir birlikteliğiniz olmuştu gerçi tabi ki geçmişe mazi denir ama bu anlık bi heyecan olabilir çok kapılma çocuk temkinli ilerliyor çünkü.
Duanı et ve göklere doğru yolla arkasından bakma duanı takip etme onu serbest bırak olacak mı deme
O zaman emin ol oluyor benden ufak bir tavsiye :)
Fındıkcım Ben çocuğu kötü niyetli görmedim aksine seni kırmamak için uğraşan bir insan var karşında
İlişkisi yeni bitmiş atlatması lazım zamana ihtiyacı var belli ki ona biraz zaman tanımanı öneririm
Yani madem aşık oldun bir şeyleri de göze alman gerekecek sonunda üzülüp kırılma ihtimali her zaman var...
Senden pek etkilenmemiş diyenlere çok katılamıyorum seninle ne kadar zaman geçirdi ki sanki üstelik çocukluk aşkın bu büyük bir artı bana göre.
Yani demem o ki eğer bu çocuk düşünce ve duygularını netleştirip sana gelirse çok güzel bir ilişkiniz olur
Ama iş onda bitiyor sen tamamsın zaten :) o yüzden zaman ver diyorum
[QUOTE="fndkfndk, post: 37022230, member: 152568"
Bir de ricamdır; lütfen negatif yorumlarda bulunmayın vazgeç falan demeyin çünkü gerçekten morale inanılmaz ihtiyacım var.
ay fındık bahsetmek istemiyorum demişsin de nasıl evlendi ya kimi buldu da bu kadar sürede evlendi çarcabuk?4,5 ay oldu ve eski nişanlım bir başkasıyla evlendi bile...
Ama konumuz bu değil ve ondan bahsetmek istemiyorum ben...
ay fındık bahsetmek istemiyorum demişsin de nasıl evlendi ya kimi buldu da bu kadar sürede evlendi çarcabuk?
Valla ben bu isten cokca pozitif enerji aliyorum, havada ask kokusu var panpa :) Istihareye yattim nerde hayallerimin erkegi diye, kafasinin yarisi olmayan bir adam gordum. Galiba benim askim hastanede beyin ameliyati falan oluyor :)
boğa burcuyum şunu bilirim ki bir boğa istemiyorsa istemiyordur.
Merhaba hanımlar. Çoktandır foruma girmiyordum, kafamdaki sorulara birlikte cevap buluruz belki diye düşündüm ve ne yaptığımı merak eden arkadaşlar için bir nevi durum güncellemesi yapmak istedim. :)
Burada boğa burcu erkeğiyle alakalı bilgi toplama amaçlı bir konu açmıştım, hatırlayanlarınız olacaktır...
Bahsi geçen kişi, çocukluk aşkımla görüştük biz. Ama tabi öncesinde olanlardan size bahsetmem gerekecek...
Biz kendisiyle görüşüyor, yazışıyorduk ben memleketteyken. Bir gün çok aptalca bir sebepten ufak bir tartışmamız oldu. O bu tarz şeyleri uzatmayan bir yapıya sahip ama ben bozuk attım bir müddet. Bundan da hoşlanmadığı için ufak bir soğukluk girdi araya.
Ben yaşadığım şehre gidince yeniden konuşmaya başladık. Buluşmak için gün belirledik. Fakat bir gün öncesinde benimle konuşması gereken bir konu olduğunu söyledi.
"Ciddi bir ilişkiden yakın zaman önce çıktım, çok kötü bitti ve yıprandım, yoruldum. Şu an yeni bir ilişkiye sıcak bakmıyorum. Seninle bu tarz konular konuşmadık ve bu yüzden benden beklentin nedir hiç bilmiyorum ama yüzyüze görüştükten sonra ciddi bir ilişkiye başlamak istersen şu an bunu sana veremem. Bunları da buluşmadan önce bilmen gerektiğini düşündüm çünkü seni kaybetmekten ve üzmekten çok korkuyorum." dedi.
Hayal kırıklığına uğramakla beraber bu davranışı, dürüst oluşu çok hoşuma gitti. Çünkü ben de berbat bir ilişkiden yeni kurtuldum, esasen ben de hazır değilim. Doğru olan bu yani... Onu anlayışla karşılamama çok sevindi ve görüştük.
Fakat görüşünce en duygusal anda yine aynı şeyleri tekrarlama ihtiyacı duydu. Görüşmeye devam ettikçe üzülmemden, beni duygusal açıdan yıpratmaktan korktuğunu ve hep bunu düşüneceğini söyledi. Ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim ve sen de anlayışla karşıladın ama arada hiçbir şey olmadan görüşmek sana zamanla ağır gelmeyecek mi, sen herhangi bir kız değilsin seni tanıyorum dedi. Özetle takmış durumda beni üzme konusuna. Sürekli bunu tekrarlıyordu. Bir şekilde öyle olmadığına ikna ettim çünkü görüşmeye devam etmeyi, hayatımda bir şekilde kalmasını çok istiyordum.
Çünkü konu başlığında belirttiğim gibi "aşık oldum. "Hoş zaten çocukluk aşkımdı, ikinci kez aşık oldum. Resmen dizlerimin bağı çözüldü ona baktıkça...
O günden sonra ikimiz de çektik kendimizi... Zaten onu tanıyorum az çok, eskisi kadar ilgi göstermeyecektir çünkü madem benimle ciddi bir ilişki düşünmüyorsun o zaman neden devam ediyor bu ilgi diyeceğimi çok iyi biliyor.
Ne zaman konuşsak çok kibar, çok ilgili davranıyor. Başından savdığını falan hiç düşündürtmüyor bana.
Geçen gün de buluşmak istediğini söyledi, o gün başka işim vardı görüşemedim ve irtibatta kalalım bu haftasonu buluşalım diye konuştuk.
Fakat şu an aklım çok karışık...
Görüşmeye devam etmeli miyim bilmiyorum. Deli gibi istiyorum onunla vakit geçirmeyi ama bu doğru mu onu da bilmiyorum.
Merak ediyorum bir insan birine ilk görüşmede aşık olmazsa bir daha olamaz mı...
Az çok gözlemledim ve tahmin edebiliyorum aslında onu... Bunaltacağımı düşünüp kendini geri çektiği ihtimali kurcalıyor bu aralar da kafamı. Acaba diyorum biz iki arkadaş gibi görüşsek zamanla daha iyi mi karar veririz bazı şeylere...
Çok uzattım ve kafa karışıklığım satırlarımdan bile belli oluyor farkındayım ama bence sizlerin yardımına ihtiyacım var hanımlar.
En korktuğum ihtimallerden biri işte bu senaryo.İnşallah öyle bitmez ama yorum için tabi ki teşekkür ederim çok...
Ben de zorlamayayım diyorum ama bir yandan da acaba farkında olmadan kendimi hayatına dahil eder miyim, benle daha mutlu olduğunu anladığında kıymetimi anlar mı diyorum...
Sonuç kısmı için darısı başıma mı desem acaba ben. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?