• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozgurlugu ozlemek

cotonprencess

mutlak mutluluk basarida gizlidir...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
249
148
48
Yaa ozgurlugumu basiboslugimu bekarlik gunlerimi birinden sIkIlInca pat diye bIrakabilmenin dayanilmaz hafifligini ozluyorum..hem de cokk..acep siz de ozluyonuzmudur ki

Dort yil dolacak...sIkIldIm evlilikten...allemm yaa beni niye kova burcu yarattin:((

Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..

Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de ole dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..

Senin sebebin kendinden, eşinden kaynaklı değil

valla ben de kocamla yaşadığımız başıboş günleri özlüyorum Hoppa
ne güzel gezerdik, tozardık, eğlenirdik zaman sınırlaması olmadan:confused:
Allah'a şükürler olsun harika 2 çocuğum var ama
2 çocuktan sonra herşey sınırlı oluyor maalesef
:confused:

Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..

evlilik öncesi ne kadar bir süre geçirdiniz? Bu arada alakasız ama İlber Ortaylı yı görünce gülesim geliyor:KK48:

Biraz da ondan kaynakli ...cinsellik babinda biraz daha fantastik ve renkli bi kisilik oleydi eyiydi...en azindan bu kadan kisa surede sIkIlmazdim..ama iste aşık oldugunu dűşűnūnce bazi farklılıkları goremiyosun..

2.5 senedir evliyim, bekarken ne kadar özgürsem şu anda da o kadar özgürüm. Çocuk olunca değişebilir belki bu durum.

Sizin sıkıntınız özgürlükle alakalı değil, ayran gönüllülükle alakalı. Normalde insanlar evlenmeye karar verdikleri insandan, hayat arkadaşlarından bir sebep olmadığı sürece sıkılmazlar. Sizinki yeni aşklar, yeni heyecanlar peşinde koşma isteği bence.

Aynen yaa cok guluorum ben de bu adamin cool durusuna ve komik cvplarina..evlenmeden oncemiz sadece 6 7 ay ...hem de ayni sehirde degildik..ben de dedim ulen daha uzun sure cikarsan sIkIlIrsIn cocuk zeki akIllI kaliteli yanIna yakIsIyo evlen gitsin..rus ruleti oynamIsIm meger:))

Bende ozluyorum :D koç burcuyum esim kova burcu guzel ikiliyiz seviyoruz ama evlilik bazi zaman cidden sıkıcı oluyor sevgili kalsaydik daha iyidi sanki :D

Back
X