- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Her hareketimde bir kusur buluyorlar, sürekli eleştiriliyorum. Ne yapsam hata oluyor. Dolayısıyla kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum. Dış görünüşümde sürekli eleştirilir. Ben kimseye şuran niye şöyle buran niye böyle demem. Geçen Durup dururken bir arkadaş bana çarpık bacaklı dedi. Bacaklarım ile ilgili de hiç sorunum yoktu. Taaki o güna kadar. O günden beri kafama takmış durumdayım.Sizin tabirinizle size pislik gibi davrananlar ne yapıyor da kendinizi böyle hissediyorsunuz? Biraz daha açarsanız konuyu belki daha net bir şeyler söylenebilir.
Her hareketimde bir kusur buluyorlar, sürekli eleştiriliyorum. Ne yapsam hata oluyor. Dolayısıyla kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum. Dış görünüşümde sürekli eleştirilir. Ben kimseye şuran niye şöyle buran niye böyle demem. Geçen Durup dururken bir arkadaş bana çarpık bacaklı dedi. Bacaklarım ile ilgili de hiç sorunum yoktu. Taaki o güna kadar. O günden beri kafama takmış durumdayım.
diğer insanlarda (insan), onlarında içlerinde az veya çok özgüvensiz oldukları noktalar var...en güzel kız bile, kendinde beğenmediği bir yeri vardır. en maço erkeğin bile, korktuğu duyguları vardır...kimse sizden daha üstün yada özel değil...sadece olduğun gibi davran yeter..milletin senin hakkında iyi veya kötü ne düşündüğünü düşünme...sen kafanda sürekli, dışardaki insanlar adına, kendi kendini eleştiriyorsun.Herkese selamlar. Sizler ve bu forumu çok seviyorum. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. Özgüven eksikliği yaşıyorum. Ve bu konuda bişiler yapmaya kararlıyım. Kitaplar aldım bugün bir sürü. Okuyorum. Ayna terapisine başladım. Her gün ayna karşısına geçip ben dünyanın en güzel kadınıyım diyorum. İyi de geliyor. Geliyor gelmesine ama biri çıkıyor ve bana pislik muamelesi yapıyor. Birden pat diye kazandıklarımı kaybediyorum. Kendimi bu tarz insanlardan geri çektim ama bu sefer de biraz yalnız kaldım. Ne dersiniz kızlar bu konuda, ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Ya o pslik kocaysaPislik muamelesi yapanlara pislik muamelesi yapın...
Çok iyi gelir,deneyin...
Ya o pslik kocaysa
Aynen_CaNanSu_ bende baktım olmuyor artik onlar gibi davranıyorum. İnşallah basaricam yoksa varya böyleleriyle asla başa çıkılmaz
Ne biçim bir laf o.. enerjinizi düşüren açık arayan değil. Size pozitif enerji veren arkadaşlıklar kurun. Az insan kafa rahat kafasında olun..Her hareketimde bir kusur buluyorlar, sürekli eleştiriliyorum. Ne yapsam hata oluyor. Dolayısıyla kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum. Dış görünüşümde sürekli eleştirilir. Ben kimseye şuran niye şöyle buran niye böyle demem. Geçen Durup dururken bir arkadaş bana çarpık bacaklı dedi. Bacaklarım ile ilgili de hiç sorunum yoktu. Taaki o güna kadar. O günden beri kafama takmış durumdayım.
Şaka yapıyor olmalısınız gerçekten arkadaşınızın söylediğini kafanıza taktınız mı eğer bu gerçekse kitaplar size yardım edemez. Bir uzmana ihtiyacınız var.Her hareketimde bir kusur buluyorlar, sürekli eleştiriliyorum. Ne yapsam hata oluyor. Dolayısıyla kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum. Dış görünüşümde sürekli eleştirilir. Ben kimseye şuran niye şöyle buran niye böyle demem. Geçen Durup dururken bir arkadaş bana çarpık bacaklı dedi. Bacaklarım ile ilgili de hiç sorunum yoktu. Taaki o güna kadar. O günden beri kafama takmış durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?