Özetle; "Ben aşığım, çok!"

Birgün aniden seni hayatından soyutlayacak..sen arzulayan ve çok isteyen taraf olduğun için ister istemez beklentilerin olacak,sahiplenmek ve sahiplenilmek duygusu ağır basacak..o da bunu hissettiği an bu iş olmaz zaten sana demiştim deyip sonlandıracak..sende o aşkı yureğine gömüp yoluna devam edeceksin..Yıllar sonra karşına çıkıp sen beni bekleyebilirdin,mucadele edebilirdin kaçtın da diyebilir..Böyle tuhaftır bu tip erkekler...Hatta kendine kızar keşke senin elinden tutsaydım bırakmasaydım diye..

Ne desem bilemedim sana...
Bence hiç zorlama oluruna bırak kısmetinse olur.

Yazını okuyunca aklıma bir yakınımın ilişkisi geldi.İş arkadaşıyla yürüyerek işten çıkıp eve her gün birlikte yürüyorlarmış.Önce sadece akşamları sonra hem sabah hem akşam erkek işyerinde epey gözde bir beymiş.Kızda hanım hanımcık vasat güzelliği olan birisi.Çok alışmışlar birbirlerine hoşlanma durumları olmuş.Bir gün demişki kıza bizim ilişkimizi bir tren olarak düşün nasıl binmesini biliyosan inmesinide bileceksin bu iş evliliğe gitmez arkadaşız demiş.Sonunda nemi oldu şu an evliler 13 yıllık ve üç çocukları var .Bu bayan epey zorluklar çekti ama mutlu sayılabilecek bir evilikleri var.O yüzden oluruna bırak bence çok hevesli gibide davranma kısmetse olur zaten değilse ben senden başkasıyla evlenmem dese nafile..

...Ciddi bir ilişkiye hazır olmadığımı söyledim ve sen de anlayışla karşıladın ama arada hiçbir şey olmadan görüşmek sana zamanla ağır gelmeyecek mi, sen herhangi bir kız değilsin seni tanıyorum dedi.... Bu kısım birtek bana mı masum gelmedi :/

Kac yasinda bu adam?

zamana bırak ..
acele etme ..
fındıkcım eski nisanlından kurtulduguna cok sevindim ..

çok Aşıksan bile belli etme
Arkadaşça yolunuzda ilerleyin..Kimbilir belki birgün kendi mutluluğunun sen olduğunu anlar? Elinden tutar ve bırakmaz..Umarım herşey gonlunce olur....

evet zamanla belki olabilir şeklinde bir açık kapı bırakmamış sanki
zamana bırakalım dememiş ama görüşme teklifi de karşı taraftan gelmiş.
senin sohbetinden hoşlanıyor belki.
belki seni daha iyi tanımaya çalışıyor.
görüşmeye devam edebilirsin ama sıkarsan-bunaltırsan
geri adım atar.fazla kendini kaptırmadan,sık boğaz etmeden birbirinizi tanımaya çalışın.

4,5 ay oldu ve eski nişanlım bir başkasıyla evlendi bile...

Ama konumuz bu değil ve ondan bahsetmek istemiyorum ben...
aaa çok şaşırdım bu ne hız böyle.
bunu negatif yorum olarak algılamazssan:)) açıkcası senin hızına da şaşırdım.çünkü ne kadar büyük travma yaşadığını hatırlıyorum da neyse.
senin için de şunu söyleyebilirim ki ilişkinize ihtiyacı olan zamanı ver.
aceleci olma.adam kendişini açıklıkla ifade etmiş.daha ne yapacak.sakinlikle ve sukunetle bişeylerin oturmasına-yaraların sarılmasına ve kendiliğinden filizlenmesine müsaade etmelisin.

belki sen de bu çocuğu tutunacak dal gibi görüyosun, eski nişanlını sevdiğini görüyordum uzunca da bir birlikteliğiniz olmuştu gerçi tabi ki geçmişe mazi denir ama bu anlık bi heyecan olabilir çok kapılma çocuk temkinli ilerliyor çünkü.

Vallahi duayi mi yanlis mi ettik, eksik mi ettik bilmiyorum ama gelen erkeklerin hepsinde bir kulp cikti Bu sefer mutlu son olur umarim.

