Özetle; "Ben aşığım, çok!"

İnsanların bir şey hissettiğini sanmıyorum tavırlarına dayanarak böyle söylüyor olabilirler
Ama ben ne zaman çevremde ki insanları dinlesem mutlu olamadım bu konularda
Belki doğru belki yanlış söyledikleri ama kendi duygularımla hareket etmek yerine onların sözlerini çok dinledim
Aynı hatayı sen yapma bence ...
Ömür o kadar kısa ki aslında zamanda hızlı akıp gidiyor keşke içimizden geldiği gibi yaşayabilsek
Aramak istiyosak arasak özleyince özledim diyebilsek
Seni seviyorum diyebilsek korkmadan
Sana söylediğime bakma bende yapamıyorum hiçbir zaman bunları
Hep planlı yaşıyorum sonrası düşünüyorum çoğu zaman mutsuzum ama böyle olması gerekiyor sanki
En önemlisi de inanç
O'na inanıp sığındığın zaman hiç mahsun olmuyorsun yalnız kalmıyorsun
Bunu çok iyi bildiğine eminim

Aynen canım. Ben genelde kafama eseni yaparım. Sonra pişman olsam bile aynı şeyi defalarca kez tekrar edebiliyorum. :)

Ama tabi duygularımı belli etme ve söyleme konusunda tabi ki çekiyorum kendimi. Bu kadar şımarttığım yeter, dahasını da bilmesin.

Aynen çok iyi biliyorum. Bu konuda da merak ettiğim bir şey var aslında. Şu sıralar ilginç şekilde aklıma gelen her şey bir şekilde karşıma çıkıyor. Artık şaşırmıyorum bile.Bunu nasıl yapıyorum hiç bilmiyorum ama. Bilerek yaptığım bir şey, bir olumlama falan değil yani.

Bunu lehime nasıl çevirebilirim acaba diye düşünmeye başladım. Aramasını falan sürekli hayal etsem o da arar mı acaba diyorum. Ya da kafayı yiyorum saçmalıyorum. Bilemedim.

Ben yengec burcuyum. Cok duygusal bir yapim var. Ve tam da bahsettiginiz gibi bir insanim. Hayatta hic planlar yaparak stratejiler yaparak bir seyleri elde etmedim zaten tez canliyim olamiyorum oyle. Ozlediysem soyledim, seviyorsam soyledim, aglamak geçiyorsa icimden nerede kimle olduğumu onemsemeden agladim, birinin dusuncesini merak ediyorsam acik acik sordum dolandirmadan. Bazen istediginiz seyleri duyamiyorsunuz evet ama sonucunda benim icim rahatladi ve yoluma baktim. Boyle yaptigim icin de hic pisman olmadim. Bunlari neden yazdim bilmiyorum ama yazdiklariniz beni etkiledi :)

Ayy ben senin yorumlarını özlemiştimm. İyi ki yazmışsın.

Aaa mükemmel. Hep böyle olmak isteyip hiçbir zaman olamadım
Nasıl bir duygudur çok merak ediyorum
Bense konuştuklarımdan çok sustuklarımda gizliyim
Her şeyi içimde yaşarım senin tam zıttın yani
Bir günlüğüne yer değişsek

Aslında içimizde tutmak yerine söylemek lazım ama ben de ne yazık ki bunu tam manasıyla beceremiyorum. Yani biraz aşmaya başladım insanlara duygularımı netçe ifade ediyorum ama günlük hayatta böyle, ikili ilişkilerde beceremiyorum

Ara sira yazardi sitem ederdi demissin, belki bu yazdiginda da ayni düsünceyle yazmistir, herkes farklidir mesela ben belirsizligi sevmem hele böyle bir konuda, suan ayni hislerde degilsiniz ve onun ayni hissetmesini beklemen zaman alabilir, belirsizligi ve beklemeyi göze alabiliyorsan bekle ama zor olur, ben pek olumlu bakamadim bastan beri, suan kacan yokki iki tarafta mesafeli sen icten ice kendini yiyorsun, o rahat fark bu

Buralardayim canim uzaktan izliyordum seni :)

Çok mu vahim ki benim durumum ya. Çok sevdiğim, hatta hayatımda örnek aldığım sayılı insanlardan biri olan bir hocamın bir lafı vardı. Bence imkansız sadece aşkta vardır diye.O geldi aklıma. İmkansız denen şey sanırım tam da bu.

Ama görüştüğümüz dönemlerde çok iyi iki arkadaş gibi olmadık ki hiçbir zaman. Ara sıra aklına gelmem, benim arkadaşlığımı hatırlaması falan çok mantıklı gelmiyor. Kur yapan, iltifatlar eden ve karşılığını bulamayan biri vardı karşımda. Biz hiçbir zaman iki arkadaş olmadık. İnsan arkadaştan öte göremediği birine neden evlilikle çocuk sahibi olmakla vs espriler yapar ki? İki lafından biri alıcam ben seni sakın kimseyi bulma idi bu çocuğun. Şahsen ben şakasını yapmam bu tarz şeylerin. O da öyle seviyesiz biri değildir genel olarak. Muhakkak benden sonradan çekindi. Ama sebep neydi onu bilemiyorum işte.

