Özetle; "Ben aşığım, çok!"

Vallahi uzuldum sekerim boyle olduguicin. Ne kadar umutluydum dualarimiz tuttu diye.

Dualarımız belki bu şekilde tutmuştur canım öyle deme. Belki doğru insan değildir, o yüzden bitmesi daha hayırlıdır. Ben duaların kabulünden hiç şüphe etmedim, etmem de. Sen de öyle yap. :)

fındıkcım ya bu adamın gönlü yok sende
seni oyalıyor bence
okudum son gelişmeleri de belliydi böyle olacağı

ama bir şey için sevindim o da başkasına karşı kalbin çarpmış bu beni mutlu etti
demek ki olabiliyormuş

gerçi ben 7 ay oldu hala 0 kalp çarpıntısı

Evet canım maalesef hep birlikte vardır o kanıya. Benim için kabullenmek epey zor ama...

Aynen ben de ona seviniyorum. En azından eskiyi unuttum. Ama biraz da huy sanki bu iş. Ben şıpsevdi bile tabir edilebilirim. Çok kolay kaptırırım kendimi. :)

Hmmm teşekkür ederim. :) :)

ben de tam tersi birinden hoşlanmam sevmem çok zor :/

ben de tam tersi birinden hoşlanmam sevmem çok zor :/

Ayy hangisi daha iyi bilemedim ki şimdi. Ben de takıntı derecesinde bağlanıyorum çoğu zaman ama eskiyi sen biliyorsun canım. Kendisinden nefret ettirmek için elinden geleni yaptı, işimi kolaylaştırdı. :)

Ayy hangisi daha iyi bilemedim ki şimdi. Ben de takıntı derecesinde bağlanıyorum çoğu zaman ama eskiyi sen biliyorsun canım. Kendisinden nefret ettirmek için elinden geleni yaptı, işimi kolaylaştırdı. :)

şuan mutlu musun huzurlu musun?
önemli olan o bence

Canim bosver, canini hic sikma.. Olmuyorsa olmuyordur..
Gururunu yuksek tut, kimse senden onemli degil.. Ve en onemlisi kimse vazgecilmiz degildir..
Asla pesine de dusme.. Cani her istediginde ulasabilecegi biri izlenimini verme, kendini agirdan tart lutfen..

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum umarım başarırım. Kırıldım çünkü.

Ben olsaydım şu saatten sonra hiçbir şey yapmazdım sanırım. Yani ne iyi ne kötü. Engel de koymazdım.

Bir de en büyük hatamız insanların tavırlarını kendi düşüncelerimize göre yorumlamamız bence. Yapılan şey aynıdır ama niyet farklıdır. Sen bir sebepten yaparsın o bambaşka bir sebepten, o yüzden birini anlayabilmemiz için ona güvenmekten başka bir çaremiz yok bence, kriter biz değil kendisini yorumladığımız kişi olmalı. Niyetini tam bilemediğimiz durumlarda da canımızı neden sıkalım?