Duanı et ve göklere doğru yolla arkasından bakma duanı takip etme onu serbest bırak olacak mı deme
O zaman emin ol oluyor benden ufak bir tavsiye :)

Fındıkcım Ben çocuğu kötü niyetli görmedim aksine seni kırmamak için uğraşan bir insan var karşında
İlişkisi yeni bitmiş atlatması lazım zamana ihtiyacı var belli ki ona biraz zaman tanımanı öneririm
Yani madem aşık oldun bir şeyleri de göze alman gerekecek sonunda üzülüp kırılma ihtimali her zaman var...
Senden pek etkilenmemiş diyenlere çok katılamıyorum seninle ne kadar zaman geçirdi ki sanki üstelik çocukluk aşkın bu büyük bir artı bana göre.
Yani demem o ki eğer bu çocuk düşünce ve duygularını netleştirip sana gelirse çok güzel bir ilişkiniz olur
Ama iş onda bitiyor sen tamamsın zaten :) o yüzden zaman ver diyorum

[QUOTE="fndkfndk, post: 37022230, member: 152568"

Bir de ricamdır; lütfen negatif yorumlarda bulunmayın vazgeç falan demeyin çünkü gerçekten morale inanılmaz ihtiyacım var. [/QUOTE]

O zaman ben bir şey demeyeyim en iyisi..

Aynen öyle canım. Hele evlendiğini duyunca ne kadar doğru bir karar verdiğime emin oldum. Böyle bir amelelik olamaz, bana da onu tamamen unutmam için daha büyük bir iyilik yapamazdı herhalde.

Aynen öyle canım ben de her ne şekilde biterse bitsin birilerinin kalbimi pır pır ettirmesine daha çok seviniyorum. Her şeyiyle uyuşan biri olsa belki şu an çok mutlu bir ilişkide bile olabilirdim diye düşünüyorum. Demek ki kimse vazgeçilmez değil.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Bilirsin senin yorumlarını her konumda merakla beklerim ben. :)

Çokk teşekkür ederim yorum için. :)

Umarım söylediklerin gibidir. Bana karşı boş değildir... Bu cümleyi okumak bile yüzümü güldürmeye yetiyor. Tam manasıyla aptal aşık gibiyim. :)

Cocuk ne seninle ne sensiz sendromuna yakalanmis sen stockholm sendromuna. Nedir bu aci cektirene asik olma hali.

Maalesef her zaman öyle oluyor işte bende. Hatta şu an resmen çektiğim acıya aşığım, o acıya şükrediyorum, iyi ki eskide takılıp kalmadım her ne kadar karşılıksız bir şey yaşasam da diyorum sürekli...

Kel alaka olacak ama bana da tefriciye okuduk, nerde benim hayallerimin erkegi

Hahahahah yerim seni ben.. E canım benim hayallerimin erkeği karşımda da ne oluyor sanki? Benim değil ki o

tüm olumsuz yorumlara katılıyorum..

Aslında olumsuz bir yorum yapılmamış, ben hepsini itinayla değerlendiriyorum. :)

konu sahibi özür dilerim ama buna çok güldüm ahaha ilahi

Estağfurullah bana da çok sevimli geldi yorum. :)

En korktuğum ihtimallerden biri işte bu senaryo. İnşallah öyle bitmez ama yorum için tabi ki teşekkür ederim çok...

Ben de zorlamayayım diyorum ama bir yandan da acaba farkında olmadan kendimi hayatına dahil eder miyim, benle daha mutlu olduğunu anladığında kıymetimi anlar mı diyorum...

Sonuç kısmı için darısı başıma mı desem acaba ben. :)

Ne gibi
Kac yasinda bu adam?

İkimiz de 24 yaşındayız.

zamana bırak ..
acele etme ..
fındıkcım eski nisanlından kurtulduguna cok sevindim ..

Teşekkür ederim canım aynen ben de en çok o kısma seviniyorum zaten. Çok şükür. :)

çok Aşıksan bile belli etme
Arkadaşça yolunuzda ilerleyin..Kimbilir belki birgün kendi mutluluğunun sen olduğunu anlar? Elinden tutar ve bırakmaz..Umarım herşey gonlunce olur....

Valla kendi çapımda belli etmemeye çalışıyorum ama umarım başarıyorumdur. :)

Umarım dediğin gibi olur. Amin, çok çok teşekkür ediyorum.

Onun için uğraşıyorum işte. Mesela deli gibi özlediğim halde tutuyorum kendimi aramamak için. Çok teşekkürler canım yorumun için.

Negatif yorum istemiyorum kısmı yanlış anlaşıldı sanırım. :) Tabi ki herkes istediği yorumu belirli bir sınır çerçevesinde yapma hakkında sahip. Ona karışma hakkım yok. Konu açtıysam hepsine tahammül edeceğim. Benimki yalnızca bir ricaydı. Moral bulmak istediğim için olumlu yorumlar rica ettim yalnızca. :)

Bana göre de hızlı davransam da çok şaşırmadım açıkçası bu hızıma. Ben bazı konularda hiç takıntı yapmam. Bir de bahsi geçen kişi ilk aşkım olunca işin rengi çok değişti tabi. :)

Yani tabi ki birlikteyken sevmediğimi düşünmüyordum. Hatta ayrıldığımızda ona takılıp kalmaktan, başka kimseye şans verememekten korktum bir süre. Ama şimdi seviyordum bir zamanlar demek bile gelmiyor içimden.
Bilmiyorum belki gerçekten çok acele ediyorum ama işte insanın karşısına ne zaman ne çıkacağı da belli olmuyor ki...

