• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgürlük alanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

akillikiz1789

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
51
53
88
Merhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Sadece haftasonum müsait biraz. Bugün dersim 5 te bitti, oğlumla gezmeye gittik ablama. İnanın hiç arkadaşım yok. Gidersem arada ablama gidiyorum o kadar. Eşimin 11 saat dersi vardı bugün. Eşimin dersinin bitmesine 5 dk kala eve geldim. Bana surat astı, kaba davrandı. Kalk sofrayı kur acıktım, erken gelseydin. Birsuru kalbimi kırdı. O sıkıldığında ben onu rahat bırakıyorum ama o bana evin elemaniymisim gibi davranıyor. Çok çok üzgünüm. Yemeğini yedi, eline sağlık bile demedi. Tek sebep, erken gelip sofrasını kurmamisim. Gitti yattı. Çok moralim bozuk

sizin verdiginiz tavizlerle o kendi ozgurluk alanini oldukca genisletmis. merak ettigim esinizle iletisiminiz bu rahatsizliginizi dile getiremeyecek kadar kötü mü, yoksa o sizin soylediklerinizi duymayacak kadar vurdumduymaz mi?

ögretmen denilince benim aklima hep empati yapabilen bireyler geliyor, siz esinizle yapabiliyorsunuz, o yapamiyor sanki.

Merhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Sadece haftasonum müsait biraz. Bugün dersim 5 te bitti, oğlumla gezmeye gittik ablama. İnanın hiç arkadaşım yok. Gidersem arada ablama gidiyorum o kadar. Eşimin 11 saat dersi vardı bugün. Eşimin dersinin bitmesine 5 dk kala eve geldim. Bana surat astı, kaba davrandı. Kalk sofrayı kur acıktım, erken gelseydin. Birsuru kalbimi kırdı. O sıkıldığında ben onu rahat bırakıyorum ama o bana evin elemaniymisim gibi davranıyor. Çok çok üzgünüm. Yemeğini yedi, eline sağlık bile demedi. Tek sebep, erken gelip sofrasını kurmamisim. Gitti yattı. Çok moralim bozuk
Bu cümleleri kuran bir öğretmen mi gerçekten ? Çok şaşırdım . İkinizde eşit şartlarda çalışıyorsunuz yemek neden sadece sizin görevinizde ? Bence buna bir dur demenin zamanı gelmiş . Alın karşınıza konuşun . Gerekirse iş bölümü yapın yazılı olarak . Sizde sosyallesin ,arkadaş edinin. Bu sizi çok rahatlaticaktir . Ayrıca onun özgürlük alanı var da sizin neden yok ?

Sonuçta siz de çalışıyorsunuz. Tüm gün evde yatıp sonra o gezmeden bu gezmeye atlamıyorsunuz. Bence eşinize uygun bir dille çok yorulduğunuzu ve arasıra sosyalleşmeye de ihtiyacınız olduğunu ifade edin. Ben hem hanımı çalışıp hem de evde eksiksiz kusursuz sofra bekleyen erkeklere uyuz oluyorum. Bugün benim eşim de yaptı buna benzer birşey. Saat 16da görevden geldim, biraz dinlendim, yemek hazır olduğunda saat 19du. 3 kap yemek koydum sofraya. Bu saatte yemek mi olur dedi. Üstelik kendisi bugün tüm gün evdeydi. Dedim öyle mi? O zaman zahmet edip bi makarna pişirseydin hiç değilse. Surat yaptım. Neyseki hatasını anlayıp özür diledi.

