- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
- 48
- Konu Sahibi cotonprencess
Yaa ozgurlugumu basiboslugimu bekarlik gunlerimi birinden sIkIlInca pat diye bIrakabilmenin dayanilmaz hafifligini ozluyorum..hem de cokk..acep siz de ozluyonuzmudur ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar oldu ki evleneli?Yaa ozgurlugumu basiboslugimu bekarlik gunlerimi birinden sIkIlInca pat diye bIrakabilmenin dayanilmaz hafifligini ozluyorum..hem de cokk..acep siz de ozluyonuzmudur ki
Anladım ben de seni, 30+ ve bekarım, ben de bir kova olarak. Aynen, estimi bırakıp gitmem lazım bir süre herkesi.Dort yil dolacak...sIkIldIm evlilikten...allemm yaa beni niye kova burcu yarattin(
özgürlük benim ilacım .Hak veriyorum size .Yaa ozgurlugumu basiboslugimu bekarlik gunlerimi birinden sIkIlInca pat diye bIrakabilmenin dayanilmaz hafifligini ozluyorum..hem de cokk..acep siz de ozluyonuzmudur ki
Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de ole dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..
Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..