Aynen canım aslında benim de yeni bir ilişkiye balıklama atlamamam gerek. Malum ben de çokça yara aldım. O yüzden böyle söylemesi aslında çok iyi oldu benim adıma. Ama benden uzaklaşmasından korkuyorum işte. Hep karşılıksız kalmaz umarım hislerim. Dua beklerim...

[QUOTE="fndkfndk, post: 37022230, member: 152568"

Bir de ricamdır; lütfen negatif yorumlarda bulunmayın vazgeç falan demeyin çünkü gerçekten morale inanılmaz ihtiyacım var.

O zaman ben bir şey demeyeyim en iyisi..[/QUOTE]

Aaa neden ki? Negatif yorum konusunda söyledim aslında söyleyeceğimi az yukarıda. :) Yanlış anlaşıldım sanırım. Kırıcı olmadıktan sonra tabi ki her türlü yorumu yapacak her üye. Müdahale hakkım yok ki.

Valla ben bu isten cokca pozitif enerji aliyorum, havada ask kokusu var panpa :) Istihareye yattim nerde hayallerimin erkegi diye, kafasinin yarisi olmayan bir adam gordum. Galiba benim askim hastanede beyin ameliyati falan oluyor :)

ay fındık bahsetmek istemiyorum demişsin de nasıl evlendi ya kimi buldu da bu kadar sürede evlendi çarcabuk?

Ex görümcekin kankasının ablası canım. Bence bu cümlede tüm sorularının cevabı var. :)

Valla ben bu isten cokca pozitif enerji aliyorum, havada ask kokusu var panpa :) Istihareye yattim nerde hayallerimin erkegi diye, kafasinin yarisi olmayan bir adam gordum. Galiba benim askim hastanede beyin ameliyati falan oluyor :)

Ahahahah kuzum ya iyi güldüm valla Allah da seni güldürsün. Cidden pozitif enerji alıyor musun ya bu bile mutlu eder şimdi beni...

boğa burcuyum şunu bilirim ki bir boğa istemiyorsa istemiyordur.

Ayyy deme öyle deme

Topic in hayırlı oldun fındıkım.. Brn görmediydim yenice şeyettim

Eski nişanlım dediğiniz ikinci nişanlınız mı?
Yani önceden başkasıyla nişanlıydınız kısa bir süre sonra bu eskisini buldunuz nişanlandınız....?
Yada ben başka bir üyeyle mi karıştırıyorum..
Hayır karıştırıyorsam yapacağım yorum boşa gitmesin

yani ilginç
bir bayan ve bir erkek
birlikte hoş vakit geçiriyorlar ise
illa sevgili modunda yada ciddi bir ilişki içinmi olmalı
arkadaş lık diye bir kavram yokmu sizlerin hayatınızda

sen aşıksan bile bunu belli etmek zorundamısın adamı da zor durumda bıraKIP AÇIKLAMA YAPMAYA MECBUR HİSSETTİRMİŞSİN
anladığım kadarı ile
o seninle duygusal bir ilişki düşünmüyor
eğer senin yaklaşımların bu şekliyle devam ederse
bir yerde terslenir ve zoruna gider bu durum
onun için arkadaşça devam etmeye çalış

ancak karşındaki insan şunu demek istiyorsa
ben ciddi bir ilişki düşünmüyorum
eğlenelim coşalım (arkadaşlık dışında bir eğlence anlayışından bahsediyorum )
ama sen de üzülme
yarın karşıma geçip te
onca şey yaşadık deme bana

eğer demek istediği bu ise
durum farklı yani

Canim bu ihtimalde olabilir,cunku birebir gordum ben bir arkadasimda..
yillar sonra kiz ona rastladi artik kiz evlenmisti cocuklari vardi ve o zamanlar kiza "ben yeni bir iliskiden ciktim hazir degilim deyipde" kizi kendinden sogutan adam deli gibi pisman olmustu.. Hata yaptigini soylemis,kendi mutlulugunu kendi elleriyle ittigini anlamisti.. keske elini birakmasaymisim demisti.. kendi kaybetti, iste boyle erkekleri ben anlamiyorum. oysaki kiz arkadasim onu cok sevmisti istese beklerdi sonuna kadar ama o beyefendi kibarca kizi kendinden uzak tuttu.. Belki senin bu begendigin insanda, henuz seni anlayamiyor taniyamiyor.. Biraz zaman ver..
O cocuk mesela arkadasima demis ki, benden vazgecmeyebilirdin, benden vazgectin sen demis..
o nedenle diyorum vazgecme ama cok da sevgini belli etme, simarmasin ..
mesafeli dur.. Ama birakma derim hayatindan cikarma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…