kuzum ben bu konunu yeni gördüm
Şmdi affına sığınarak bir kaç şey yazacağım Fındık sen daha iyleşmedin ve sağlıklı düşünemiyorsun için hala kırgınlık öfke haksızlık gurur hesaplaşma ve üzüntü dolu.Ben hem duada hem eski nişanlıda hem aile iş konularında bir çok yazını okudum.Elbette seni yüzyüze tanımıyorum am ayazdıklarına istinaden bir profil oluştu kaFamda.Yüreğin çok güzel senin hayata haset fesat bakmıyorsun İnsanları kırmak istemıyorsun sustukca ıcınde buyuyor işin yok oyalanacak bır dalın yok olmayacak seylerden daha cok kırılıp ıncınıyorsun ayrıntılara takılıyor kafanda kuruyorsun cunku HALA YARALISIN.kaçma kaçmak bir fayda sağlamayacak sana yardım al .En ufak sınırsel patlamalarından bazen denk geldiğim kızgın yorumlarından belkıde normal olan bır konusmadan cıkarımlarından farkında degılmısın ıyı olmayan o degıl ıyı olmayan sensın sen kendını ıylestırdıgınde hayatında ıylesecek
öyle bır hastanede salak sacma depresanlar degıl anlattıgım sana, adam gıbı terapi ,terapini al bunu abınle paylas baban falan boyle seylere sımarıklık dıye bakan bır adamdı ama abın bir hekım sana yardım eder ıkınız sadece ıkınız aranızda halledersınız bunu ,duanı yap kendıne ugraslar bul spora basla yemek kursuna gıt hergun yuru yenı bir puzzle basla örgü ör gayretın kendın ıcın olsun sonra hayırlısıyla işinde olur hayat iyleşir sen ıylesırsın
bu cocuga gelınce son yaptıgın bulusma konusması bır saçmalık zaten bır arkadasta kırmızı alıntılayarak bnım anlatmak ıstedıgımı anlatmıs erkekler duz bakarlar ama aptal degıller dengesız davranmıssın telı mesgul dıye bozuldum demıssın mesgul olacak cunku sen demıssın cok mesgul ne zaman ısten cıkacagı bellı degıl dıye adamın ekmegı ısı belkıde normal bır konusmayı sen kırgın oldugun ıcın yanlıs anlamıssın adam delı yogun ama onca ısın gucun arasında sana cvp verıyor kusura bakma ayan beyan yaptıgın gereksız trıbede ses yukseltmekte haklı buluyorum ben ben olsam bende kızarım.Senı sevıyor sevmıyor bılemem sana en basından nıyetını soyluyor durust senınle ıkı uc konusup sonrada garıp davranıp uzebılırdıde bellıkı bırbırınızde tesellıde olsa arkadaslıkta olsa buldugunuz bırsey var ne oldugunu zamana bırakmadan bılemezsın normal arkadas kabul et onu once kendını ıylestır arada onada vakıt ayır acelen yok hemen bır seyler olmak zorunda degıl 24 yasındasın daha oluruna bırak dostca arkadasca gorus kapılma fazla zaten zamanla mesgulıyetın ısın falan olunca bu kadarda takmayacaksın sende oda duygusunu oturtunca hersey bellı eder kendını.Ha arama konusuna gelınce bekle aramazsa hıc yoluna bakarsın ararsada dostca gorusur zamana bırakırsın sende bılıyorsunkı hersey olacagına varıyor boğaymıs öküz burcuymuş eskı ılıskıymıs yenı ılıskıymıs vs faso fıso bunlar yaradan ne yazdıysa o ha yasanan bu evredede kendını yıpratmamak adına bıraz rahat olmak gerekıyor
ayyy ne uzun yazmısım

İşte o kişinin de ne yapmaya çalıştığını artık yorumlayamıyorum. Sanırım dediğin gibi hiçbir tepki vermeden her şeyi zamana bırakmak. Öyle yapayım ben en iyisi. Vazgeçeyim diyorum ama o da pat diye olmuyor.

Çok sağol bu arada ya kaç gündür yorumlarını eksik etmedin, bana iyi geldin.

:)

Ayyy iyi ki de ne uzun yazmışsın. :) Kuzum çok sağol, her cümlen değerli benim için. Aslında dediğin gibi kendime yeni uğraşlar bulmaya başladım ben bir süredir de kendimi daha iyi hissediyorum. Spora başladım örneğin, daha çok geziyorum, kendimle ilgileniyorum, kendime bakıyorum vs... Baya iyi gözlemlemişsin bu arada beni, çok sevindim değerli hissettim kendimi. :)

Bu konuda da bana kusur bulmanız aslında biraz ferahlattı içimi. Demek düzgün davransam böyle olmayacakmış diyorum, hatayı kendimde arayayım o zaman madem... Diğer türlü istemediği için kötü davranıyor diye yorumluyordum kendi kendime.

Sanıyorum bundan sonra hiç umursamamaya çalışmak ve akışına bırakmak her şeyi. İnsanın evleneceği kişi değişmezmiş zaten. Allah yazdıysa ben ne yaparsam yapayım, istersem kaçayım yine de çıkar karşıma.

Özverili anlayışlı davrandım sıkmadım onu benimde olmayacak artık dediğim çok anlar oldu en önemlisi sabır ve özveri

Darısı başımıza diyeyim o zaman. :) Allah hayırlısıyla versin hepimizin gönlündekileri.

Birbirimize iyi gelelim diye buradayız Canını sıkma daha fazla, su akar yolunu bulur.

yazılabilecek herşey yazılmış sende gereken cevabı almışsın fındıkcım
Hakkında hayırlısı ne ise o olsunn bu şekilde dua etmelisin eğer bi engel çıkıyorsa bilki bu senin hayrına bu şekilde düşün o zaman daha rahat atlatırsın..

bu arada eskisi tamda kendine uygun davranmış, anne kardeş lafıyla evlilik gemisi yürümezdi zaten Allah ın sevgili kuluymuşsun ucuz atlattın..

inş mutlu huzurlu bi birlikteliğin olur, bu gibi konular yerine düğünün hakkında konusuruz

Valla ben hic okadar düşünceli ay aman hoslanmadigim arkadas olarak gordugum kızı uzmeyeyim diye kendini yiyip bitiren bi erkek gormedim

Sanki suanki boslugunu sizinle doldurmaya calisiyor gibi, umarim oyle degildir ama hoslansa biseyler hissetse bukadar "seni uzmek istemiyorum" "hazir degilim" laflarini agzina dolamazdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…