özetle

Ben destek alıyorum teşekkür ederim öncelikle öngörünüz için :) zaten öncesinde acaba bize mi garip geliyor diye çocuk doktoruna götürdük ama doktorumuz gözlem altına alarak durumunu inceleyip ona göre bu tanıya vardı
Benden etkilendiğini biliyorum ve Şunu söylemeyi atlamisim sanırım

Biz hala boşanmadik resmi olarak

Eşimde hala ayrılmak istemiyor ama ailesinin inanılmaz bi baskısı var daha iki hafta önce içinin yandigini ama elinden bişey gelmediğini söylüyor

korkak aciz oluşuna mi kizayim baba olamamasına mi çaresiz kalmakan oturu pes etmesine mi.. anladigim kdariyla o da iç dünyasinda cokuslerde
Bunu onu savunmak amaçlı da yazmıyorum
Boşanmak istemese bile annesi ve babasi olacak insanların tehdit ve baskısı var

ve ben sırf onlar istiyor diye bu mücadeleyi bırakmak istemiyorum bu sebeple boşanmak istemiyorum bizimkisi kisacasi eşimin açılımı arasında kalmış onun ailesi vede benim aradaki güç savaşına döndü

ya o akıl bellemeli ki umudum bu yada benim acı çektiğim kadar onlarda istediklerini alamadiklari için hirslarini bi kenara bırakıp doğruyu ayırt edecekler

çok merak edenler olursa eski konularında detaylar mevcut zaten

bu post sadece bi ic dökme olarak yazilmistir

İşte bahsettigim bu ... Böyle şeyler duymaya ihtiyacım var bu mücadeleyi bırakmamak için her anlamda olan bu mücadelem için...
İnanın gözlerim doldu Beni kendime getirecek şeylere ihtiyacım var

Allahım size sağlık sıhhat versin mutlu huzurlu evladinizla bi ömür imanla yaşayın :)

Bakin ben kanseri yendim. Okulumu bitirdim evlendim ve doktorlar sen kemoterapi gordun bebegin olmayabilir dedikleri halde bebek sahibi oldum.

Bana ilk kansersin dediklerinde kendimi mahfetseydim aglama krizlerine girseydim neden ben diye isyan etseydim bu hastaligi yenecegime inanmasaydim belkide yenemeyecektim.

Hani derler ya "Gecenin en karanlik hali gunes dogmandan hemen oncedir."

Inanin bu zor gunlerde gececek sizin hayatiniza da gunesler dogacak.

Gecmisi silin eski esinizi dusunmeyi birakin ve kendinize bebeginizle birlikte yeni bir sayfa acin.

Ne guzel aileniz yaninizdaymis.

Ya ailenizde olmasaydi?

Ya hic destekciniz olmasaydi?

Evet zor durum yasadiginiz ama ustesinden geleceginize inanin yeterki.

Bu söylediklerinizi gayet iyi bilsemde bi an olunca işte o an dayanılmaz oluyor.
İnanmak başarabilmenin yarısını bu sözü bilerek hayatımdaki bicok şeyi kanser kadar olmasa da bende atlattım ama bu en zoru bundan daha zorunlu vermesin Yaradan ... AilemLe daha jnce birçok kez çok fazla imtihan atlattı ama oğlumla da sinanMayi istemeyecek kadar yorgun düştüm ... Geçmiş zamanin yorgunluklari var birazda... O zamanlar kadar güçlü olamam ama onlardan dahada güçlü olmam lazım

Arkadaşım çok üzüldüm. Bebeğin bilinçli olarak baba demiyordur. En kolay söylenen şey o olduğu için öyle der. Rahatsızlığı konusunda da senin üzüntün de stresin de onu etkiliyor. Başımıza gelen her şey imtihan. Hepimizde ne dertler var inan ki ama bir şeylere tutunup devam etmeye çalışıyoruz.

Lütfen beş para etmeyecek insanlar için kendini bu kadar harap etme. Lütfen sen de bir uzmandan destek al. Evladının babası yanında değil ama sen varsın

Babana dede demesın baba desın ustelık 6 aylık onu anlayamaz bılınclı demıyrdur sız baba dedıgınız ıcın duyup ezberlemıstr baba ıstedıgınde dedesıne verın bence cunku babası onu haketmıyor

16 aylık ı yanlış mı yazdınız bebeğiniz 6 aylık mı

benimki altı aylık iken doktor oturmasına yeni yeni izin veriyordu

daha ek gıdanın başında idi

dişi vardı da çoğunun o aşamada dişi vs olmuyor

bu arada oğlum baba dediğinde 2 yaşını geçkindi tamam benimki geç konuştu da 6 aylık da fazla erken

saçlarını 6 aylıkken nasıl yoluyor ki

kestirin gitsin saçını eline dolayamasın mesela

seans vs diyorsunuz ama muhtemelen 16 aylıktır

bu arada sizin psikolojiniz iyi değil bu da çocuğu etkiler

eşiniz ana baba derdinde ise muhtemelen ikinizin de yaşı küçüktür

beklentiye girmeyin geri döner demeyin kedinize yeni bir hayat kurun

dönerse o zaman düşünün ama ne olur beklentiyi çıkarın hayatınızdan ki yaralarınız iyileşebilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…