- 1 Nisan 2022
- 2.857
- 1.669
- 83
- 38
MerhabaKızlar selam
Çoğu yerde bir toplumda yada bir yerde kendimi tam ifade edemiyorum ya dinlenmiyorum yada öyle sessiz kalıyorum sanırım bu özgüveni eksikliği . Çok kitap okudum zamanında şuan işimden dolayı elime alamıyorum ama . Bunu nasıl yenebilirim . Anlıyorum ama kendimi anlatamıyorum. Kendimi bir sohbet anında bi durumda ifade edemiyorum doğru cümleleri bulamıyorum. Evde böyle değilim . Ama bir arkadaş ortamında işyerinde vs . Yani bazı insanları görüşüyorum çatır çatır o kdr insanın önünde sunumlar toplantıda konuşmalar ama ben yapamam gibi .. belki iş yerimde de sorun budur .
Daha önce konu açmıştım özgüven eksikliğinden kaynaklandığını herkes yazdı farkındayım . Ama sanırım ben takıntı bi insanım . Yöneticimle de sorun yaşıyorum sürekli son dakika yumurta dayanınca söylüyor her şeyi ve yetiştirmemi istiyor bende takıntı haline getiriyorum sürekli . Hala otel ile ilgili bilgi vermedi vize çıkarmam lazım nasıl yetişecekse öncesinde bilet bakmam gerekecek fln. Vize başvurusu için vip ödeme yapmak durumunda kaldım ona söylemeden illa bak çözüm bul dedi diye ve hepsi onun yüzünden üstüste geldi bayram arifesi nasıl yetişecek bilmiyorum