Özgeçmiş görüntülendi umutlanmali mıyım?

huvese

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.409
380
123
Selam kızlar yine ben ama emin olamadım size danışmak istedim tekrardan ben sekreterlik yapıyordum beş senedir on beş gün falan oldu işten çıkalı .Üç dört siteye başvuru yaptım oluşturduğunuz cv ile başvurduğunuz pozisyona ilana göre yüzde oranı veriyor ben de yüzde seksen yüzde doksan cv ile eşleşen ilanlara başvurdum.Gecen hafta başvurdum dört beş yere bugün baktim özgeçmis görüntülendi yazıyor iki kere görüntülenmis.Ama aranmadim yani diğer kişilerin de cv sini görüntüleyip sonra mı arıyorlar yani anında arama olmuyor mu.

Eklentiler

• Screenshot_20200622-174944.webp
    Screenshot_20200622-174944.webp
    54 KB · Görüntüleme: 326
Anında dönmezler, özgeçmişin görüntülenmesi pek birşey ifade etmez bu sitelerde. Genelde ilan kapandıktan sonra döneceklerse dönerler.

Diğer konunuzda da söyledik size, bunlar uzun süreçler. Ha deyince dönmezler, döndüklerinde de yine uzun süreçlerle geçerler karşınıza.

Yani o zaman yüz kişi basvuruyorsa ilana yirmi kişinin cv sini goruntuluyorsa ilan kapandıktan sonra arıyorlar yani

Ne yazık ki görüntüleyip dönmeyebilirler ama umudunuzu kaybetmeyin,simdi bekleme zamanı.Allah yardımcınız olsun

Peki genelde ilan kaç gün içinde kapanır yani dönüş olursa eğer kaç günü bulur iki hafta ya da bir ay

Tum is arama surecinizi de burada paylasacak misiniz arkadasim? Calisirken de surekli is is is diye konular aciyordunuz da simdi de surekli ne zaman arayacaklar,ilan kapaninca mi arayacaklar kapanmadan once ararlar mi,goruntulenince ararlar mi vs vs. Size soyledik burada bin defa,is bulmadan isi birakmayin diye dinlemediniz. Gercekten 5 yil tecrubeli bir sekreter bu sureclerden bihaber olamaz ya size inanamiyorum

Bu arada yardımcı olduğunuz için teşekkürler herkese 🙏🙏🙏

Back
X