Konunda yapmiyorum dedigin ne varsa yapsan ozguvenli olursunHerkese iyi geceler.
Evet problemim özgüven eksikliği. Kendime hiç güvenim yok. Mesela kendimi güzel bulmuyorum. Evet çirkin de bulmuyorum ama güzel gelmiyorum kendime.
Makyaj yapmam eyeliner çekmişliğim çok nadirdir,giyinmesini de pek bilmem. Öyle saçını başını hergün yapan biri de değilim. Alımlı bulmuyorum da kendimi.
Sevgilim benime beni çok beğendiğini de söylüyor. Hatta olur mu kız seni çok beğeniyorum ve kıskanıyorum da diyor ama ben kendime yeterli gelmiyorum.
Ergen felan da değilim eşşek kadar kızım ama hala sosyal medyada şık giyinen güzel bi bayan görsem imreniyorum.
Kısacası özgüvensizim.
Belki de bu yüzden sevgilimi çok kıskanıyorum.
Bana özgüvenimi sağlamam için önerileriniz neler ?
Ya aslında hiç dikkat çekmeyen biri de değilim. Bu zamana kadar tanışmak görüşmek isteyen insanlarda çok oldu. Ama özgüvenim hiç yok.Çirkin olsan Sevgilin olmazdı . .
Kendine biraz güven . .
Ya aslında hiç dikkat çekmeyen biri de değilim. Bu zamana kadar tanışmak görüşmek isteyen insanlarda çok oldu. Ama özgüvenim hiç yok.
Kendimi alımlı bulmuyorum. Yani gerçekten dikkat çekici birşey yapmıyorum beki de bu yüzden. Ve epey özgüvensizim.Ozguvensizlik değil ki bu.
İlginiz yoktur.
Her kadın şık, alımlı olmak zorunda değil.
Kısa süreli bir boşluk hissine kapılmışsınız gibi geldi.
Maddi durumun varsa bir kaç güzel kıyafet al, evde ki makyaj malzemelerini kullanarak sevgilinle buluşacağın gün güzelce süslen baktin hoşuna gidiyor sürekli yaparsın :)
Çok sorun haline getiriyorsan kişisel gelişim kitaplariyla bunu yenebilirsin. Hem de kitap okumuş olursun.
Sevgilin seni beğeniyor.
Demek ki güzelsin
Önceden çok okurdum son 3 4 yıldır hiç okumuyorum. Teşekkür ederim ilk fırsatta tekrar okumaya başlarımOlduğu Gibi ol . .
Kendine güven. .
Kişisel Gelişim kitapları okuyabilirsiniz. .
Doğru diyorsunuz haklısınız ama içimden gelmiyor kiKonunda yapmiyorum dedigin ne varsa yapsan ozguvenli olursun
Kendimi alımlı bulmuyorum. Yani gerçekten dikkat çekici birşey yapmıyorum beki de bu yüzden. Ve epey özgüvensizim.
+1 ehh ablan star bebegimHatta su kerimcan durmaz benden bakimli ayol :)
Elleri falan ne guzel zarif+1 ehh ablan star bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?