Özge Ulusoy ve Ebru Şallı'nın 'pilates' rekabeti

bak ilk başarın ben olabilirim bi dünya şey var kilo vermemei engelleyen beni zayıflatırsan tvye çıkarık gel bi el at bana

Oyle diyosun?
Garanti ver bana, televizyona cikabilicekmiyim bende?
Tanidiklar varmi bunu sagliycak?
Karataya rakip olmak hedefim

Iddiali rakamlar
Ola bilir.
Varim kiz.
Tabi programa 3 hafta sonrasuna baslama kaydiyla. Sinavlarim var su ara
Bende doğum günümü atlatmak istiyordum zaten bi dahaki hafta sonu 1 jaftada öyle desen 2 hafta eder hadi seni bekliyore bolşans sana canım

Bende doğum günümü atlatmak istiyordum zaten bi dahaki hafta sonu 1 jaftada öyle desen 2 hafta eder hadi seni bekliyore bolşans sana canım

Dogum gununde istedgini ye ic, hadi yine iyisin
Saka saka.
Cidden abartma ha bana guvenip, uslu ol
3 hafta sonra gelecek ayin 8 inde bul beni.
Sagol canim

Bunları uygulayacağım teşekkür ederim. Öğretmenim, genelde sürekli ayaktayim. Ve kesinlikle kahvaltı yapmıyorum, öğlene kadar bir şey yemem mesela.. Sanırım bunun da etkisi var.

Bunları uygulayacağım teşekkür ederim. Öğretmenim, genelde sürekli ayaktayim. Ve kesinlikle kahvaltı yapmıyorum, öğlene kadar bir şey yemem mesela.. Sanırım bunun da etkisi var.
Bunun kesinlikle etkisi var. Egerki kilo almak istiyosan bundan snra erkenden kalk ve o kahvaltiyi kesinlikle yap. Gunde kesinlikle pisirilmis 1 yumurta ye tavada hayvansal kati yag erittikten snra. Ekmek tukettiginde yine o yagdan kullan ekmegin tabanina. Is yerine gitmeden once 3 5 tane dilim ekmegin tabanina o yagi, ve findik ezmesi sur. Findik ezmesininde cok faydasi vardir kilo almak isteyenlere. Yine icinde findik oldugu icin.

Inşallah Ebru Şallı gibi sıkıcı bir dvd yapmaz. Bütün egzersiz boyu piff piff cek karnını iceri bayiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…