Özgüvene ihtiyacım var..

Gizemlikiz90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
271
98
28
29
17 yaşındayım.
Kendime karşı özgüvenim yok. Daha gençsin falan diyeceksiniz biliyorum. Ergenlikte olur böyle şeyler ama intihara sürüklüyor bu durum her insani sürükler. Mesela bi elbise giyemiyorum 66 kiloyum. Bi anda ağlayabiliyorum. Lise 3. Sınıfa geçtim. Ben mezuniyetime filan gitmicem. Belki üniversiteyi hiçbi zaman kazanamam. Kişiliğinden değilde dış görünüşümden nefret ediyorum. Mesela hic teklif eden bile olmadı. Çirkin değilim tek kilom var. Kim ne yapsın beni onca nice güzeller varken beni niye seçsin diye düşünüyorum. Sevgili benim için büyük bi eksiklik değil ama insanda begenilmek ister. Psikologa gitmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum. Ama gidemiyorum 18 den küçüğüm ve annemler beni anlatsam da anlamaz bir suru soru sorarlar. Kimsenin beni anlamasını beklemiyorum zaten. Belkide omur boyu boyle yalnizligimda boğulur giderim. Bugün olmazsa yarın intihar ederim.

17 yaşındayım.
Kendime karşı özgüvenim yok. Daha gençsin falan diyeceksiniz biliyorum. Ergenlikte olur böyle şeyler ana intihara sürüklüyor bu durum her insani sürükler. Mesela bi elbise giyemiyorum 66 kiloyum. Bi anda ağlayabiliyorum. Lise 3. Sınıfa geçtim. Ben mezuniyetime filan gitmicem. Belki üniversiteyi hiçbi zaman kazanamam. Kişiliğinden değilde dış görünüşümden nefret ediyorum. Mesela hic teklif eden bile olmadı. Çirkin değilim tek kilom var. Kim ne yapsın beni onca nice güzeller varken beni niye seçsin diye düşünüyorum. Sevgili benim için büyük bi eksiklik değil ama insanda begenilmek ister. Psikologa gitmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum. Ama gidemiyorum 18 den küçüğüm ve annemler beni anlatsam da anlamaz bir suru soru sorarlar. Kimsenin beni anlamasını beklemiyorum zaten. Belkide omur boyu boyle yalnizligimda boğulur giderim. Bugün olmazsa yarın intihar ederim.
Ergenlik. Birkaç seneye geçer merak etme. Kafanı sevgiliye değil derslere yor. Böylece üniversiteye de girersin. Orda sevgili de yaparsın. Bak bütün sorunların çözümü derse çalışmaktan geçiyo.

kendini bu kadar hırpalayacagına bi spor salonuna yazıl güzel güzel zayıfla,orda arkadaş da edinirsin hem. spor yapmak depresyonu da engelliyor.

ayrıca teklif etmesinler boşver yalnızlık daha güzel kafan rahat en azından :halay:

önce okulunu bitir,güzel bi üni kazan bak o zaman nasıl peşinden koşuyorlar.

17 yaşındayım.
Kendime karşı özgüvenim yok. Daha gençsin falan diyeceksiniz biliyorum. Ergenlikte olur böyle şeyler ama intihara sürüklüyor bu durum her insani sürükler. Mesela bi elbise giyemiyorum 66 kiloyum. Bi anda ağlayabiliyorum. Lise 3. Sınıfa geçtim. Ben mezuniyetime filan gitmicem. Belki üniversiteyi hiçbi zaman kazanamam. Kişiliğinden değilde dış görünüşümden nefret ediyorum. Mesela hic teklif eden bile olmadı. Çirkin değilim tek kilom var. Kim ne yapsın beni onca nice güzeller varken beni niye seçsin diye düşünüyorum. Sevgili benim için büyük bi eksiklik değil ama insanda begenilmek ister. Psikologa gitmek istiyorum ilaç kullanmak istemiyorum. Ama gidemiyorum 18 den küçüğüm ve annemler beni anlatsam da anlamaz bir suru soru sorarlar. Kimsenin beni anlamasını beklemiyorum zaten. Belkide omur boyu boyle yalnizligimda boğulur giderim. Bugün olmazsa yarın intihar ederim.
hiç diyet yapayım spor yapayım deme direkt intihar ne kadar kolay dile getiriyorsunuz ya canım hayat etten püften şeyler için vazgeçilmeyecek kadar güzel Hoppa

canım ne demek mezuniyetime gitmeyeceğim falan. benim senin gibi öğrencilerim var. her sene sonunda çıtır çıtır giyinip, süslenip gidiyorlar o mezuniyete. çok da güzel oluyorlar. kilo önünde bir engel değil. engel olan şey özgüvensizliğin. erkeklerle ilişkin konusunda da aynı şey geçerli. ister istemez insan bunu dışarıya yansıtıyor. pozitif, güler yüzlü ve özgüvenli olsan emin ol etrafında da bir sürü insan olacaktır. kendinden çok rahatsızlık duyuyorsan şayet bir spor salonuna yazıl ya da diyetisyene git. yapamam diyorsan evde kendin halledebilirsin. bu forumda pek çok diyet ve spor başlığı var. insanlar birbirilerine destek oluyorlar.

yaşadıklarının ve hislerinin elbette içinde bulunduğun dönemle ve hormonlarınla ilgisi var. bunların hepsi gelip geçici şeyler. içini karartmana gerek yok. çözümü olan şeyler için bu kadar karamsar olmamalısın. kendine güven ve bir şeyler için çabalamaya başla. en önemlisi de son senen zaten. çalışıp istediğin bölüme gir. önceliğin bu olsun.

