• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ozguven eksikliği

Yaralikuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
99
105
53
41
Merhaba Kızlar,

Yakışıklı (bana göre değil bir kaç arkadaşımda bu yorumu yaptı) bir çocuktan hoşlanıyorum whatsapptan yazılışıyoruz ara sıra işle ilgili. Ama gel gör ki kendimi hiç beğenmiyorum, yakışıklı bir çocuk beni niye beğensin diyorum ozguvenim çok eksik, sanki beraber bir kahve içsek konuşma bitecek ve benden sıkılacak gibi hissediyorum. İkili ilişkilerde benzer durum yaşayanlar var mı?

Merhaba Kızlar,

Yakışıklı (bana göre değil bir kaç arkadaşımda bu yorumu yaptı) bir çocuktan hoşlanıyorum whatsapptan yazılışıyoruz ara sıra işle ilgili. Ama gel gör ki kendimi hiç beğenmiyorum, yakışıklı bir çocuk beni niye beğensin diyorum ozguvenim çok eksik, sanki beraber bir kahve içsek konuşma bitecek ve benden sıkılacak gibi hissediyorum. İkili ilişkilerde benzer durum yaşayanlar var mı?
Karşındaki de senin gibi insan ne bilik yemek yiyen WC giden yaşayan bir varlık kendini kimse ile kıyaslama senin yaptığını o da yapıyor bütün kâinat insana hayran muhteşem varliklariz öncelikle kendini sevmelisin hayatında mutluluklar dilerim:KK200:

Aman salla gitsin
Kimse kimseden üstün değil
Güzellik yakışıklılık da göreceli birşey
İnsanı güzel yapan huyu karakteri

Böyle çok tatlı ama ne bileyim hep çirkin erkeklerle çıkınca aslında iyi bir eğitimim ve kariyerim var ailem keza öyle. Böyle hissedersin ya sanki kendinde birşey eksiktir bulamazsın albenin mi yok derler öyle birşey işte.

Back
X