özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

Bayanlarrrrrrr suan bır kayısılı cay daha ıcıyorum

Aksam ıcınde tavuk salata ve yesıl cay tuketecegimm

:)) canımmm amiiin Allaahım hepımıze yardımcı olsun ınsallaaah .. senındee fazla kılon yoook zateeen insallaaah kısa zamanda kalıcı olarak zayıflarızzz :))

Evet kuzum ya tam şişmanda değilim tam zayıfta değilim ama haklısın vazgeçmek yok yiyeceğimiz iki fazla lokma mı güzellik mi :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

akşam yemegi planladıgım gibi lahana yemegi olmadı ama yazayım hemen

yemekten önce 1 bardak yeşil kahve

akşam yemegi

1 kepçe mercimek çorbası

3 yk patlıcan püresi

3 ızgara köfte

2 yk pilav

bir miktar yagsız salata

yemek üstüne de sade maden suyu içtim

karnım fazlasıyla tok ama gözüm aç sürekli bişeyler yemek istiyorum nasıl bastıracagım ben kendimi yaaa

geç uyandım hafta sonu olduğu için menüm :)

öğle 13:30

menemen
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
1 dilim eti form kızarmış kepekli ekmek
1 parça kaşar peyniri (çok küçük)
1 zeytin
1 domates
1/2 salatalık
1 bardak şekersiz çay

ara 16:30
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 domates
1/2 salatalık

akşam 20:00
bir porsiyon mercimek çorbası
1/2 porsiyon patlıcan yemeği
bir tabak yoğurt
bir dilim kepek ekmeği

ara 22:00
2 kuru incir

2 fincan yeşil çay 2 lt su

Kızlar gece acıkanız var mı :)
Şu açlığımı nasıl bastıracam uykum gelmiyo ya

Kızlar gece acıkanız var mı :)
Şu açlığımı nasıl bastıracam uykum gelmiyo ya

geceleri bende de oluyor öyle yaa gerçi benm saat 9 gibi açlık hissettim biraz çilek yedim o şekilde geçirdim, ama gece yatma saatinde acıkmış olsaydım salatalıkla falan geçiştirridim sanırım :44: ya da bol su içerek mideyi şişirir onu kandırırdım

herkese günaydınn

bugun babamın birlikte kahvaltı yapası tutmuş o yuzden yeşil kahveyi aç karnına değil tok karnına içebildim :26: kahvaltımı yazayım hemen

1 dilim esmer ekmek

3 ince dilim sucuktan oluşan sucuklu yumurta

domates + salatalık

1 küçük parça kaşar peyniri

saat 9.30 da yaptım kahvaltımı. 11.30 da da az sütlü neskafemi içtim ve küçük bi parça çikolata yedim ( 57 kaloriymiş ) öğle yemegimde bu sefer kesinlikle lahana yemegi

Kendimi hiç kandıramıyorum :) sanki ekmek olmasa doymayacam gibi

menüm :)

hafta sonu ve geç kalktım yine :)

öğle 14:00
iki dilim kepek ekmeği ve bir dilim kaşar ile yapılmış tost
bir bardak yarım yağlı süt
iki kuru incir

akşam 17:30
bir tabak ıspanak yemeği
bir tabak yoğurt

ara 20:30
bir kuru incir
bir avuç fındık

2 lt su
1 saat pilates

Merhaba çıtır adayı bayanlar...
Günün özetini geçiyorum:Sabah:1 simit malesef işte kahvaltı yaptığım için...Öğle:3 köfte,2 kaşık patates salatası,yarım kase çorba...Akşam:1 dilim yaş pasta,1 soda...1 saat yürüyüş...Bugün fazlaca yemişim ((

Son düzenleme:
Senin listen nasıl biraz bilgi verirmisin

3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde benim menulerim.. kahvaltıda herşeyden hyiyebiliyorsun yaglı olmadıgı sürece tabi. 3 dilimde ekmek var aslında ama ben 3 dilim yiyemiyorum 1 dilim kesiyor beni :26:

ara öğünlerin birinde süt veya turevi şeyler var, birinde meyve var, birinde de eti form biskuvileri gibi bişeyler veya ince bir tost var :26:

öğle ve akşam yemeginde ya çorba yada makarna pilav vb. yanına sebze yemegi, bir miktar et ve salata var, hatta ekmek bile verdi ama o ekmekleri de yiyemiyorum ben :26:

aslında tamı tamına bu listeyi uyguladıgım zamanlarda çok güzel kilo veriyordum ben ama şuan arada uymayanbazı şeyler oluyor malesef, o yuzden uyabildigim kadar yiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…