- Konu Sahibi uglybetty89
-
Bir de eklemek istiyorum. Fazla mutevazi olmak bence Yaradana haksizlik etmektir. Niye surekli elestireyim kendimi yaratacagi en guzel sekilde yaratmistir O zaten.
Kusursuz insan olmaz ki hem. Eksikliklerden munezzeh olmak yalnizca O'na aittir.
Bende fazlasiyla mevcut o "ozguven belasindan"
Cok mu guzelim? Hayir. Gayet siradan bir tipim.
Her insan gibi bir suru de kusurum var ama cok seviyorum kendimi. Aynaya hayranlikla bakarim. Zaten sagim solum her tarafim ayna doludur.
Dunyada guzel bitmez ki guzelden daha guzeli var. Yani simdiki halimden daha guzel olsam yine benden daha guzelleri olacak. O yuzden baskalariyla kendini kiyaslamak falan cok anlamsiz bana gore.
Ben boyle oldugum icin kimse de tipimle dis gorunusumle alakali rencide edecek sozler soyleyemez.
Sakayla karisik cok guzelim kahretsin derim hep. Tekrarliyorum; cok mu guzelim. Bence hayir. Sana fotografimi gostersem belki de cirkin bulursun beni. Ama seviyorum iste kendimi. Ben sevince de baskalarinin soyledikleri anlamsiz oluyor.
Mesela hafif balik etli sayilabilirim. Kilo almaya cok musait bir yapim ve yuvarlak hatlarim vardir. Basenlerim biraz fazla ve gobegim var. Kisacasi zayif degilim. Biri kilo almissin deyince yada kilomla alakali elestiri yoneltince hayattaki en buyuk keyfimin yemek yemek oldugunu ve yuvarlanarak hareket edecek kivama gelmedikce asla diyet yapmayi dusunmedigimi soyluyorum. Bir daha gelmiyor elestiri falan :)
Kendinle barisirsan baskalarinin soyledigi sinek viziltisi gibi gelir.
Sev kendini. Baris aynalarla. Eminim sen de gayet guzelsindir.
Bundan sonra ben de boyle dusunucem
Kisa oldugum icin (165 falanim) guzel olmadigimi dusundum hep
Simdi zaten son zamanlarda 6 kilo verdim kilo problemim de yok
Sevicem kendimi ben degersiz miyim ki kendimi degersiz goreyim
Ohh
Sarisinim renkli gozluyum daha ne olsun yahu
Gidip patates kizartmasi yiyeyim bari
Hic yani daha ne olsun. :))
Ben de o civarlardayim. Hatta daha kisayim. 164 boyum. Kendimi kisa diye tavsir etmiyorum normalde. Kisasin diyenlere de "bodur tavuk her daim pilictir." diyorum. :))))
Biraz zugurt tesellisi ama iyi hissediyor insan kendini. :))
Aman yarabbi bende 163 üm yalnız mesele o değil senden öğreneceğim çok laf var böyle şakayla karışık gönderme yapanlara bayılıyorum açıkcası ben pek beceremiyorum
Benim tam anlamıyla tarzım budur. Ciddiye almadan, gülerek, tatlı tatlı laf sokunca tartışmaya da dönüşmüyor. :)
Bir tane daha var boyla alakalı tespit. Lise çağlarında, "boyum kısa kimse beni beğenmeyecek, kimse benimle evlenmeyecek." diye ağladığımda teselli olarak anneannem söylerdi. Biraz müstehcen. Yazsam mı ki acaba.. :44:
Benim tam anlamıyla tarzım budur. Ciddiye almadan, gülerek, tatlı tatlı laf sokunca tartışmaya da dönüşmüyor. :)
Bir tane daha var boyla alakalı tespit. Lise çağlarında, "boyum kısa kimse beni beğenmeyecek, kimse benimle evlenmeyecek." diye ağladığımda teselli olarak anneannem söylerdi. Biraz müstehcen. Yazsam mı ki acaba.. :44:
Tahmin etmistim merak edeceginizi. :))
"Yemekte kimyon, yatakta minyon" derdi. :$
Bilemeyecegim asli var mi yok mu. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?