Evet, fazla fizikten, güzellikten bahsedince dediğiniz düşünce oluşabilir o yüzden : )
Anladım.. Hayırlısı inşallah, zamana bırakın bence : )
Cok benzerini yaşadım bufak farklikiklarla..benimki de boğa burcu. . Sonuc ne mi..evlendik..bugun hatta evlilik yıldönümümuz..ve ne n yazikki keske o gunlerde bittiği yerde kalsaymis diyorum. ..
Aminn çok teşekkür ederim yorumlarını eksik etmedin hiç. :)
Dua da beklerim. :)
Ayyy aynı anda bir sürü duygu yaşadım. Önce merak, ortalarda umut, en sonda hayal kırıklığı.Neden öyle dediniz ki?
Köprüyü geçene kadar mı bu boğalar yoksa
Rica ederim, tamamdır :)
Bundan başka bi boğa tanımadım ki yakinen. Hiç bilmiyorum ddolayısıyla :) :)
Bayan demiş ya yukarıda benzerini yaşadım, keşke o zamanlarda bitseymiş diye o yüzden : ) Başka konular da olmuştu sanki boğalarla ilgili...
Yok canım onunla alakalı değil. Cidden işi çok yoğun. Son dk bi şey çıkabiliyor. Şehir dışında günü birlik işi oluyor vs.
Aile yapım biraz fazla koruyup kollayıcı. Yani öyle kafama her eseni yapamıyorum. Bir Program için öncedeniizin almam ayarlamam gerekiyor. O da Aile yapımı az çok biliyor o ve akşam rahatlıkla çıkmamı bekleyecek biri değil. Anlayışlı yani bu ve benzeri konularda
Ne is yapiyor merak ettim?
Aminn çok teşekkür ederim, dua beklerim. :)Hakkinda hayirlisi olsun canim
Güzelim sen yanlış hatırlamıyorsam tesettürlü,namazında dinini hakkıyla yaşamaya çalışan birisin ve oda bunu biliyor yenı tanıstıgın bırı degıl,eskıden beri tanıdıgın bırı dedin .Elbette fiziksel güzelligin onu çeken şeydir (ben o iç güzelliğine çok ınananladan degılım ılk ceken fızıkseldır sonrasında iç guzellık gelır guzel ama kalbı fesat olanı sorunlu olanı kımse ıstemez elbet mısal ilk basta fızıksel cok cekmeyıpte sonradan tanıdıkca yurek guzellıgıne kapılanda var ama ılk fiziksel çekımdır sonra huy gelır )İstediği fiziksel begenıye bağlı gezme tozma vakit geçirme kafa dagıtma ve daha fazlası olsa sana bu kadar takılacagını dusunmuyorum acıkcası çünkü senı onceden tanıyor aıle yapını ınancını vs bılıyor.senınle ırtıbatını koparmıyor insan beraber omaktan keyıf almadıgı bırıyle nıye vakıt gecırmek ıstesın sonucta senınle w upp maıl face yoluyla ırtıbat kurup yogunum vs vs dııp bu konuyu bellı bır sınırdada tutabılır.Görmek istiyr beraber vakıt gecırmek ıstıyor en yogun anında kızsada senın telıne msjına vs cevap donuyor umut vermek gıbı olmasın ama kuzum boş dııl sadece kendınce bazı seylerı sorun yapıyor olabılır bız her ne kadar erkekler duz yaratık okuz vs :) desekte onlarındakendınce beklentılerı vs var oncede dedıgım gıbı sen keyıfle vakıt gecırmene bak ve zamana bırak bır beklentıde olma oda zamanla zaten duygusunu tam olarak bellı eder ha anladıgım kaprıs trıp olayına hıc gelemeyen bır yapısı var sende bıraz hassassın bunu ona hıssettırırsen sogur.Sonucta hepımız sabırsızız bırseyler bır an once sonuclansın kafamızı kurcalamasın yolumuza bakalım ısterız ama gönülilişkileri buna gelmıyor ıste fevrılıkler oluyor o yuzden sakın ve zamana bırak derim.
fndkfndk seni onceki konularindan biliyorum, ne kadar iyi niyetli, duzgun biri oldugunu da bayadir ugramiyordum foruma dogru duzgun, tesadufen gordum konunu. Eski malum kisinin evlendigini gorunce az biraz sok oldum sonra gorumcekin arkadasi oldugunu goruncr sasirmadim, seni bu durumdan siyrilmis gormek guzell bu kisiyle aranda bisey olur olmaz, ki ben olumlu seyler hissettim, eskisinden hep negatiflik aliyordum, yeniden kalbinin carpmasi cok guzel. insallah hakkinda guzel seyler olur
Hanımlar burada olanınız var mı biraz dertleşmeye ihtiyacım var benim sanırım. ;(
ilk mesajını okudum bir de son mesajını hayrdır ne oldu?
Hayırdır fındıkcımm
Hayrolsun canım çıktın mı yoksa onlıne değilsin :SS
Son tavirlari nasildi peki, görüstünüz mü ondan sonra, sen de böyle birsey sezdiysen ilk sen geri cekil derim, onun bundan sonra konusmayalim demesi agir gelebilir, bir de ben cogunun aksine negatif düsündüm ne yazikki, bir erkek istese bu kadar geri durmazdi diye düsünüyorum, bana öylesine arkadasca konusuyor gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?