kızlar özgürlük sizin için ne ifade ediyor aşkta evlilikte hayatta
aşkta ve evlilikte hayatta..,üçündede özgürlük anlayışı,kişiye hayata bakışına,yetiştirilişine göre değişir. hayattaki özgürlüğü gelenekler ve kanunlar belirler.
aşkta ve evlilikte,yalnızken yaşadığıno özgürlüğü bulamayacağın aşikar.. mutlaka hareketlerin kısıtlanacaktık. eskiden kız arkadaşlarınla akşam yemeğine ve geç saatlerde eğlence yerlerine giden biriysen ,bunu artık yapabilmen çok zordur. istisnalar dışında.

.. artık sadece kendim diyemezsin.başkasının kuralları da vardır artık hayatında... giyimin saçın,başın,,sosyal hayatın,erkek arkadaşlarınla muhabbetin hep sorgulanacaktır..yine istisnalar dışında.

....evlilikte birde evliliğin sorumlulukları da buna eklenecektir. yemek,çocuk... diyemeyeceksin ,ben artık yemek yapmıyorum yada evi temizlemiyorum. çamaşırını yıkamıyorum.istisnalar dışında yine

..tek başına yada arkadaşlarınla başını alıp tatile çıkamayacaaksın... izin verilmez çünkü.. buda istisnalar dışında.

bu liste,uzaaaarrrrrrrrrr,gider.... elbetteki özgürlük bizler için çok şey ifade etsede ,hayatımıza birinin girdiğinde o,özgürlüğü bulamayacağımız kesindir.... önemli olan.dozunun ayarlanabilmesi....kişiye nefes aldırabilmesi.
..