Özetle; "Ben aşığım, çok!"

Evet, fazla fizikten, güzellikten bahsedince dediğiniz düşünce oluşabilir o yüzden : )
Anladım.. Hayırlısı inşallah, zamana bırakın bence : )

Aminn çok teşekkür ederim yorumlarını eksik etmedin hiç. :)

Dua da beklerim. :)

Cok benzerini yaşadım bufak farklikiklarla..benimki de boğa burcu. . Sonuc ne mi..evlendik..bugun hatta evlilik yıldönümümuz..ve ne n yazikki keske o gunlerde bittiği yerde kalsaymis diyorum. ..

Ayyy aynı anda bir sürü duygu yaşadım. Önce merak, ortalarda umut, en sonda hayal kırıklığı. Neden öyle dediniz ki?

Köprüyü geçene kadar mı bu boğalar yoksa
Rica ederim, tamamdır :)

Bundan başka bi boğa tanımadım ki yakinen. Hiç bilmiyorum ddolayısıyla :) :)

Bayan demiş ya yukarıda benzerini yaşadım, keşke o zamanlarda bitseymiş diye o yüzden : ) Başka konular da olmuştu sanki boğalarla ilgili...

Ne is yapiyor merak ettim?

Güzelim sen yanlış hatırlamıyorsam tesettürlü,namazında dinini hakkıyla yaşamaya çalışan birisin ve oda bunu biliyor yenı tanıstıgın bırı degıl,eskıden beri tanıdıgın bırı dedin .Elbette fiziksel güzelligin onu çeken şeydir (ben o iç güzelliğine çok ınananladan degılım ılk ceken fızıkseldır sonrasında iç guzellık gelır guzel ama kalbı fesat olanı sorunlu olanı kımse ıstemez elbet mısal ilk basta fızıksel cok cekmeyıpte sonradan tanıdıkca yurek guzellıgıne kapılanda var ama ılk fiziksel çekımdır sonra huy gelır )İstediği fiziksel begenıye bağlı gezme tozma vakit geçirme kafa dagıtma ve daha fazlası olsa sana bu kadar takılacagını dusunmuyorum acıkcası çünkü senı onceden tanıyor aıle yapını ınancını vs bılıyor.senınle ırtıbatını koparmıyor insan beraber omaktan keyıf almadıgı bırıyle nıye vakıt gecırmek ıstesın sonucta senınle w upp maıl face yoluyla ırtıbat kurup yogunum vs vs dııp bu konuyu bellı bır sınırdada tutabılır.Görmek istiyr beraber vakıt gecırmek ıstıyor en yogun anında kızsada senın telıne msjına vs cevap donuyor umut vermek gıbı olmasın ama kuzum boş dııl sadece kendınce bazı seylerı sorun yapıyor olabılır bız her ne kadar erkekler duz yaratık okuz vs :) desekte onlarındakendınce beklentılerı vs var oncede dedıgım gıbı sen keyıfle vakıt gecırmene bak ve zamana bırak bır beklentıde olma oda zamanla zaten duygusunu tam olarak bellı eder ha anladıgım kaprıs trıp olayına hıc gelemeyen bır yapısı var sende bıraz hassassın bunu ona hıssettırırsen sogur.Sonucta hepımız sabırsızız bırseyler bır an once sonuclansın kafamızı kurcalamasın yolumuza bakalım ısterız ama gönülilişkileri buna gelmıyor ıste fevrılıkler oluyor o yuzden sakın ve zamana bırak derim.

Söylediklerin çok mantıklı geldi canım. Aynen öyle çocukluğumu biliyor sonuçta. :) Sonrasında da araya mesafe girdiğinde ve açıkçası aklıma bile gelmediği dönemlerde her zaman arayan, hatta bana vefasız diye sitem eden oydu. Ben koşmadım yani şimdiye kadar peşinden. Ne zaman ki karşılık verdim, o zaman değişti sanki işler.

Ama söylediklerin de çok doğru. Çok çabuk sıkılıyor tripten falan hiç hoşlanmıyor hatta yaptığımız tüm tartışmalar benim trip yapmam yahut yüzümün düşmesini, ses tonumun değişmesini trip olarak algılamasından kaynaklı oldu şimdiye kadar. E bu kadar tahammülsüz bir insan (bunun yerini karşılayacak başka kelime bulamadım. :) ) neden daha uğraşsın benimle diye düşünüyor insan.

