özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

Listen çok güzelmiş...

sağol canımmm
hepimiz süperizzz hepimizzzzzz

yaza kadar değil, yaza incecik gireceğizzzzz

kabanlarımızla birlikte yağlarımızı da atacağızzzzz

herşey bizim elimizdeeeeeeeeeee

Ne güzel arkadaşlar sizleri böyle azmli görünce bende cosuyorum...

Merhaba arkadaşlar dün giremedim(
Topiğe yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...:119::119::119::119::119::119:

Güne gene 1 şişe su ile basladim birazdan da yulaf yicem sut ile birlikte

Günaydın kızlar
Uyanınca 2 bardak ılık su içtim şimdide bi kase gevrek yedim.
Bi yerden başlamak lazım :)

çayı içmedin mi yine?

ya kuzu benim kilom dün kiyle aynı :26:

Oglen ve aksam iciyorum cnm

Kilo bnce yesil kahveden gitmedi cnm senin bir suredir durmustu dedin yaaa birden harekete gecti herhalde :26:
Bi dr hergun tartilma yaaa

Oglen ve aksam iciyorum cnm

Kilo bnce yesil kahveden gitmedi cnm senin bir suredir durmustu dedin yaaa birden harekete gecti herhalde :26:
Bi dr hergun tartilma yaaa

neden öğlen ve akşam ?

evet birde regli dönemim şişkinlik var :26:

ne yapacağım şimdi bir fikrin varmı?

Son düzenleme:
Uc gundur uc kilo vermis buluaktayim tam 76 :) ama yatak dosek hastayim fena soguk algnligi budurumda hicbise yiyemiyorum zaten iyilesince umarim geri almam

neden öğlen ve akşam ?

evet birde regli dönemim şişkinlik var :26:

ne yapacağım şimdi bir fikrin varmı?

Sabahlari wc den cikamiyorum oglene kadar isteyim kizim millete karsi durmadan wc ye gitmek

Reglin bitince direk dusuyor kilo zaten cnm bol su ic suan

Uc gundur uc kilo vermis buluaktayim tam 76 :) ama yatak dosek hastayim fena soguk algnligi budurumda hicbise yiyemiyorum zaten iyilesince umarim geri almam

3gunde 3 kg cok degil mi :26:

Sabahlari wc den cikamiyorum oglene kadar isteyim kizim millete karsi durmadan wc ye gitmek

Reglin bitince direk dusuyor kilo zaten cnm bol su ic suan

kız biliyormusun dün suyuda az içmişim

şimdi yulafımı yiyeyim öğlen tavuk haşlama yerim akşam yine aynı :26:

Ben cok hizli kilo veriyorum isteyince ama oglum dogduktan sonra hep aldim Hic dikkat edemedim o emdikce benim elim ayagm titrigodu ister istemez yiyodum ama simdi tutuyorum kendimi ben bir ayda on kilo verdigimi biliyorm

Ben cok hizli kilo veriyorum isteyince ama oglum dogduktan sonra hep aldim Hic dikkat edemedim o emdikce benim elim ayagm titrigodu ister istemez yiyodum ama simdi tutuyorum kendimi ben bir ayda on kilo verdigimi biliyorm

nasıl veriyordun 10 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…