bilmiyorumNe zamandır böyle hissediyorsunuz?
nerede değiştirecektim ki gözümün önündeler.bu ne biçim çevre yahu bence çevreni değiştir.
iş arkadaşı mı aile mi kim bunlar? muhabbeti azaltabilirsin.nerede değiştirecektim ki gözümün önündeler.
Hayır canım fazla olan hiçbirşey yok. Cafe ye gidenlerin senden ne fazlası var bunu bir düşünsen belki yardımcı olurselam kızlar..
içimi dökmek istedim...;
30 yaşındayim... işitme Engelliyim yazdiklarimi iyi anlayamiyorsaniz kusura bakmayin bunun engel ile ilgisi yoktur.
sadece ben yaşadıklarimi anlatmak istiyorum...
bana gelen diyalojlari
Sen çok cahilsin...
konuşmayı beceremiyorsun..
konuşmayı bilmiyorsun...
muhabbet bile edemiyorsun..
nasıl başlayacagini bilmiyorsun..
nasıl iletişim kurmayı bimiyorsun...
anlamazsin hiç bişeyden...
bunlar çevremden duyduklarim...
evet topluma giremiyorum çekiniyorum...
anlamaz beni diyorum..
bilmiyorum evet..
çocukken yaşadığım o hayat dolu enerjim gitmiş..
hiç bişey hissedemiyorum artık...
hiç bişeyden keyf alamiyorum...
hiç bişeyden mutlu degilim...
mutlu olmak istiyorum....
konuşmak derdimi anlatmak istiyorum anlayan yok...
eşime anlatsam oda cıks... anneme anlatsam cıks...
güvenemiyorum özgüven sorunum var.
nasıl yapacagim bilmiyorum artık topluma girmek istiyorum bi cafeye gidip kahve içmek istiyorum..
çok şey istiyorum galiba....
Ölümden başka herşeye çözüm vardır kendi adıma her zaman böyle düşünüyorum .. Olmuyormu tekrar tekrar denerim ama pes etmem siz de öyle yapın , önce utanmamakla başlayın insanlarla iletişim kurmaya çalışın ama bunu yaparken acaba komik mi oldum acaba anlatabildim mi acaba beni anladı mı diye kafanız da kurmayın , kimse kimse den daha değerli yada daha değersiz değil gercekten sizin eksikliğiniz bu yönde olabılır ki işitme engelli olduğunuzu yazmışsınız başkalarının da eksikleri var emin olun sadece sizin kadar hassas değiller ve açığa vurmuyorlar kimse dört dörtlük değilbilmiyorum
hiç muhabbetim bile yok..iş arkadaşı mı aile mi kim bunlar? muhabbeti azaltabilirsin.
ne bilim kafa dagitmek cafeye gidip elimdeki sigara kahve..( sigara içmiyorum başlamak istiyorum da çekiniyorum...)Hayır canım fazla olan hiçbirşey yok. Cafe ye gidenlerin senden ne fazlası var bunu bir düşünsen belki yardımcı olur
HEMEN HEMEN HERKES DİYOR AİLEM DEMEDİ.Bu saydıklarınızı size kim diyor, aılenız mı arkadaslarınız mı?
ben çekingen biriyim ne bilim konuşmaya alışkın degilim alıştım mı konuşurum. güvensizlik sorunu yaşıyorum.Ölümden başka herşeye çözüm vardır kendi adıma her zaman böyle düşünüyorum .. Olmuyormu tekrar tekrar denerim ama pes etmem siz de öyle yapın , önce utanmamakla başlayın insanlarla iletişim kurmaya çalışın ama bunu yaparken acaba komik mi oldum acaba anlatabildim mi acaba beni anladı mı diye kafanız da kurmayın , kimse kimse den daha değerli yada daha değersiz değil gercekten sizin eksikliğiniz bu yönde olabılır ki işitme engelli olduğunuzu yazmışsınız başkalarının da eksikleri var emin olun sadece sizin kadar hassas değiller ve açığa vurmuyorlar kimse dört dörtlük değil
Tek tek ayıklayın etrafınızdan bu tur insanlarıHEMEN HEMEN HERKES DİYOR AİLEM DEMEDİ.
Rica ederim başlama. Çünkü sigara içen insanlar içmeyenlere göre daha mutsuz agresif ve gergin oluyor. Hazır içiyorsun başlamak niye? Nefesin saçların ellerin üstün kokar, dişlerin sararır ve cildin matlaşıp sağlıksız görünür. ve haliyle bir ortama girdiğinde itici olursun. Ona vereceğin parayla şöyle güzel bir parfüm al. Güzel kokmak insanlara herzaman çekici gelir ve birçok insan size daha olumlu yaklaşmasını sağlar. İlk intiba herzaman önemlidirne bilim kafa dagitmek cafeye gidip elimdeki sigara kahve..( sigara içmiyorum başlamak istiyorum da çekiniyorum...)
herkes çok degişti..Dışarıdan güçlü görünenler içten içe korkak olabilirler, kabukları olabilir. Siz çevrenize karşı çok hassassiniz. Bazen anlamamazliktan gelmek gerekir. Hayat seni yere serdiğinde sadece mücadelene devam etmen gerekir. Hayatında bir amacın olmalı. Çok önemli olması gerekmez. Küçük bir şey ama bir amaç olmalı. Bir amacın olduğunda ve ona odaklandığında dışarıda ki gürültü azalır. Yalnızca sen kalırsın.
Bana kalırsa önce psikoloğa gidin , buraya yazdığınız gibi anlatın onada bu durumu yenmeye yardımcı olmak için destek olacak ilaç desteği verebilir belkiben çekingen biriyim ne bilim konuşmaya alışkın degilim alıştım mı konuşurum. güvensizlik sorunu yaşıyorum.
önceden böle degildim..
Cafe ya da bir topluma girmeye engel biri mi var hayatinda?Git ne yapmak istiosan yap.Bir kursa yazil belediyelerin bir cok kursu var kaynasmak icin mesgul olmal icin harika yerler.Yerinde durup mucize bekleme hayattan nerde hareket orada bereket demi?selam kızlar..
içimi dökmek istedim...;
30 yaşındayim... işitme Engelliyim yazdiklarimi iyi anlayamiyorsaniz kusura bakmayin bunun engel ile ilgisi yoktur.
sadece ben yaşadıklarimi anlatmak istiyorum...
bana gelen diyalojlari
Sen çok cahilsin...
konuşmayı beceremiyorsun..
konuşmayı bilmiyorsun...
muhabbet bile edemiyorsun..
nasıl başlayacagini bilmiyorsun..
nasıl iletişim kurmayı bimiyorsun...
anlamazsin hiç bişeyden...
bunlar çevremden duyduklarim...
evet topluma giremiyorum çekiniyorum...
anlamaz beni diyorum..
bilmiyorum evet..
çocukken yaşadığım o hayat dolu enerjim gitmiş..
hiç bişey hissedemiyorum artık...
hiç bişeyden keyf alamiyorum...
hiç bişeyden mutlu degilim...
mutlu olmak istiyorum....
konuşmak derdimi anlatmak istiyorum anlayan yok...
eşime anlatsam oda cıks... anneme anlatsam cıks...
güvenemiyorum özgüven sorunum var.
nasıl yapacagim bilmiyorum artık topluma girmek istiyorum bi cafeye gidip kahve içmek istiyorum..
çok şey istiyorum galiba....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?