özgür olmak sunucu olmak istiyorum

seksenler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
32
0
36
İzmir
meraba ben 25 da bir bayanım evliyim ve çok kötü şeyler yaşamış hayattan bıkmış hayatımı geleceğimi alan bi aile bütün yaşantımı aldı bütün hayallerim yıkıldı 25 senemi caldılar benden oysa ne umutlarım vardı ben böyle bi hayatı istemimiştim ne yazıkkki böyle bi hayatım oldu işte çocukluğumu bile yaşamadım bana bu hayatı zindan ettiler aklıma geldikce neden benim hayatımı caldılar 25 yaşındayım ama neredeyse her günüm ağlamakla geciyor zengin olsaydım inanınki ben böyle insanlara yardım etmek isterdim malesepki param yok parası olanlarda çok bencil ve cimri oluyolar yanşlış anlaşılmasın keşke devlet bu tür insanlara yardım eli kampanya başlatsa mutlu etseler ben mutluluk nedir bilemedim hiç fikrimi sormadılar bu kız kapanmak istiyomu evet ben kapanmak istemimiştim ama zorlan başım kapandı ve okumadım hemen kuran kursuna gönderildim ve ev kızı oldum dışarı hayatı yok sevgilim olmadı bütün senem evde oturmaktı tek carem bu ailede uzak olmaktı ve tek arkadaşım olan tlfon duvarlar işte birini buldum ve sevdim tek kacışım buydu ama ne yazıkki oda benim hayatımı yaşatamadımı artık yapabilcek hiç bi şeyim yoktu benim durumumda olanlarda vardır olmayanlarda ben bu duruma düşmesin kimse isterim param yok lütfen zengin insanlardan el uzatmalarını isterim yardım etmelerini isterim umarım yardım edersiniz teşekkürler

Son düzenleme:
meraba ben 25 da bir bayanım evliyim ve çok kötü şeyler yaşamış hayattan bıkmış hayatımı geleceğimi alan bi aile bütün yaşantımı aldı bütün hayallerim yıkıldı 25 senemi caldılar benden oysa ne umutlarım vardı ben böyle bi hayatı istemimiştim ne yazıkkki böyle bi hayatım oldu işte çocukluğumu bile yaşamadım bana bu hayatı zindan ettiler aklıma geldikce neden benim hayatımı caldılar 25 yaşındayım ama neredeyse her günüm ağlamakla geciyor zengin olsaydım inanınki ben böyle insanlara yardım etmek isterdim malesepki param yok parası olanlarda çok bencil ve cimri oluyolar yanşlış anlaşılmasın keşke devlet bu tür insanlara yardım eli kampanya başlatsa mutlu etseler ben mutluluk nedir bilemedim hiç fikrimi sormadılar bu kız kapanmak istiyomu evet ben kapanmak istemimiştim ama zorlan başım kapandı ve okumadım hemen kuran kursuna gönderildim ve ev kızı oldum dışarı hayatı yok sevgilim olmadı bütün senem evde oturmaktı tek carem bu ailede uzak olmaktı ve tek arkadaşım olan tlfon duvarlar işte birini buldum ve sevdim tek kacışım buydu ama ne yazıkki oda benim hayatımı yaşatamadımı artık yapabilcek hiç bi şeyim yoktu benim durumumda olanlarda vardır olmayanlarda ben bu duruma düşmesin kimse isterim param yok lütfen zengin insanlardan el uzatmalarını isterim yardım etmelerini isterim umarım yardım edersiniz teşekkürler

Tabiii!!!
Hesap numaranızı gönderin,istediğiniz parayı havale edeyim hemen! :6:

ya havle vela kuvvete:19:

kadın sığınma evleri var gidin oraya sığının!!! o zaman başınızıda açarsınız karışanınızda olmaz sunucu olur çıkarsınız karşımıza:60:

çok kaba bir tabir olmuş bu..
karşı tarafın ne yaşadığını bilemeyiz
belkı psikolojisi bozuk..
hiç olmamış..

Kusura bakmayın,kabalığımdan ötürü.
Netten bana para verin diyen birine nasıl bir kibarlık yapabilirim acaba?
Psikolojisi bozuksa bizden para toplamak yerine doktora gitmeli...

evden çıkarmadılar, başımı kapattılar, kimseyi görmedim sevgilim olmadı, tek arkadaşım duvarlardı diyosunuz,
sonra birini buldum onunla evlendim diyosunuz..
demekki birini bulabilecek imkanlar sunulmuş size, boşuna sitem etmeyin :27:

üstelik bu hayatı yaşayan biri olarak isteğiniz herhangi bir iş, ekonomik özgürlük fln değil; "sunucu" olmak..
bana konu gerçekçi gelmedi üzgünüm :51:

Son düzenleme:
Başkalarına bencil derken kendi bencilliğini görmüyorsun.

İnternete girebilecek durumun var ama bırak internete girmeyi en basit ihtiyaçlarını karşılayamayan insanlar var şu hayatta.

Asıl yardım edilmesi gereken insanlar onlar, sen armut piş ağzıma düş istiyorsun.

beni yanlış anladınız ve benim hayatım böyle geçti yani şunu demek istiyorum bencil derken kimse üstüne alınmasın sakın ben kimseyi bu zamana kadar kırmadım ve inciltmedim nedendiyse onu yaptım ezdiler beni kendimi savunmasını bilemdim bütün senem ağlamakla geçti böyle ailer bencil işte sen bu hayatı yaşıycan okuyamazsın kızlar okumaz evde oturur hangi cağda hangi devirde yaşıyoruz ya kusura bakmayın aileden şiddet gören intihar eden neden böyle olsunki yaşamaya hakları yokmu bu tür insanların ben üzülerek hayatımı sadece anlatıyorum ben ailemden şiddet gördüm ve beni okutmadılar abi demek istemiyorum ama onu okuttular ve beni ölesiye dövüyordu benim sucum neydi neden okumuş üniversite mezunu olsa ne olucakki kafası tarihten kalma ve beni intihar etmem için ilaç verdi al iç öl artık benim sucum kız olmakmış keşke böyle bi ailem olmaydı sigarayla beni yaktı milyonlarca insan madur kalıyo böyle ailer yüzünden kız evlatlarının olmasını istemiyorlar özür dilerim yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın evet doğrudur piskolijim bozulmuştur nasıl bozulmasınki artık

kimse para vermez burda:27:
hayal dünyasinda yasiyorsun sen, böyle giderse büyük hatalar yaparsin, sonunu iyi görmüyorum:25:

çok teşekkür ederim yazılarımı okuyup yardımcı olmaya calıştığınız için çok iyisiniz acaba arkadaş kalabilirmiyiz bi mahsuru yoksa

Back
X