özgüvenim gitti bu hastalık yüzünden:(

Barney formülünde kullanmanız gereken mineral ve vitaminler yazıyor günlük kaç doz olarak kullanacağınız vs biz solgardan aldık
Kesinlikle araştırıcam. Sizede çok geçmiş olsun şifalar diliyorum. Çok teşekkürler ilginiz ve tavsiyeleriniz için ;)

sakin ol tedavi değişikliği denenir belki

bu hastalıklarda psikoloji önemli biliyosun kafanı sağlam tut. gerekirse psikiyatrdan yardım al. yürüyüşler spor kafanı sakinleştirir stres atar tavsiye ederim. kilo da verirsin hem. hiç olmadı müzik aç ayna karşısında dans et beğendiğin yerlerine bak aynada oynarken :KK66: bikaç çamaşır ya da kıyafet al kendini güzel hissettiğin eşine de göster eminim beğenir :confused::KK39:
Evet dün doktordaydim korktuğum gibi iğne tedavisi başlamadı. Tedavi değişikliği yaptı :) tavisyelerinize çok teşekkürler. Çok haklısınız stres yapmamak çok onemli

Başlığı görünce kesin sedeftir dedim.

10 yıldır beraber yaşıyorum kendisiyle. Ama özgüvenimi zedelemeye gücü yetmedi. Eteğimi şortumu da giyiniyorum, havuza da giriyorum. Soran olursa sedef işte deyip geçiyorum. Eşim için hiç problem olmadı. Arada sedefler azıtınca üzdüm mü seni diye soruyor zavallım.

Son bir senedir çok rahatım ben. Doktorumu buldum, tedavim iyi gitti. Hiç lezyon
yok şu an. Ama olmayacağı anlamına gelmiyor.

Bununla yaşamayı öğrenmek zorundasınız. Başka çareniz yok. Bu bir kısır döngü. Seferleri kafaya taktıkça daha çok sedef olarak geri döner size.

Eşiniz de sizi gerçekten seviyorsa etkilenmeyecektir merak etmeyin. Hastalıkta sağlıkta diye söz verdiniz birbirinize.
Bence iş birazda kadında bitiyor. Kendine güvenen, hastalığını eksiklik olarak görmeyen bir kadın kocasının sevgisini kaybetmez bence.. Ki hastalık bu, aynı şey onun da başına gelebilirdi.
Eğer kadın kendini eksik hissederse bunu sürekli dillendirirse adamın bilinçaltına eksik olduğu düşüncesini yerleştiriyor. O zaman adam sevgisini sorgulamaya başlıyor işte.. Sıkıntı burada başlıyor. Sadece bu konu için değil, genel olarak kendimizde eksiklik olarak gördüğümüz şeyleri dillendirmemeliyiz bence. Belki karşındaki senin eksiklik gördüğün şeyi sevecek-beğenecek; tıpkı herkesin bayıldığı gamzeler gibi :KK36:

Bence iş birazda kadında bitiyor. Kendine güvenen, hastalığını eksiklik olarak görmeyen bir kadın kocasının sevgisini kaybetmez bence.. Ki hastalık bu, aynı şey onun da başına gelebilirdi.
Eğer kadın kendini eksik hissederse bunu sürekli dillendirirse adamın bilinçaltına eksik olduğu düşüncesini yerleştiriyor. O zaman adam sevgisini sorgulamaya başlıyor işte.. Sıkıntı burada başlıyor. Sadece bu konu için değil, genel olarak kendimizde eksiklik olarak gördüğümüz şeyleri dillendirmemeliyiz bence. Belki karşındaki senin eksiklik gördüğün şeyi sevecek-beğenecek; tıpkı herkesin bayıldığı gamzeler gibi :KK36:
Çok doğru tespit. Çok haklısın. Valla diyecek bişey bulamadım her kelimeye katılıyorum. Dikkat etmek lazım :)

Back
X