- 3 Haziran 2014
- 2.340
- 882
- 168
- Konu Sahibi cotonprencess
-
Ben birinden ayrıldıktan sonra hem hayatımda birini istiyordum.hem de aman ya kim uğraşacsk kafam rahat diyordum.zor bir dönemdi
Bu sorunun çözümü umursamaz birini bulmakta.İki tarafta aman beyaa diye takılınca sorun ortadan kalkıyor.sorma ben de çok ikilemdeyim o konuda
tamam biriyle flört etmek istiyorum ama sevgili olunca da of bak yine daraldı içim sanki biri boğazıma ip dolayıp sıkacak bir dsha özgür hissedemicem gibi
Bu sorunun çözümü umursamaz birini bulmakta.İki tarafta aman beyaa diye takılınca sorun ortadan kalkıyor.
Erkek dedigin sıkmayacak zaten yahu bıraksa ben seveceğim zaten zorlayınca inat ediyorum delimiyim neyim..aynen başlangıçta beni çok sıkmaması lazım kaçacak deliğim olması lazım
hani istersen gidebilirsin havası olmalı
o zaman sakinleşiyorum deli dana modundan çıkıp
Erkek dedigin sıkmayacak zaten yahu bıraksa ben seveceğim zaten zorlayınca inat ediyorum delimiyim neyim..
Anam yasasin yalnuz deelmisim...benden bissuru varmis...
Benim ilişkim 5-6 ayı geçince ya evlenirsdk diye korkup bıraktığım oldu,terapiye ihtiyacım varkorkutmayacak ürkütmeyecek avını
union bile kurabiliriz
Benim ilişkim 5-6 ayı geçince ya evlenirsdk diye korkup bıraktığım oldu,terapiye ihtiyacım var
O tıkı atlayabilirim inşallah bir kere atladım sonu hüsrandı evlilik fobisi yarattı ben de.ay bu çok başka bir levelmış bana hiç olmadı ama şey oluyordu ya bir gün ayrılmak istersem nasıl ayrılıcam
bence o şundan kaynaklı giderek bağlandığımızı fark ettiğimizde panikliyoruz aslında ilişkide tam bir level daha atlayacağız ama bağlanma kaygımız başlıyor yani o tık noktasını atlattın mı bil ki ilişkin senin için güzele gidecek :)
O tıkı atlayabilirim inşallah bir kere atladım sonu hüsrandı evlilik fobisi yarattı ben de.
Beniçocuklaa ilginç ergenliğime geldi 19 da aileden gizli evlendim o zaman çıktığım çocukla,zaten ertesi günü pisman olmuştum 5 ay gibi bir süre icinde ayrıldım.O hukuki işlemler genç yaşta yıprattı beni ama pek evlilik olarak saymıyorum bir manyaklıktı yani..şimdi biriyle tanıştıgımda evlenmek mi dur bi dur bi kaç yıl geçsin modundayım.boşandınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?