Duygularini cok yogun yasayan bir insanim istesem de tutamam icimde zaten. Bir zamanlar bir cocuktan deli gibi hoşlanıyordum. Uzaktan bakisiyoruz o da bana bakiyo gulumsuyor ertesi gun baska kizlarla goruyorum falan. Sonrasi kendimi yiyorum uzuntuden. Bir sekilde tanistik dedim bu boyle olmayacak çocuğu gordum cektim kenara ben senden cok hoslaniyorum Tutamıyorum artik icim de bakip duruyosun sen de ben aci cekiyorum bana bir sans ver dedim ama gozumden yaslar suzuluyor Sevgilisi varmis megersem :) Allahim arkami döndüm gozumun yasini sildim nasil bir rahatlama bir daha da aklima gelmedi onu soyleyene kadarmış takintim :) Yer değiştirmeyelim sen bir günlüğüne benim gibi olmayi dene begenmezsen yine gizemli olursun :)

Kesinlikle bende öyleyim maalesef

Helal olsun ya . Bende de hep öyle bir his var sanki söylesem geçecek bir şeyler. Olumluda olsa olumsuzda en azından bir iç rahatlaması yaşayacağım gibi . Demek ki o olay doğruymuş ...
Kafam çok karışık ama deneyebilirim tabii :)

Fındığım benim başımda da vardı böyle biri
Yıllar yılı hep peşimde hep bir şekilde ulaşan
En son ümitsiz bi şekilde karışık verdim bende kafamdaki bazı şeylerden kurtulmak için
Sonra aynı senin durumda olduğu gibi kendini geri çekti ne olduğunu anlamadım S:SS
Şuan umurumda da değil açıkcası
Ama geçenlerde yine mesaj atmış bi şiir yollamış bu şiiri görür görmez seni düşündüm
İlk sevdiğim kadın sensin senin yerin bende bambaşka falan diye.
İyi aman ne güzel dedim bende nasıl dengesiz ya
Senin durumunla çok benziyor yani yüz bulunca geri çekilmesi falan :S

Oncelikle birine karsi yeniden bir seyler hissetgine ex'ten bu kadar az hasarla kurtulduguna cok sevindim. Bu buhranli donemin arasinda sana ilgi gosterdigi icin bu çocuğa bu kadar fazla anlam yüklediğini düşünüyorum. E cocuk eli yüzü de duzgunse azicik da iltifat bizler kapiliveriyoruz. Ben arkadaslar gibi kendini cek onun aramasini bekle demeyecegim sana. Kendini en iyi sen taniyorsun, acik acik konusunca ters bir cevap alırsan (sana karşı bir şey hissetmiyorum gibi) kendini paralamayacaksan konus diyorum. Kendi kendini yemektense gonlu yokmuş der önüne bakarsın. Hayat taktiklerle yürümez elbet bir yerde tokezlersin. Ha soyleyemem ben cok incinirim diyorsan görüşme bir daha canım. Egolarimiz yüzünden aci cekiyoruz hep ama ömür her gun azalıyor değmez.

Ergen gibi ulaşınca çekiciliği kalmadı tavırları hiç yakışmıyor koca koca adamlara ya.

Ne yapalım illa ters mi yapalım yanai? Bir de bu beyefendi öyle fazla naz niyazdan da hoşlanmıyor. Hatta adımı limon koymuştu bir ara. Bu ne zaman romantik bir şeyler söyleyecek olsa ben espri falan yapıp konuyu değiştiriyormuşum. Muhabbete limon sıkıyorsun, adın bundan sonra limon falan diyordu. :)

Ayyy ilahi ya çok güzelmiş limon demesi bence
Her zaman ulaşılmaz olamıyorsun canım
Senin de dediğin gibi fazla naz aşık usandırır
Eee madem ilgileniyorsun istiyorsun karşılık bulunca neden sevinmiyorsun
Gerçekten bu erkekleri anlamak bazen çok zorlaşıyor

Anca kafa karistiriyor bu beyefendi. suan icin onu istekli göremedim bence sen de samimi davranma fazla, mesela ben hic bulusmazdim diye düsünüyorum kafasindakileri netlestirip bana aktarana kadar, biliyorum dedigim zor birsey ama ilkten duygularindan emin olmak isterdim daha fazla umut baglamadan, böyle yine sen üzülüyorsun niye aramadi niye yazmadi diye

Aynen canım ona ben de şükrediyorum. Hep diyorum ya Allah boşuna yaşatmıyor hiçbir şeyi. Bu husustaki zamanlama mükemmeldi. Aklımı kalbimi meşgul etmese hala ex sayıklıyor olabilirdim.

Ben konuşmak istemiyorum açık açık. Çünkü adam bunaltılmaktan kaçıyor, ben onu sıkboğaz etmiş olacağım biz neyiz ne olacağız muhabbetleriyle. Zamanla mümkünse kendimi uzak kalmaya alıştıracağım artık. Olacağı varsa her türlü olur zaten.

Bana taktığı lakaplar, ettiği hitaplar bomba zaten ya. Tebessüm ettiriyor kimi zaman. :)

Kimi zaman da karnıma ağrılar giriyor. O hitapları yüzünden bende ateş bacayı sardı bile diyebilirim. Daha çok onlar yüzünden kaptırdım kendimi. Bir kez havadan sudan konuşurken bana hatunum dedi. Efendim? dedim tekrarlamadı uyuz. Ben kapattıktan sonra kendimi anlamsızca yerlerde yuvarlanıp, anamm bana bi şeyler oluyoo derken bulmuştum.

Bu da böyle bir anımdır. :)

Çok salağım yahu yazarken kendim bile kendimden tiksindim kişiliksiz kızlar gibi.

Ben onun kafasına tüküreyim düşüne düşüne saçlarımı falan dökeceğim. Zaten hemen ders çalışmaya başlıyorum yarından tezi yok. Kafamı bir şeylerle meşgul etmem lazım. Aksi halde sapık gibi en son ne zaman whatsappa girmiş diye bakmaktan alıkoyamıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…