Bak canım benim hayatının en güzel çağındasın şuanda..senin yaşlarındayken hemen hemen çoğumuz böyle hissetmiştik bunun geçici duygu olduğunu şuan anlamayabilirsin bu normal ama inan bana gerçekten geçici bir duygu..bende senin yaşlarındayken kilolu istedigi hiçbir kıyafeti giyemeyen kaşları kalın bakımsız çirkin biri idim :) ama sonraki yıllarda dış görünüşümde tam olarak oturdu saçı başı bakımlı fiziğği düzgün biri olup çıktım..şuanki kilolarında geçici emin olabilrsin kendimden biliyorum..senin yaşlarda 60-70 kilo civariydım sonradan degişiyo bu..sana özgüvenine özgüven katacak tek bir önerim var o da okumak meslek sahibi olmak 3-5 sene sonra iyi yerlere geldiğinde emin ol herkes sana imrenircesine bakacak..gençligin en verimli çağındasın lütfen böyle şeylerle beynini doldurma..hem boşver sana kimse bakmazsa bakmasın sende fırsat bu fırsat kendini eğitiimine ver emin ol çoooook kişi peşinde olacakk :) bugünlere gülüp geçeceksin...intihar kelimesini birdaha lütfen aklından bile geçirmee.....seni seven aileni düşün..ilerde yaşanacak güzel günleri düşün..bir gün herşey istedigin gibi olacak yeterki genç yaşta yanlışlıklara kapılma :) :KK200:

lise son sınıfa kadar 85 kiloydum yüzümü herkes çok beğenirdi ama dışı gören içi merak etmiyordu tabii.
içimi gören de dışımı umursamadı. uzun süreli ilişkimde kilonun lafı bile geçmedi.
bu yüzden de kiloyu takıntı ettiğimden değil yüzümü harcamamak adına kilo verdim şu an 65 kiloyum.
üniversiteyi hayal ederek başla bi yerden.
bu psikolojiyle kilonu 2ye katlarsın :KK51:

Ağlama krizlerim oluyor. Telefonu tableti firlatasim geliyor. Sadece 3 4 tane arkadaşım var. Bi arkadaş grubum olsun isterim tabi. Benim sinifimda çok güzel arkadaşlarım var . Tek derdim sevgilim olsum değil insan arada bi iltifat duymak istiyor. Ama şuana dek kimse bana çok güzelsin demedi hep ben mutlu ettim. Bikeresinde tam hap içiyodum ama yapamadim keske icseydim de kurtulsaydim herkes rahatlar ben ölünce.

Lisede arkadaşım 70 kilo civarıydı , teklifler alıyordu. Tabii aşırı özguvenli, atılgan,sosyal biriydi.

Kilolu olmanla teklif almamanın alakası yok.
Zayiflayibilirsin.

Ağlama krizlerim oluyor. Telefonu tableti firlatasim geliyor. Sadece 3 4 tane arkadaşım var. Bi arkadaş grubum olsun isterim tabi. Benim sinifimda çok güzel arkadaşlarım var . Tek derdim sevgilim olsum değil insan arada bi iltifat duymak istiyor. Ama şuana dek kimse bana çok güzelsin demedi hep ben mutlu ettim. Bikeresinde tam hap içiyodum ama yapamadim keske icseydim de kurtulsaydim herkes rahatlar ben ölünce.
madem yüzünü güzel buluyorsun o zaman zayıflayınca daha da güzel olacaksın. :KK200:
sokaktan geçen insan da çok güzelsin der, çok önemi olur mu senin için?

17 yaşındayım.

Tabi canım çalışıp doğru düzgün bir okul kazanmak, meslek edinmek yerine intihar et. Totonu kaldırıp azıcık spor yapmak, boğazını tutmak yerine intihar et. Çünkü tembelsin, kolay olan intihar etmek. Çalışıp başarmak zor. Neymiş kimse teklif etmemişmiş. Biri teklif etse yaşamaya mı karar vereceksin yani?