11 saat peşpeşe derse girdiniz mi? Hiç gezeniyorum deyip de bugünü seçmeniz çok mantıksız, başka zaman gezin, yemeği de bir gün önceden hazırlayın, gelemezseniz arayın ısıtıp yesin. Eşinizin yoğun çalıştığı günler plan yapmayın. O da sizi yorgun olduğunuz günlerde tolere etsin.

ayrıca hafta içleri bir kurumda da çalışıyor musunuz?ona göre yorum yapacağımmm

11 saat peşpeşe derse girdiniz mi? Hiç gezeniyorum deyip de bugünü seçmeniz çok mantıksız, başka zaman gezin, yemeği de bir gün önceden hazırlayın, gelemezseniz arayın ısıtıp yesin. Eşinizin yoğun çalıştığı günler plan yapmayın. O da sizi yorgun olduğunuz günlerde tolere etsin.
tonla para kazanmış adam.dışardan bir yemek söylemiyor.hem kaba hem de cimri

tonla para kazanmış adam.dışardan bir yemek söylemiyor.hem kaba hem de cimri
Şimdi ben de eşime yemek yok akşama demesem o da söylemez bunun cimrilikle alakası yok. Ben dışarıdan yemeyi pek sevmem, evde yemek hep olur. Eşi de hanımın bir planı vardır kesin diye düşğnmüş olabilir

Ee yani ne olmuş kocasına goremi yaşayacak, kadin çalısmıyor sanki hoş calısmasa ne olacak o gün canı yemek yapmak istememişte olabilir ne kıymetli kocalar var ya

Ee yani ne olmuş kocasına goremi yaşayacak, kadin çalısmıyor sanki hoş calısmasa ne olacak o gün canı yemek yapmak istememişte olabilir ne kıymetli kocalar var ya
Bu kıymet değildir saygıdır. O da yoğun çalıştığınız günlerde sizi tolere etsin yazdım ayrıca

Bu kıymet değildir saygıdır. O da yoğun çalıştığınız günlerde sizi tolere etsin yazdım ayrıca
Saygı neden hep erkeğe oluyormuş kadın ne süs bitkisimi kadında gezmek istemiş eşi saygı duyup yemek soyleseymiş aaa bak seyde olabilirdi eli ayağı var yumurta kırar yerdi mesela nasıl fikir

Sorun ders almalarıýdı cünkü
Tabiki sorun ,ikisi de cok yorulduğu icin anlayış azalıyor, geçirilen zaman azalıyor, iki tarafta ben cok yoruldum sen is yap mantığına düşüyor burada erkek daha hödük davranmış o ayri.Ama bu kadar yoğun çalışılan bir durumda sorun illaki olur ,bir günde 11 ders ne demek haberiniz var mi

Şimdi ben de eşime yemek yok akşama demesem o da söylemez bunun cimrilikle alakası yok. Ben dışarıdan yemeyi pek sevmem, evde yemek hep olur. Eşi de hanımın bir planı vardır kesin diye düşğnmüş olabilir
buna katılmıyorum.ev kadınıyım daima yemek bulunmaz evimde.adamın eli kolu yok mu yapsın bir şeyler yesin.mesela yarın dışardan yiyeceğim çocukla.yemek de yok evde kahvaltı sonrası çıkacağımm.neden bir adama göre yaşayayım tüm hayatımıı.istere kendisine de paket yaptırıp alıp geliyorum ya da kendi yapıp yiyor biz gelene dek

Saygı neden hep erkeğe oluyormuş kadın ne süs bitkisimi kadında gezmek istemiş eşi saygı duyup yemek soyleseymiş aaa bak seyde olabilirdi eli ayağı var yumurta kırar yerdi mesela nasıl fikir
Kadın yoğun çalıştığında da kocası hazırlar ödeşirler. Tolerans nedir size göre?

hah bende buna takıldım.
özel ders pahalı neticede.
elin armut topluyorsa dışardan söyle madem.
Kocama acıdım ben burdaki kadinları okudukça demek ki hiç sevmiyorum kocamı 🙁 bazen evde uzanırken arıyorum akşama ne yicez diyorum oda ben daha birsey yapmadım sorry diyor 🤣 saygiyada bak kocaya yemek yapmak 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X