- 20 Ocak 2010
- 48.775
- 188.466
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi akillikiz1789
Al geldi bi evde yatandaGözünüzü para mı bürüdü karılı kocalı? Bu ne hırs?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al geldi bi evde yatandaGözünüzü para mı bürüdü karılı kocalı? Bu ne hırs?
kudra öyle deme bir hesap yaptım 11 çarpı 150 eşittir 1650 tl 5 saat de kadın çalışmış 750 de o .holding gibi aileGözünüzü para mı bürüdü karılı kocalı? Bu ne hırs?
İyi hoş da bu para hayati kolaylastirmiyorsa ne işe yarıyorkudra öyle deme bir hesap yaptım 11 çarpı 150 eşittir 1650 tl 5 saat de kadın çalışmış 750 de o .holding gibi aile![]()
Ama bana da biraz garip geldi. Durumları sıkışık değilse kendilerini bu kadar yormaya değer mi? Ben istesem şu anki kazancımı ikiye katlarım. Ama dinlenmek için kendime zaman ayırıyorum. Ne gerek var kendini bu kadar paralamaya. Adam kadir kıymet de bilmiyor üstelikAl geldi bi evde yatanda![]()
kudra öyle deme bir hesap yaptım 11 çarpı 150 eşittir 1650 tl 5 saat de kadın çalışmış 750 de o .holding gibi aile![]()
Ben de özel ders veriyorum beybiler. Günde 4 saatten fazla öğrenci almam. Çünkü ne benim enerjim kalıyor ne çocuklara faydam ve tahammülüm kalıyor. Günde 11 saat ders veren hocaya çocuğunu gönderene acırım, parası havaya gider çünkü. Verim falan kalmaz.Al geldi bi evde yatanda![]()
Aha evde yatmıyormuşsun sen neyse ben kaldım siz devam edinBen de özel ders veriyorum beybiler. Günde 4 saatten fazla öğrenci almam. Çünkü ne benim enerjim kalıyor ne çocuklara faydam ve tahammülüm kalıyor. Günde 11 saat ders veren hocaya çocuğunu gönderene acırım, parası havaya gider çünkü. Verim falan kalmaz.
Yaptığı Cidden ayıp. Güzelce konuşun.Merhaba, hemen konuya gireyim. Eşim ve ben öğretmeniz ve evde özel ders veriyoruz. İkimiz de çok yoğunuz. Ama eşim benden daha fazla yoğun. Okula giden çocuğumuz var, onunla çoğunlukla ben ilgileniyorum. Eşim hep derste oluyor çünkü. Boş zamanlarinda özgürlük alanı sağlarım eşime, çıkar gezer arkadaslariyla buluşur. Bense çoğu zaman evdeyim. Ev işi, çocuğun dersi, ozelderslerim...
Sadece haftasonum müsait biraz. Bugün dersim 5 te bitti, oğlumla gezmeye gittik ablama. İnanın hiç arkadaşım yok. Gidersem arada ablama gidiyorum o kadar. Eşimin 11 saat dersi vardı bugün. Eşimin dersinin bitmesine 5 dk kala eve geldim. Bana surat astı, kaba davrandı. Kalk sofrayı kur acıktım, erken gelseydin. Birsuru kalbimi kırdı. O sıkıldığında ben onu rahat bırakıyorum ama o bana evin elemaniymisim gibi davranıyor. Çok çok üzgünüm. Yemeğini yedi, eline sağlık bile demedi. Tek sebep, erken gelip sofrasını kurmamisim. Gitti yattı. Çok moralim bozuk
İstediği yere gezmeye gitmekte özgür öncelikle. Eşi de 5 yaşında çocuk değil ki birisi önüne sofra hazırlasın koysun. Erkekleri biraz daha tepenize çıkarın isterseniz. Sanki elleri kolları yok. Bu kadın hayatında olmasaydı açlıktan ölecek miydi bu adam yani? Benim eşimin 14 saat çalıştığı oluyor bir kere olsun şunu önüme koy, şunu yap demedi. Saygı diyorum, önemli şey.11 saat peşpeşe derse girdiniz mi? Hiç gezeniyorum deyip de bugünü seçmeniz çok mantıksız, başka zaman gezin, yemeği de bir gün önceden hazırlayın, gelemezseniz arayın ısıtıp yesin. Eşinizin yoğun çalıştığı günler plan yapmayın. O da sizi yorgun olduğunuz günlerde tolere etsin.
Saygi ile ne alaka ya. Biri ile evlenince hayati paylaşmak için evleniyorsun. Ücretsiz aşçin, hizmetçin olsun diye değil.
Adam kendine yemek yapamiyormu? Bir makarnayi gectim, gerekirse tost yesin. Ne var bunda yaa? Kendine yemek yapamayan biri, saygidan bahsetmesin, onun özsaygisi bile yok çünkü.
işte zaten sorun orada.yaşamaya zaman kalmayacak kadar para hırsı var.hem öğrencilere de fayda az olur.4. 5. dersten sonra verimli de olunamazİyi hoş da bu para hayati kolaylastirmiyorsa ne işe yarıyor![]()
saat 00.43 olmuş yarın dışarı çıkacağım yemeğim de yok.hemen mutfağa mı koşsam pişirsem bir şeylerrr.Valla o kadar çalışıp bir de evin kölesi olmayın ya.
Kendinize böyle davrandırtmayın.
Çocuğunuzla biraz vakit geçirmişsiniz diye laf işitiyorsunuz. Olacak iş değil.
Çalışmıyorum, eşim bana bu cümleyi kursa sofra kurmayı bırak, lafı ağzına tıkıştırırım. İsterse açlıktan ruhunu teslim etsin umrumda olmaz.
1 yaşındaki bebe değil bunlar.
Siz çok yüz vermişsiniz. Yani adamın para kazanmak dışında bir vasfı yok. Ee onu sizde yapıyorsunuz?
Çocuğunuz gibi bir insanın daha sorumluluğunu alıp koca diye yanınızda gezdiriyorsunuz.
Böyle aciz yaratıklar ne oldum delisi oluyor.
Aslında böyle erkekler yerine kedi köpek alıp besleyin daha iyi.![]()
Tüm hayatını yaşasın demedim ki. Konu sahibi deseymiş dışardan söyle diye. 11 saat derse girmiş öğretmen direkt pert olur. Ev hanımları da her şeyi ğstüne alınıyor bu forumda ama kadın olsun erkek olsun insan çalıştığı gün yorulur ve bazıları hiçbir şeyi düşünmeeyyim ister. Bunu eşim de ben de yaşıyoruz. O gün az yorulan çok yorulana karşı düşünceli davranıyor. @NooptionBibibella
Şaka mısın sen? Nasıl kocanın önüne koyacak yemeğin yokken gezmeye gidersin? Koşşş şöyle 2,3 çeşit yap. Azıcık kocana saygı duysaat 00.43 olmuş yarın dışarı çıkacağım yemeğim de yok.hemen mutfağa mı koşsam pişirsem bir şeylerrr.şaka bir yana evimizde bile işte çalışıyor gibi şunu yap bunu yapma baskısı göreceksek vayy halimize