Hepsi ergenlikten, intihar falan etmeyeceksin. Ama şu zamanların bir daha geri gelmeyecek. Bu kadar saçma sapan düşüncelerle uğraşacağına otur ders çalış, okullar açılacak bir aya kadar.

bende kara kuru çirkin bir şeydim ilerleyen zamanlarda afet olursun bu zamanlar herkes böyledir sadece okula ve kariyere odaklan üniversitede neler göreceksin

Ah tatlim cogumuz gectik o dönemlerden. Henüz vucudun oturmamistir bile. Kilolar ise inan gidiyor. Ben de hep simdiki halime göre daha topluydum. Yeme aliskanliklarim cok degisti. Annemin evinde sürekli yerdim. Cevremdeki kizlara oranla kiloluydum. Ben 55 kiloydum mesela onlar hep kirk. Hep ortamin sismaniydim.
Simdi evliyim cocugum var kendi yemegimi pisirip yiyorum. Vucudum ise inanilmaz birseymis hüzünlü olan bunu cok gec anliyoruz.
Yillardir kendimize cok haksizlik ediyoruz. Henüz cocuk bedenine sahipsin. Kadin bedenine gecis tabiki de zorludur.
e etrafta kücücük yasta kücük kadin gibi dolasanlar da olunca e haliyle moral bozuluyor. Takma kafani bunlaraaa.
Erken olgunlasmak inan iyi birsey degil, erken de cökersin =)
Ben kaslarimi bile evlenirken almistim, doyasiya yasa bu yaslarini. Kilo zaten bugün var yarin yok.
Hayatin hep böyle devam etmeyecek. Ama bu günlerini dogal olarak özleyeceksin.
Hem ne varmis canim 17 sinde sevgilin yoksa, benim de yoktu. Simdi cok yakisikli bir kocam var. Serseri takimindan teklif almadim diye üzme kendini.
Hormonlar seni ele almis durumda. Depresyonun vur sazina yapiyorlar.
Ben o zamanlarda gotiktim zaten. Aman akillara zarar.
Simdi zarif bir hanimefendiyim, Neredeeen nereye. Iyi oku bunlari. Inan.

etrafına baktığım herkes anadan doğma güzel mi sanıyorsun ?? insanlar zayıf kalmak fit görünmek için spor yapıyor. insanlar güzel görünmek için bakım yapıyor, makyaj yapıyor.
sen intihar mı etcen bunun için ? bence sen özgüvensiz değil üşengeçsin. önce bunu bi kabullen tatlım.
yaşın daha çok küçük . hiç bir şey içinde geç değğil. önce spor salonuna sonra kuaföre..

Ben hicbir zaman zaten oyle erkeklerle arasından su sızmayan veya eve girmeyen kızlardan olmadım çok şükür. Makyaja bile yeni yeni basladim en faxla rimel ruj bu kadar. Diyetisyene gidicem zaten. Ama mahvetti beni bu ruh halim. Evet üşengecim ben zaten yeni 16 dan çıktım yeni 17 oldum. Tek derdim güzel olmak değil kendimi iyi hissetmek istiyorum. Tabi bunun yolu bu düşüncelerden kurtulmakla başlıyor ama kurtulamıyorum. Derdimi paylaşacak kimsem yok. Kendimi çok yalnız hissediyorm.

Ben hicbir zaman zaten oyle erkeklerle arasından su sızmayan veya eve girmeyen kızlardan olmadım çok şükür. Makyaja bile yeni yeni basladim en faxla rimel ruj bu kadar. Diyetisyene gidicem zaten. Ama mahvetti beni bu ruh halim. Evet üşengecim ben zaten yeni 16 dan çıktım yeni 17 oldum. Tek derdim güzel olmak değil kendimi iyi hissetmek istiyorum. Tabi bunun yolu bu düşüncelerden kurtulmakla başlıyor ama kurtulamıyorum. Derdimi paylaşacak kimsem yok. Kendimi çok yalnız hissediyorm.

Önce şu düşünce yapını değiştir ufaklık. Erkeklerle arasından su sızmayan, eve girmeyen, gezip tozan kızlar kötü kızlar değil. Bunda şükredilecek bir durum yok.

Makyajı tabi ki yaşına uygun yapmalısın. Üşengeçliğini at üzerinden ve kendine bakmaya başla.

Çevresi kötü olan kızlar için konuşuyorum zaten. Dertlesecek kimsem yok. Yalnız kaldım. Bi gidip çarşıda arkadaşlarımla kahve icemiyosam napıyım ki ben. Ben kimseyi cagirmasam kimse cagirmiyor beni. Cagirsam gelen yok. Çok bunaldım.

Çevresi kötü olan kızlar için konuşuyorum zaten. Dertlesecek kimsem yok. Yalnız kaldım. Bi gidip çarşıda arkadaşlarımla kahve icemiyosam napıyım ki ben. Ben kimseyi cagirmasam kimse cagirmiyor beni. Cagirsam gelen yok. Çok bunaldım.

Bu kadar negatif bir insanla kimse zaman geçirmek istemez ki.

kıskandığın için böyle söyledğini düşünüyorum.
Evet kıskanıyorum ama o kadar sosyal değilim. Biriyle arkadaş olmak istesem beni terslerse yanlış anlama anlarsa diye düşünüyorum. Okulda beni ilk dışladılar bu sene. Sonra bikac arkadaşım oldu. Ama çok yakin değiliz.

Back
X