- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.582
- 598
- 34
- Konu Sahibi cotonprencess
-
3 yıl benim için ömre bedelInanmiyorum benim evli halimsin:) bende tabi ki kova burcuyum ve henuz evlenmedim ama 3 yildir birlikteyim sevgilimle hic problem yok ama keske simdi degilde bi 5 yil sonra ciksaydi karsima ben cok sikiliyorum daha 21 yasindayim universitede ki cocuklarla bakisamiyorum bile gencligim elden gidiyoor
Çok hainiz ya ....kovaya hep rahat batar zaten her konudaInanmiyorum benim evli halimsin:) bende tabi ki kova burcuyum ve henuz evlenmedim ama 3 yildir birlikteyim sevgilimle hic problem yok ama keske simdi degilde bi 5 yil sonra ciksaydi karsima ben cok sikiliyorum daha 21 yasindayim universitede ki cocuklarla bakisamiyorum bile gencligim elden gidiyoor
3 yıl benim için ömre bedelSen sıkılmazsın bence korkma.
Ben kova da değilim ki niye böyleyim acaba.
3 yıl benim için ömre bedelSen sıkılmazsın bence korkma.
Ben kova da değilim ki niye böyleyim acaba.
Çok hainiz ya ....kovaya hep rahat batar zaten her konuda
Hayır yükselenim de değil, ama kovayla çok iyi anlaşırım. Ay burcuna bakmam lazım.vardır bir yerinde kovalık yüksele,ay burcu vs de
yaa 2 yili guzel gecti ama son 1 yil gecmiyorr. ve cok eglenceli bi ortamimiz var cunku benim ablamin sozlusuyle benim sevgilim en yakin arkadaslar:) tabi durum boyle olunca birlikte takiliyoruz eğleniyorz e tabi durduk yere ayrilamiyosun da cunku herkess baristirmaya calisicak surekli yuzyuze bakicaz fln oyle bi durum
Hayır yükselenim de değil, ama kovayla çok iyi anlaşırım. Ay burcuna bakmam lazım.
İşte benim için o çok güzel geçen süre maksimum 1 ay olduğu içinMutluluklar dilerim.
peki alışkanlık dedikleri şey oluşmadı mı sende..yani işte alıştım diyormusun..Bana aaa bu kocayi ben nerden bulcam gibi gelmiyo iste..herkes oyle dusunuyo da gerci esim icin.. sanki kadin kaliteliyse ve kendi ozelliklerinin farkindaysa istedigi kalitede adami her zaman bulur gibi geliyo iste...ne bileyim kaybetme korkum yok nedense hic bir erkegi..sadece annemi kaybetme korkum var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?