- 27 Mayıs 2015
- 2.044
- 6.734
Herkese merhaba..Sorunum küçüklüğümden beri bi türlü toparlayamadığım özgüvenim.Aslında kendime güveniyorum.Kültür,sanat,bilim ne biliyim daha bir sürü şey hakkında yeterince bilgi sahibiyim.İnsanlarla iletişimimde de hiç bir sorun yok.Amcalarım küçüklüğümden beri sürekli dalga geçecek bir şeyler bulurlardı.Oje sürmeme,giymeme,gezmeme her şeye karıştılar.Yok çirkinsin yok şöylesin yok böylesin diye diye psikolojimi mahvettiler.Çirkin değilim kesinlikle ama olsamda farketmez ki bu söylenenlerden sonra kuyruğu dik tutmak bir türlü nasip olmuyor.Alınmayım diyorum şaka yapıyorlar diyorum ki gerçektende güzellik çirkinliği gram umursayan biri değilim.Ama gelin görünki sabır taşı çatlıyor.Saçımı ombre yaptırdım.Herkes bayıldı çoğu kişi kuaförümü sordu.Amcalarımınsa demedikleri laf kalmadı.Hiç olmamış,çingen gibi olmuş..1 olur 2 olurda her gördüğün yerde söylenmezki.Hemde sanane yahu sanane.Ben şimdiye kadar ne çirkinim dedim ne de güzelim.Güzelim diyecek özgüven yok zaten.Bunlar hariç herkes beni çok beğenir.İnsanın siniri bozuluyor,olur olmaz kafaya takıyorum.Kaç saat ağladım bugün küçüklüğüm geldi gözümün önüne..Kendi kızlarına her şey serbest bana gelince dalga geçecek yer ararlar.Ne yapsam da sustursam ?