Diyetisyen misin? Öyleyse nasıl hızlı kilo alabilirim bana söyle..Bu ozgede birazda ondan birazda bundan diye diye milleti issiz koyucak.
Moda evi yapti modacilara rakip oldu.
Simdide pilates.
Kzim sakin dietisyenlige yonelme, yolarim seni, o benim isim
Diyetisyen misin? Öyleyse nasıl hızlı kilo alabilirim bana söyle..
Diyetisyenlik 2inci sinif ogrencisiyim smdilik. Kilon ve boyun kac?
Pat diye tavsiye verilemiyor tabi once gunluk yeme duzenini gozden gecirmek gerek. Kilo almayi denedinmi hic daha once duzenli olarak? Neler yaptin mesela?
ben de boyleyim ..spor yaptıgım icin protein karbonhidrat tozu kullanıyorum ekstra..kilo alabilmek icin etkisi var onunda ayda 2 kilo falan aldırıyor tabi vermem insallah aldıklarımıÇok defalar denedim. İlaçlarla olsun, kalori hesabı olsun. Aldım da almasına ama geri veriyorum. 164 boy, 48 kiloyum. 51-52 olmak istiyorum ama o kadarını bile alamıyorum. Neredeyse her gün makarna yiyorum yatmadan, tost falan yiyorum. Hiç etkisi olmuyor.
Çok defalar denedim. İlaçlarla olsun, kalori hesabı olsun. Aldım da almasına ama geri veriyorum. 164 boy, 48 kiloyum. 51-52 olmak istiyorum ama o kadarını bile alamıyorum. Neredeyse her gün makarna yiyorum yatmadan, tost falan yiyorum. Hiç etkisi olmuyor.
Zararı yok mu peki?ben de boyleyim ..spor yaptıgım icin protein karbonhidrat tozu kullanıyorum ekstra..kilo alabilmek icin etkisi var onunda ayda 2 kilo falan aldırıyor tabi vermem insallah aldıklarımı
Her şeyime bakıldı. Araştırma hastanesinde kadın doğumdan tutun kalp doktoruna kadar pek çok bölüme çıktım. En sonunda bir problem çıkmadı doktor bir problemin yok zayıflığın getirdiği o yüzden kabullen metabolizman hızlı dedi.Tiroide baktirdinmi?
yok butun sporcular kullanıyor kimyasal birsey degil zaten ben spor yaptıgım icin kas yapımı icin protein tozu kilo icinde karbonhidrat kullanıyorum bir tencere makarna yemem lazım kilo almam icin onuda vucut kaldırmıyor:) metebolizma hızlı calısınca boyleZararı yok mu peki?
Her şeyime bakıldı. Araştırma hastanesinde kadın doğumdan tutun kalp doktoruna kadar pek çok bölüme çıktım. En sonunda bir problem çıkmadı doktor bir problemin yok zayıflığın getirdiği o yüzden kabullen metabolizman hızlı dedi.
Zararı yok mu peki?
Her şeyime bakıldı. Araştırma hastanesinde kadın doğumdan tutun kalp doktoruna kadar pek çok bölüme çıktım. En sonunda bir problem çıkmadı doktor bir problemin yok zayıflığın getirdiği o yüzden kabullen metabolizman hızlı dedi.
Aaa bidava diyetisyen buldum bende obezimTiroide baktirdinmi?
Gitmedim hiç, çünkü genelde bir liste verip yolluyorlar. Yemekle kilo alabilseydim zaten onca uğraşlarıma fazlasıyla alırdım. İştahlı biri de değilim. Sırf yaşamak için yiyorum yoksa yemek yemenin benim için hiçbir zevki yok.Peki dietisyene gittinmi hic? Deneyimlerin ne oldu?
Aaa bidava diyetisyen buldum bende obezimyardımcı ol doktorum
Altin degerinde bilgi veriyorum cocugum, yaz; az ye
Gitmedim hiç, çünkü genelde bir liste verip yolluyorlar. Yemekle kilo alabilseydim zaten onca uğraşlarıma fazlasıyla alırdım. İştahlı biri de değilim. Sırf yaşamak için yiyorum yoksa yemek yemenin benim için hiçbir zevki yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?