Artık isyana geldiğimi bile bile ediyorum...
Gücüm kalmadı sıkıldım bunaldım ... Benim yüzümden biricik annemin ve canım oğlumun canını acidigini görmek daha da kahrediyor...
Ben ki namazını kuranini kacirmayan insanın artık umudu bi yaşam gucu kalmadı... evEt Allahım varlığını birliğini biliyorum seninle ticarette yapmıyorum ... Ama banda sevinwcegim şeylerin birtanesini en azından vériPte küçük bi çocuğu sevindirdigin gibi sevindiremez nisin artık ... Çok yoruldum çok takatsizim itiraf ediyorum ki sen zaten bunu biliyorsun ama bu halim gitgide şeytani sevindiriyo...
İstediğim şeyler olmuyor istemediğim her ne varsa ben istemesemde oluyor...
Bu fırtınalar dinsin...
Gücüm yok ben kalmadım...
yamacindayim herşeyin bir adım atsam düşeceğim bu uçuruma sonunda ne var onu bile bilmiyorum atamiyorum bi adım...
Yardı et nolur artık ver istediğimi Allahım
Artık aglamaktan yalvarmaktan sikildim kalmadım o bu haldeyken ne yapmalıyım anneyim anne olanlar en azından evlatlarıni ve beni kendi yerine koysunlar... Nolur dua edin artık Alperim baba diye hickiriklara anne diyerek omuzumda iclenmesin
Allah yardimciniz olsun.
Ama bebeginiz siz ne kadar guclu olirsaniz o kadar az etkilenir bosanmanizdan.
Siz simdiden baba diye agliyor babasiz perisan olacak vs diye gelecegini cizmissiniz cocugun.
Siz boyle dusundukce hersey daha kotuye gidecek ve bebeginiz daha cok etkilenecek.
Bebekler su asamada kendiyle en cok ilgilenen kimse ona baglanir.
Yani 6 aylik bebek benim annemle babam bosandi ben babasiz buyuyecegim diye psikolojisi bozulmaz.
Ama siz kendinizi bu kadar kahrederseniz her hareketinden babasini ozledi ondan oyle yapiyor diye anlam cikarip mahvolursaniz cocugunuza daha fazla zarar verirsiniz.
Bende bir anneyim.
Basimiza hersey gelebilir su yalan dunya da.
Ama aglamak dibe vurmak olaylari her zaman daha kotuye goturur.
Siz guclu durdukca cocugunuz daha saglam psikolojiye sahip olacaktir.
Doğru diyorsunuz ama güçlü kalmaya çalıştikca hersey tepetaklak oluyor mücadele eden yanım sanki çürümüş gibi ... Ben kahretmiyorum ama olanlara anlam veremiyorum böyle birisi nasıl olur diye ... Az önce dediniz ya İnsanız hersey gelebilir diye işte öfkemde bundan hele bide bunu yapanın evladinizin canından olan bi adam olduğunu bilmek daha da acı veriyor bunun üstesinden gelmek dile kolay o kadar çok zormuş ki zaman gelecek buda geçecek ama emin olunki.. Konu girişinde yazdıklarım o anki hissteklerim anlatacak kimse yok anlayacak kimsem yok .. Ailem zaten yeterince üzüldü içimi dökmek istesem bile benim için elbette üzülecekler ... Kimsenin evladı anne babasıyla kimsede evladiyla imtihan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?