ozgurlugu ozlemek

Ama arkadaslar arasinda degil sevgiliyle kocayla olan iliskilerde hep bencildim..

Ay böyle şeyler dendikçe evlenmekten korkuyorum ya ben de sıkılırsam diye..

İlişki başlayana kadarki flört tatlı çünkü, gerisi sıkıcı

Gittim turkiyeye ayy diyo herkes cok ayri kaldiniz zor oluyodur...hehe diyemiyorum ki yooo ben sallamiom siz de uzulmeyin benim icin..
ee sen zerre tınlamıyomuşsun ya adamı..
hayır bende ne kadar seversem seveyim en geç 1ayda toparlarım olası bir ayrılıkta...bu konuda hep güvenmişimdir kendime hep de öyle olmuştur ...da sen ilişkideyken bitirmişsin içinde ...kendine bir iyilik yap derim...

Ozellikle karsidaki cok ilgiliyse boguyodu beni bekarken hemen birakiodum..veya onla cikiorum yaa baska birinden etkilenmeye basladim diyelim zeka genel kulturu yuksek hemen birakiyodum cocugu..hic uzulur mu uzulmezmi demeden..hatta birine dedim ki senin eski kIz arkadasin iyi kIzdi sen ona dön ben sIkIldIm senden dedim..eger dedim onlarla olmazsa donerik birbirimize..sora duydum ki yonlendirdigim kIzla evlenmis geri..bi de akIl veriyom haa

Ben birinden ayrıldıktan sonra hem hayatımda birini istiyordum.hem de aman ya kim uğraşacsk kafam rahat diyordum.zor bir dönemdi

benim kayıp abla/kardeş bulundu yeminle...

Hahahahah ne güldüm alemsiniz valla Süpersiniz özgüven müthişşş

Kova hatunu bizim gibi tiplerin avrupada yasamasi lazimdi..cevre baskisi biz kovalari tuketiyo anam...

özgürlük anlayışım değiştiği günden itibaren hiiiç özlemedim sadece gülümseme ve mutlulukla hatırladım

aman
Kova hatunu bizim gibi tiplerin avrupada yasamasi lazimdi..cevre baskisi biz kovalari tuketiyo anam...
çevreyi kim takıyordu bekarkene...
o değil de ben zerre duygu hissetmediğim adamla durmam..bence sende kocanı seviyorsun sadece özlemlerin ağır geliyor bu ara...

Bilmem ki kova hatunu yaa bi kere cok asik olmustum deliler gibi unide bes sene surdu sora okul bitti ise girdim ki anam etrafimda kosan bi suru adam var sogudum cocuktan biraktim...ya bu kIsIr dongu boyle devam ederse...kendimden korkmaya basladim.evet turkiyeyi isimi dostlarimi da cok ozluyorum o da ayri muamma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…