Özgüven sahibi olmak ve umursamaz olmak aynı kavramlar mı? Bu daha çok umursamak ile ilgili geldi bana. O zaman her umursadığımız insanın yanında özgüvenimiz düşüyor olmalı. Bilmiyorum bana cevabınız mantıklı gelmedi tabii herkesin kendi düşüncesi, samimi kelimesi yanlış oldu. Çünkü özgüvenli insanlar asıl kendileri merkezde gibi davranıyorlar bana göre.
Mesela sinifta arka sirada otururken sikinti yasamiyoruz ama sinifin onune cikinca ya da kalabalikta gozler bize donunce sikinti yasiyoruz. Cunku kendimize dair farkindaligimiz artiyor. Neyse guzel bir sekilde ifade edenemis olabilirim ama diger insanlarin derdi ben degilim fikrini ne kadar icsellestirirseniz o kadar ozguveniniz artacak, davranislariniz daha rahat hale gelecek.
Kullanmayın zaten. İnsanlar sizce neden sosyal medyada?? Buradan toplaşıp araştırma yapmaya mı gidiyoruz? Vakit geçirmek, hoş sohbet. Ama biriyle konuşma fazla ilerliyor ee orada da görüşmek istiyor ama ben korkudan kabul etmiyorum ve konuşma bitiyor. Anlatmak istediğim bu.
Peki vakit geçirmek için neden tanımadığın insanların sohbetine ihtiyaç duyuyorsun? Nesi hoş sohbet olabilir tanımadığın insanlarla mesajlaşmanın? İnsanlar sosyal medyada tanıdıklarından haber almak, onlarla iletişim kurmak için varlar diye biliyorum ben, tanımadığın insanla hoş sohbet etmek için değil sosyal medya. Neyse, sana sosyal medyadaki profillerle iyi sohbetler.
Peki vakit geçirmek için neden tanımadığın insanların sohbetine ihtiyaç duyuyorsun? Nesi hoş sohbet olabilir tanımadığın insanlarla mesajlaşmanın? İnsanlar sosyal medyada tanıdıklarından haber almak, onlarla iletişim kurmak için varlar diye biliyorum ben, tanımadığın insanla hoş sohbet etmek için değil sosyal medya. Neyse, sana sosyal medyadaki profillerle iyi sohbetler.