En mantıklısı zamana bırakmak bence de. Mesela dün görüşme teklifi ondan geldi ve sonuç olarak görüşemedik ama bugün de öyle bir talepte bulunmadı. Hiç konuşmadık ama muhtemelen iş için şehirdışında falan. Müsait olduğunda geri döner diye düşünüyorum ve eğer yakın bir zamanda dönerse kibarca reddedeceğim, sebep olarak da sınavımı bahane edeceğim. :)

Öyle hemen balıklama atlamak da istemiyorum. Buna rağmen bir kez daha buluşma teklifi gelirse tamam buluşmayı istiyor gerçekten derim artık.

fndkfndk seni onceki konularindan biliyorum, ne kadar iyi niyetli, duzgun biri oldugunu da bayadir ugramiyordum foruma dogru duzgun, tesadufen gordum konunu. Eski malum kisinin evlendigini gorunce az biraz sok oldum sonra gorumcekin arkadasi oldugunu goruncr sasirmadim, seni bu durumdan siyrilmis gormek guzell bu kisiyle aranda bisey olur olmaz, ki ben olumlu seyler hissettim, eskisinden hep negatiflik aliyordum, yeniden kalbinin carpmasi cok guzel. insallah hakkinda guzel seyler olur

Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için, bana moral oldu yine.
Aynen senin gibi düşünüyorum ben de. Yeniden böyle şeyler hissedebilmek çok güzel. Ki şöyle bir geriye baktığımda, tamam bu çocuk benim ilk aşkımdı ama yıllar sonra ilk birbirimizi bulduğumuzda ilgisine karşılık verecek kadar bile kıpırdatmamıştı içimi. Şimdi onunla konuşmak, vakit geçirmek istemem, görüşmem ve ona bir şans vermem, arkasından gelen hislerim... Bunların zamanı tesadüf değil asla. Ex'in evlendiğini daha önce öğrensem muhtemelen şimdi bunalım takılıyordum. Ama o karşıma çıktıktan sonra öğrendiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Objektif bakabildim, böyle olunca da resmen tiksindim bu muymuş onun için evlilik diye...

Yani Allah hiçbir şeyi öylesine çıkarmıyor karşımıza. Zamanlama mükemmeldi. Bunu düşünüyor ve bir kez daha şükrediyorum halime.

Hanımlar burada olanınız var mı biraz dertleşmeye ihtiyacım var benim sanırım. ;(

ilk mesajını okudum bir de son mesajını hayrdır ne oldu?

Hayırdır fındıkcımm

Hayrolsun canım çıktın mı yoksa onlıne değilsin :SS

Hepinize yazıyorum kızlar. Çok sağolun öncelikle. Biraz meraklandırdım sanırım abarttım.

Somut bir olay yok esasen. Sürüncemede aramızdaki ilişki. Hala aynıyız. Ben kendimi çekme kararı aldım bunaltmamak adına.

Dolayısıyla çok özlüyorum, arayıp soramıyorum...

Ama benim asıl canımı sıkan mevzu belki size saçma bile gelebilir. Çok bahsetmek istemiyorum etrafımdaki insanlara artık bu konudan ama birkaç gündür etrafımdaki insanlar hep olumsuz şeyler söylüyor. Yakında hiç görüşmemek istediğini söyler, kendini her ihtimale hazırla tarzında yorumlar alıyorum. İnanılmaz moralim bozuldu. İnsanlar bir şeyler hissediyor galiba diyorum.

Son tavirlari nasildi peki, görüstünüz mü ondan sonra, sen de böyle birsey sezdiysen ilk sen geri cekil derim, onun bundan sonra konusmayalim demesi agir gelebilir, bir de ben cogunun aksine negatif düsündüm ne yazikki, bir erkek istese bu kadar geri durmazdi diye düsünüyorum, bana öylesine arkadasca konusuyor gibi geldi

Konuştuğumuz zaman gayet iyi davranıyor hiçbir sorun yok hitaplarında, ilgisinde vs... Ama hep benden bekliyor neredeyse.

Tamam ben de aşık hoşlanıyor falan demiyorum ama diğer arkadaşlarından da bir farkım vardır sanıyorum.

Ne bileyim bir kere en başında arayan soran hep o oluyor. Hatta numarasını bile silmiştim ben, o aradı beni ilk.
Şimdiye kadar hiçbir zaman ilgisine karşılık vermemiştim. İlk defa verecek oldum, ters döndü. Acaba kaçan kovalanır efsanesi gerçek mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…