ÖzGüven sorunsalı.

Teşekkür ederim evet hala geliştirmenin yolu arıyorum bu benım için önemli olduğu düşünüyorum kendıme fayda sağlayacak yol arıyorum bilmiyorum ben herşeyı denedım hareketlerim beden dilim içtenlikle yapıyorum yapmacık hiç sevmem sevemem nasılsam öle davranıyorum o yüzden anlamak istemıyorlar kendılerı yapmacık oldukları için Görmek istemiyorlar

Bazen mutsuz bazen mutlu oluyorum bipolar zor bir hastalık kendimde olamıyorum bir em iyisi yapma peşindeyim kendıme fayda sağlasam başkalarına da fayda sağlayabilirim diye düşünüyorum geliştirmek istiyorum bunu baya bi ne bilim anlatmak istiyorum çevremi genişletemiyorum benım amacım sağlam dostlar bulmak. Yok ki sağlam dost ne bilim öz güven sorunu bu adım atamıyorum zorlanıyorum baya.

Çevreniz çok kötü.
Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır. Bunu bilemeyecek kadar cahil bir çevreniz varmış.
Bence buna üzülmeyin.
Sonuçta sizin elinizde olan birşey değil.

''EL ALEM NE DER'' sözü kadar duvarları yüksek bir hapishane yok.

bu duvarı aşabildiğiniz gün; özgüvenin ve özgürlüğün ne olduğunu anlayacaksınız.

size yapılan her eleştiriyi lehinize çevirmenin yolları var.

şu an vaktim kısıtlı. isterseniz daha sonra biraz daha açabilirim buradan...

Bune yahu
Bunlar ne biçim sözler.. kimin haddine soylemek.
Bence gerekenleri söylemekte gec kalmissin migicim.
Kendine gel ve bu insanlari enerji alanindan bi şekilde yolla.

Bune yahu
Bunlar ne biçim sözler.. kimin haddine soylemek.
Bence gerekenleri söylemekte gec kalmissin migicim.
Kendine gel ve bu insanlari enerji alanindan bi şekilde yolla.
valla bak ben bana hadsizlik yapana direk sölemem gerekiyor bunu iyi beceremiyorum..
ne diyecegimi aklıma gelmiyor. bişey demedikçe daha üzerime düşüyor

valla bak ben bana hadsizlik yapana direk sölemem gerekiyor bunu iyi beceremiyorum..
ne diyecegimi aklıma gelmiyor. bişey demedikçe daha üzerime düşüyor
Sana bunlari söyluyorlarsa tek sebebi
Suskunluģundur zaten
Sukut altin dir ama yeri geldimi dur diyiceksin bir kere tam konuşucaksinki 2nciye cesaretleri olmasin.
Yani bu söylenenler cok hadsiz.
Kendini sev seni kimsenin uzmesine izin verme
Illa bagirman gerekmez
"Tavir" cok onemli. Bi bakişinla bile anlarlar sen anlatmak iste yeterki.

ben onu beceremiyorum insanlar çok değişik..
bilmiyorum herşeyi istiyolar devir degişti

ben onu beceremiyorum insanlar çok değişik..
bilmiyorum herşeyi istiyolar devir degişti
Herşeyi isteyen kendj çabalar kendi yapar.
Başkasina çamur atan herseyi istediğinden yapmaz
Senin birseyleri yapmak istemen hoşlarina gitmez ondan yapar.
Koyvermissin. Tamam koyver ama gercekten yollayiver kafandan.
Soyleyeni paketlerim cok sıkı baģlarim daha paketlediğim yerden cikamaz

Canım benim anneannemin de işitme problemi var ve gayette iyi konuşuyor bence sen etrafindaki insanlar tarafından anlaşımıyorsun boşver kimseyi takma hayat kimseyi takmayınca daha da güzel oluyor buna inan

çaba? bütün mesele bu ve biliyorumki sen bu mesajıda görmiceksin/görmezden geleceksin....hayat şikayetle geçmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…